FRANCHISE CSATLAKOZÁS

FRANCHISE CSATLAKOZÁS

 

Fektess a szépségiparba!

 

A szépségipar mindig jó befektetés. Nyiss Kiwisun szalont, legyél részese egy sikeres hálózatnak!

 

 

A Forbes üzleti magazin írt rólunk egy hosszabb lélegzetű cikket, amiben a cég történetéről is szó esik.

A cikket itt nézheted meg >>>

A Kiwisun már 10 országban sikeres. Hívj minket a részletekért!

 

KAPCSOLAT:

Cím: 1139 Budapest, Rozsnyay utca 11.
Telefon : 06 (20) 9 651-681
              06(1) 350-9371
E-mail: franchise@kiwisun.hu

 

Indíts KiwiSun szolárium vállalkozást a Te városodban, területi kizárólagossággal!

Egyedi stílus és harmónia. Köszöntünk a KiwiSun világában. Ismerkedj meg koncepciónkkal.

Szerintünk a szoláriumozás nem csupán néhány perces szolgáltatás, hanem valami több… A KiwiSun koncepciót a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Black Care Szoláriumgyártó cég álmodta meg. Célja volt, hogy megalkossa a minden szempontból kiváló szolárium szalont, amely sosem látott sikert arat és kimagasló üzleti befektetés.

Hálózatunk sikere alapos háttérmunka eredménye, melyet számos szakemberből álló team, hosszú évek alatt dolgozott ki (reklámpszichológusok, dizájnerek, marketing szakemberek, mérnökök és szoláriumszalon tulajdonosok fogtak össze a feladat megvalósításra).

Szándékunk volt egy olyan miliő kialakítása, amely a szoláriumban eltöltött néhány percet – a barnuláson túl – igazi kikapcsolódássá varázsolja. Stúdióink belső megjelenése az emberi érzékszervekre hat.

A franchise hálózatos működés előnyei számos területen bizonyítottak. A franchise partner készen kap hírnevet és hitelességet a kezébe. A franchise rendszer óriási előnye, hogy mindjárt egy kipróbált és sikeres rendszer részeként kezdhetünk működni, így a szakmában esetleg kevésbé jártas befektető számára is megnyílik az esély a sikeres vállalkozásra, hiszen a gyakran buktatókkal teli kezdeti lépéseket valaki már kitanulmányozta, kitapasztalta, és ezen ismeretek alapján működővé formálta a rendszert. A hálózat gazdája mindig ott áll az üzemeltető mellett.

A KiwiSun-ban területi kizárólagossági védelmet élveznek az egyes stúdiók, így nem zavarják egymás működését. Minden partner rendelkezik egy körzettel, amit ő lát el kizárólagosan KIWISUN szolgáltatással. A hálózati tagok a központi marketing előnyeit is élvezhetik.

A rendszer természetesen ezen kívül is segítséget nyújt tagjai részére, kezdve a részletes piackutatástól, a reklámokon át, egészen a folyamatos képzésig. Tapasztalatok szerint a vendégek jobban bíznak egy már bevált hálózatban, melynek mind arculatában, mind szolgáltatásaiban és termékkínálatában minden egyes tagjától azonos minőséget kaphatnak. A szalonok kialakítása szigorú arculati kézikönyv alapján történik, melynek teljes körű tervezését szakembereink végzik, ügyelve a költséghatékonyságra.

A KiwiSun kész koncepciót ad a szolárium szalon megnyitásához, arculati, működési, komputervezérlési és marketing koncepciót, melyek egy bevált, sikerrel működő rendszert alkotnak. Ehhez tartozik továbbá a KiwiSun védjegy használati joga is. A KiwiSun megjelenése óta óriási sikernek örvend. Hálózatunk előre meghatározott, jól látható üzleti folyamat mentén halad.

 

Ez a KiwiSun világa. Velünk tartasz?

KIWISUN BIOSZOLÁRIUM franchise hálózat
Magyarország:
Cím: 1139. Budapest, Rozsnyay utca 11.
Telefon : 06 (20) 9 651-681
              06(1) 350-9371
E-mail: franchise@kiwisun.hu

 

 

A KIWISUN BRAND

Hosszú évek céltudatos munkájával elértük, hogy a KiwiSun márkanév hazai és nemzetközi szinten is egyet jelent a csábító karibi barna bőrszínnel és csodálatos közérzettel. Ha ezeket a szavakat kiejtjük egy társaságban, rögtön mindenkinek a KiwiSun jut eszébe és ezzel emberek milliói vannak hasonlóképpen. Ez nem kevés munka és energia eredménye, hatalmas érték, minden jelenlegi és leendő franchise partnerünk számára.

 

 

TERÜLETI KIZÁRÓLAGOSSÁG. MINDEN SZALON SZÁMÁRA VÉDETSÉG

Manapság egy kezdő üzleti vállalkozásnak nehéz dolga van egyedül, mert ha az új üzlet sikert arat, hamarosan megjelenik a közelben a konkurencia, hasonló szolgáltatással, és akár azonnal a felére csökkentheti az új üzlet bevételeit.

A Kiwisun esetében ez nem fordulhat elő, mert minden franchise partner területi kizárólagosságot élvez, a saját körzetén belül másik Kiwisun szalon nem nyílhat. Ezért kizárólag ő láthatja el a szolgáltatásával a teljes területet.

 

Ez a hosszútávú siker titka! Egy befektető jobban nem csökkentheti üzleti kockázatát, mint azzal, hogy nem egy kezdő szalont nyit, hanem egy olyan hálózati szalont, amelynek már közel 100 sikeres tagja van. A befektető megtekintheti a működő szalonokat, megismerheti az üzleti modellt és az üzemeltetést, így a megszerzett tapasztalatai birtokában dönt arról, hogy szeretne-e ő is egy saját KiwiSun szalont. Nem szükséges semmilyen szaktudás vagy korábbi szakmai tapasztalat, mert a KiwiSun franchise egy kiforrott és teljes koncepciót ad át partnereinek, amellyel szinte bárki sikerrel üzemeltetheti a kizárólagos területén új KiwiSun szalonját.

 

 

INGYENES OKTATÁS ÉS TOVÁBBKÉPZÉS

 • kommunikációs tréning (főiskolai szaktanárral)
 • bőrgyógyászati tréning (orvos előadókkal)
 • bőrtípusok felismerése, kozmetikai tréning (mester kozmetikussal)
 • kozmetikum ismeret, eladástechnika (külföldi oktatókkal, nemzetközi szakemberekkel)

 • kifogáskezelés, problémamegoldás (főiskolai tanárokkal)
 • helyzetgyakorlatok és szituációs játék
 • személyiségfejlesztő tréning
 • mentális tréning (pszichológussal)
 • egységes tesztvizsga
 • bizonyítvány egyénenként és oklevél a szalonoknak
 • szakmai gyakorlatok (több helyszínen)

 

 

KÖZÖSSÉG

A KiwiSun szalonok tulajdonosai és recepciósai jól működő közösséget alkotnak. A jó hangulatú összejöveteleken és azon kívül is, tapasztalatokat cserélnek, segítik, inspirálják egymást.

Ebben a közösségben a személyes fejlődés mindenki számára biztosított. A KiwiSun csapatban mindenki érzi, hogy egy kiváló közösség tagja, melyben senki sincs egyedül. A tagok és a szalonok könnyedén veszik a vállalkozás és a magánélet hétköznapi akadályait is, így a tulajdonosok biztonságban érezhetik vállalkozásukat, befektetésüket.

 

 

KÖZPONTI MARKETING

 • online marketing
 • közösségi marketing
 • print hirdetések
 • szakmai cikkek
 • akciós kuponok
 • tv és rádió reklámok
 • plakátok, szórólapok
 • központi akciók, kampányok
 • céges keresztmarketing

 

 

SZALONTERVEZÉS

A kiválasztott és jóváhagyott üzlethelyiségre vonatkozóan, az első pillanattól kezdve maximális tervezési segítséget nyújtunk. Az alaprajz alapján, a külső és belső látványterv elfogadását követően kezdődhet meg a kivitelezés. A teljes műszaki tervezési tanácsadás is a KiwiSun sikerkoncepció része. Partnereink számára részletes tematikai kézikönyvünk ad megnyugtató segítséget a műszaki és belsőépítészeti tervezés egyes lépéseiben, illetve a szalon sikeres üzemeltetésében.

 

 

HÁLÓZATI KÖZPONT CSAPATA

A KiwiSun hazai és nemzetközi sikere mögött komoly szakember gárda áll, akik folyamatosan és évek óta azon dolgoznak, hogy a KiwiSun hálózat szalonjai egyre erősebb és stabilabb piaci pozíciókat élvezhessenek. A KiwiSun központ háttérmunkájában elhivatott és profi szakemberekre támaszkodhatsz, akik teljesítményére a teljes hálózat minden egyes szalonjának tulajdonosa építhet. Ezért élvezhetnek a KiwiSun franchise szalonok nagyon jelentős versenyelőnyt egyéni szalonokkal szemben, amelyeknél nincs lehetőség ekkora szakember gárdát fenntartani és napi szinten újabb és újabb innovációkat bevezetni. Erre csak egy aktív hálózati központ képes, ahol a szakemberek folyamatosan azon dolgoznak a háttérben, hogy a KIWISUN szalonok működését, további fejlődését segítsék és támogassák az év minden napján.

 

 

SZALON IRÁNYÍTÓ INFORMATIKAI RENDSZER

Saját fejlesztésű titkosított szoftver segítségével garantáljuk vállalkozásodnak biztonságát! KiwiSun szalonodban az összes gépet központi számítógép vezérli, amelyet akár a világ másik feléről is elérhetsz, így nyomon követheted szalonod forgalmát. Nyugodt lehetsz vállalkozásod tekintetében, mert a zárt informatikai rendszerben bármilyen visszaélés lehetősége ki lett zárva, sőt az alkalmazottak részéről esetleges csalás vagy illetéktelen hozzáférés lehetősége is ezáltal meghiúsul. Pontosan nyomon követhetheted a forgalmi adatokat, részletesen akár a készpénzes, akár a hitelkártyás vagy a SZÉP kártyás vásárlásokat, tematikusan ellenőrizhetsz távolról is bármit, tetszésed szerint, pl. a normál és a bérletes szolárium használatot, a kozmetikumok forgalmát vagy az aktuális gép üzemórákat. KiwiSun szalononodat biztonságban tudhatod, bárhol, bármikor.

 

 

A KIWISUN MÁR NEM CSAK EGY SZOLÁRIUM BRAND!

A széles választékú, KiwiSun szolárium kozmetikumok mellett, egyéb KiwiSun márkájú termékek segítik a szalon jól jövedelmező működését. Miután a KiwiSun felhasználói elégedettek a szolgáltatásainkkal, kialakult egy márkahűség. Szívesen vásárolnak szalonjainkban KiwiSun márkájú általános kozmetikai termékeket, testápolót, arckrémet, arctisztítót, sminklemosót, kézkrémet, sőt cégünk KiwiSun Home néven, lakásparfűmöt is kínál. Vendégeink otthonukban is rendszeresen találkoznak termékeinkkel, ill. a KiwiSun illatával, hogy időről-időre eszébe juttassa, hogy ideje volna újra KiwiSunba menni.

 

 

SIKER TITKAI

Az új KiwiSun szalon megtervezésétől, a kialakításon át, a nyitás pillanatáig, illetve az üzemeltetés során, minden szakterületen segítünk, fogjuk partnereink kezét. Sőt, szinte tálcán nyújtjuk át a 25 éve folyamatosan fejlesztett és tökéletesített, teljesen kiforrott koncepciót, a KiwiSun tematikát. A kész és üzembiztos KiwiSun receptet, a siker titkát!

 

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!

Most belépési díj nélkül válhatsz a KiwiSun sikercsapatának önálló tagjává!

E-mail: franchise@kiwisun.hu

Befektetési információnkért, koncepciónk megismertetése érdekében, és természetesen kérdéseid megválaszolására várunk bemutatótermünkben. Hívj most!
Telefon: +36-209-651-681


KiwiSun Szolárium – A biztonságos és a vonzó befektetés.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION