KiwiSun Karácsonyi akció! Te már tudod mi az?

KiwiSun Karácsonyi akció! Te már tudod mi az?

A KiwiSun elhozta neked az idei év legklasszabb ajándékát, ugyanis végre eljött a Karácsonyi időszak. Nemcsak a meseszép fényeket, az isteni ennivalókat, a forralt bort és a megunhatatlan ünnepi hangulatot élvezheted, hanem a KiwiSun meglepetéseit is. 

 

Mit adunk neked a 2021-es ünnepek alkalmából?

Idén azoknak kedvezünk, akik hosszú távon is minket választanak, ugyanis bérlet akciónk keretén belül az alap mellé, ajándék perceket is kaptok ajándékba. Itt még nincs vége, ugyanis a bónusz percek mellé egy krémmel is meglepünk benneteket!

 

Mit lehet tudni erről a KiwiSun által fejlesztett  krémről?

 

A KiwiSun Gold Rose egy gyorsbarnító, bőrtápláló formula.

Az aranybarna ragyogás mellett a kókuszolaj, az avokádó olaj, a sárgabarackolaj és a kendermagolaj keveréke gondoskodik a teljes és érzéki bőrkondicionálásról.

Az A és E vitamin komplex, a fehér tea kivonat és a shea vaj óvja és ápolja bőröd a barnulás alatt, mialatt a mesés damaszkuszi rózsa esszencia magával ragad, antioxidáns tulajdonsága harmonizál és regenerál.

 

Tökéletes ajándék

Lepd meg a szoli szerelmeseit ezzel az ajándékcsomaggal és garantáltan imádni fognak érte! Természetesen saját magad számára is kihasználhatod ezt a nem mindennapi lehetőséget!

 

Mik az előnyei egy ilyen ajándéknak?

 

Mikortól él a kedvezmény?

December 6-tól lesz lehetőséged kihasználni a Karácsonyi akciót! Érdemes minél hamarabb élni vele, ugyanis ez csak az ünnepi időszakra szól. Le ne csússz róla!

Látogasd meg kedvenc KiwiSun szalonodat és a szolizás után kérd a kedvezményes bérletet recepciósainktól!

 

Ajándékkártya

 

A bérlet mellett, természetesen idén is van lehetőség Karácsonyi ajándékkártyát vásárolni, ha ezzel is meglepnéd szeretteidet! Tekints meg ajándékkártyáinkat az alábbi weboldalon:

 

>> Mutasd a KiwiSun ajándékkártyákat!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION