Karrier

Karrier

 

 

Recepciós Állás

Dolgozz a KiwiSun-nál! Rohamosan növekvő szolárium hálózatunkban új lehetőségek és kihívások várnak Rád! Elegáns szalonjainkba folyamatosan keresünk recepciós kolléganőket, akik megtapasztalhatják a KiwiSun egyedi közösségéhez tartozás élményét!

Ha úgy érzed, hogy azonosulni tudsz a KiwiSun eszmeiségével, ha lépést tudsz tartani velünk és egy hosszú távú, stabil munkát keresel, akkor nálunk a helyed!

Teljes és részmunka időben is tudunk állást kínálni.

Általános elvárásaink a következők:

  • alap vagy középfokú angol nyelvtudás
  • érettségi vagy felsőfokú végzettség, esetleg jelenleg levelező felsőfokú hallgatói jogviszony
  • kellemes, ápolt és vonzó megjelenés
  • kiemelkedő kommunikációs készség és képesség
  • munkatapasztalat
  • szorgalom, jó kedély, kitartás

Disztingvált fényképpel ellátott, részletes önéletrajzot kérünk Tőled (az általad választott város vagy Budapesten a kerület megjelölésével), amit a következő e-mail címre küldj:

karrier@kiwisun.hu

Várjuk és köszönjük jelentkezésed!


KiwiSun Franchise Központ

 

A FOX CONSULTING Kft. (KiwiSun Szolárium) mindig a legmegfelelőbb jelöltet igyekszik megtalálni, tekintet nélkül a jelölt faji és etnikai hovatartozására, politikai beállítottságára, vallására vagy filozófiai meggyőződésére, szakszervezeti tagságára, egészségére vagy szexuális életére.

Kérjük, ne küldj részünkre olyan önéletrajzot, motivációs levelet vagy más mellékletet, amely a következők valamelyikét vagy mindegyikét tartalmazza:  érdeklődési kör, hobbi, egyéb olyan adat, amely nem releváns a munkaviszony létesítése, teljesítése, megszűnése szempontjából.

Továbbá arra kérjük, hogy ne ossz meg velünk semmilyen az előző, vagy jelenlegi munkahelyeddel kapcsolatos üzleti titkot vagy vállalati információt.

 

Köszönjük a közreműködését!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION