MARKETING AJÁNLAT

MARKETING AJÁNLAT

 

 

A KiwiSun Szolárium Franchise Hálózat potenciális együttműködő partnere lett számos hazai és multinacionális vállalatnak az elmúlt évek során.

Marketing és márkaépítést szolgáló céljaik megvalósítása érdekében, sokrétű és folyamatos együttműködés keretében, fejlesztettük és alkalmaztuk céges-partner kapcsolatainkat, ezzel kölcsönösen erősítve egymás piaci pozícióját és a márkanevek  népszerűségét.

 

A KiwiSun 2006 óta sikeresen működik és egyre több vendéget üdvözölhetünk szalonjainkban. A KiwiSun szalonok forgalma folyamatosan és dinamikusan nő, köszönhetően a magas szolgáltatási színvonalnak és a franchise rendszerű minőségellenőrzésnek.

A KiwiSun biztosítja, hogy szoláriumai a vendégkör igényének, a szabványoknak, és a szabályoknak megfelelő biztonságos értékkel rendelkeznek, és a szolárium gépek kialakítása és egyedi megjelenése osztatlan hazai és nemzetközi sikert aratott.

A KiwiSun által kifejlesztett zöld fényű szoláriumcsövek is egyedi újdonságként jelentek meg a piacon, ezért méltán állíthatjuk, hogy a KiwiSun a szolárium-kultúra úttörőjének tekinthető.

Kifejezetten nagyszámú vendég tér vissza ehhez az elismert és népszerű szolgáltatáshoz, a KiwiSun megbízhatóságának és növekvő jó hírének köszönhetően.

A KiwiSun Szolárium Hálózat Magyarországon országos lefedettségű láncolat és gyors ütemű nemzetközi terjeszkedés jellemzi.

A nemzetközi sikert az is jelzi, hogy hazánkon kívül, több európai országban is vannak már KiwiSun franchise szalonok.  

A hazai hálózat napi vendégszáma folyamatosan meghaladja a 6000-8000 főt, a szalonok a hét minden napján, egész nap, késő estig nyitva tartanak. Így biztosítva van, hogy minél szélesebb vendégkört tudjon fogadni a szalon, alkalmazkodva az egyes vendégek munkaidőbeosztásához, családi- és egyéb elfoglaltságaihoz.

A vendégekkel közvetlen kapcsolatban állnak a recepciósok, a szalonokban a törzsvendégek szinte már családtagnak számítanak, így a KiwiSun közvetlen hatással van ízlésükre, folyamatosan megismerhető és tanácsadással formálható az igények alakulása. Az elmúlt években több nemzetközi vállalat választotta a KiwiSun franchise hálózatot új termékei bevezetése vagy népszerűsítése érdekében, mivel a KiwiSun hálózat biztosítani tudja a vendégek közvetlen elérését, a termék és a partner cég ismertetőjének személyes kézbeadását, néhány kedves szó kíséretében.

A teljesség igénye nélkül, néhány együttműködő márka ezek közül:

 1. DOVE– kozmetika-szépségápolás, dezodorok, külön a női és külön időszakban a férfimárkák, új hajbalzsam bevezetése
 2. SIGNAL– szájhigiénia, új fogkrém család bevezetése
 3. REXONA- kozmetika-szépségápolás, dezodorok, külön a női és külön időszakban a férfimárkák
 4. FA– testápolás, új tusfürdő család bevezetése
 5. MILKA– élelmiszeripar, új csokoládé termékek bevezetése
 6. GÖSSER– élelmiszeripar, alkoholmentes citromos sörök bevezetése
 7. NESCAFÉ- élelmiszeripar, új krém instant kávé bevezetése
 8. PERWOOLL– vegyipar, új színkímélő mosószer bevezetése
 9. MERCK– gyógyszeripar, intim gél népszerűsítése
 10. HOHES C - élelmiszeripar, új üdítőital bevezetése
 11. PERWOOLL– vegyipar, új mosószer bevezetése
 12. NEOGRANORMON – gyógyszeripar, hámosító krém népszerűsítése

Néhány fotó és plakát a megvalósult és nagyon sikeres céges együttműködésekről, a bevezetésre kerülő új termékekről, egyes kihelyezésre került plakátokról, a termékismertető átadásáról egy szalonban:

 

 

A KiwiSun Hálózatot nem csak a fenti népszerű termékeket gyártó cégek választják együttműködő marketing partnerüknek, hanem rendszeresen olyan szolgáltató cégek is, amelyek a szintén a KiwiSun által képviselt eszmeiséget és korszerű szolgáltatásokat helyezik előtérbe.

Az elmúlt években a következő hazai franchise hálózatok alakítottak ki szoros együttműködést a KiwiSun üzletlánccal:

 1. BIOHAIR Hajvágószalon Franchise Hálózat
 2. NORBI UPDATE Franchise Hálózat (élelmiszer kiskereskedelem)
 3. PIZZA KING Express - pizza házhoz szállító hálózat
 4. MORRISONS Klub – szórakoztató klub hálózat
 5. INDULHATUNK.HU - nemzetközi utazási irodák

A KiwiSun hálózattal rendszeres együttműködésben állnak a következő országos médiumok, amelyek a lapszámuk növelése érdekében, a legkülönbözőbb játékok, előfizetői akciók vagy egyéb céljaik miatt, a KiwiSun hálózatot választották az elmúlt években:

Ezeken kívül vannak olyan kiadók vagy kereskedelmi cégek is, amelyekkel sikeres együttműködést folytat a KiwiSun hálózat.

MILYEN MÓDON VALÓSÍTHATÓ MEG A KIWISUN HÁLÓZAT SEGÍTSÉGÉVEL AZ ÖN CÉGE ÁLTAL KÍVÁNT MARKETING CÉLOK ELÉRÉSE?

A következő marketing célú szolgáltatásokat biztosíthatják a KiwiSun Hálózat nagy forgalmú szalonjai országosan:

1. Plakátok, szórólapok és egyéb tájékoztatók kihelyezése minden szolárium kabinban és szalonban.

2. Közvetlen kézbe adás a vendégeknek: reklámajándék, termékminta, ajándékutalvány, bármilyen egyéb kedvezményre jogosító kupon, vásárlási utalvány stb.

3. A szalonokban egységes háttérzene hallható, amely a teljes napi üzemidőben, folyamatosan reklám üzeneteket is közvetít a vendégeknek, akik ezt a szoláriumban is hallhatják. A reklámokban napi szinten megjelenhet cégének üzenete, amely természetesen folyamatosan ismételhető.

4. A KiwiSun weboldal látogatottsága meghaladja folyamatosan a 12.000 fő/hónap mértéket. A KiwiSun honlapon együttműködő partnerként jeleníthető meg cége, és itt külön céges banner folyamatos kihelyezésére is van lehetőség.

5. Regisztrált vendégeink száma meghaladja a 26 000 főt, akik havonta várják a legfrissebb KiwiSun értesítéseket. Ezekben a KiwiSun hírlevelekben az együttműködő partereink üzenete elhelyezhető.

6. Lehetőség van arra is, hogy a KiwiSun weboldalon olyan elkülönített landing oldalt alakítsunk ki, amelyet kizárólag csak az Ön cégének vendégei vagy regisztrált felhasználói érhetnek el.

7. A KiwiSun Facebook oldalának elnevezése; KiwiSun Életmód Magazin, amely egy naponta frissülő tartalommal bővül. A Facebook oldalon rendszeresen megjeleníthető az együttműködő partner cég üzenete.

8. A felsoroltakon kívül -igény- szerint egyéb megjelenések is biztosíthatók együttműködő partnerünknek (pl. kitelepülések hálózati szinten, kóstolók, közvetlen termékbemutatók a KiwiSun szalonokban stb.), amelyek előre egyeztetve, egyedi megállapodás alapján valósíthatóak meg a hálózatban.

Promóciós termék átadása az egyik szalonban:

A VENDÉGKÖR ÖSSZETÉTELE

A KiwiSun Szolárium Franchise Hálózat vendégköre egyre bővülő, mind létszámban, mind életkor szerint is.

A fogyasztók összetételére jellemző, hogy döntő többségükben önmagukra és megjelenésükre sokat adó, sokat fordító, igényes, az újdonságokra nyitott és tudatos személyiségek.

A modern szolárium kultúra meghonosítójaként, vélhetően ennek eredményeként, a KiwiSun szalonok vendégei körében egyre növekszik az átlagéletkor, a vendégek átlagosan 80 %-a a 18-39 év közötti korosztályból érkezik, a többiek 39 év felettiek, a nők és férfiak számaránya pedig kb. 65-35 %. Ez az arány egyre közelít egymáshoz, ami egy újonnan megfigyelhető tendencia. Számos felmérés mutatott rá arra, hogy a vásárlások jelentős többségénél a nők hozzák meg a döntést, így az ő motivációjuk eredményesen alakítható.

A KiwiSun szolárium hálózat szalonjai, a szolgáltatás minőségéből és a jelen gazdasági körülmények között is megfizethető árakból fakadóan, elérik az A, B és C státuszú fogyasztókat, akik fontos bázisát képezik a minél alacsonyabb meddő szórásnak, így a kínált termék vagy szolgáltatás célzottan eljut a fogyasztóhoz.

KiwiSun szoláriumok vendégkörének közel 45%-a AB státuszú, vagyis egy erős vásárlóképes réteg elérése biztosítható.

A KiwiSun Hálózati Központja a fent leírt szolgáltatási keretek segítségével, lehetőséget nyújt az Ön által képviselt cégnek, médiumnak, marketing célú szolgáltatások biztosítására.

A KiwiSun Franchise Központ elérhetősége a következő:

email: franchise@kiwisun.hu     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION