AJÁNDÉKKÁRTYÁK

AJÁNDÉKKÁRTYÁK

 

Kiwisun ajándékkártyák minden alkalomra!

A KiwiSun szoláriumok egyedi design ajándékkártyái eredeti ötletet jelentenek, mert ezek az elegáns plasztik kártyák egyben teljes értékű szolárium bérletek is.

Vásárláskor kiválaszthatod, hogy melyik bérlettel töltsék fel a kártyát kedvenc szalonodban, amelyet ott azonnal aktiválnak, így akit ezzel megajándékozol, azonnal használhatja és élvezheti a tökéletes barnulás élményét.

A vonalkódos rendszernek köszönhetően, a kártya teljesen biztonságos, csakis az használhatja, aki bemutatja azt a KiwiSun szalonban. A kártyák bármikor újra és gyorsan feltölthetőek, a kívánt szolárium alkalmak mértékéig, bármelyik bérlettel, bármelyik akció során, akár a kedvezményeket halmozva is.

Sőt! Amennyiben a kártyára feltöltött bérlet éppen lejárt, azonnali újabb bérlet feltöltése esetén megajándékozzuk egy plusz szoli alkalommal is, így extra kedvezményt élvezhetsz!

Válaszd az egyik legeredetibb ajándékot, vegyél mindenkinek KiwiSun ajándék kártyát!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION