Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Viszlát tavasz, helló nyár

NYÁR

Fel a napszemüveggel, le a tavaszi kabáttal, és induljon a pezsgő, nyári forgatag! Végre újra nyitva vannak az éttermek és a bárok. A reggeli friss kávédat már nem egyedül kell elfogyasztanod az otthonod teraszán. Az utcák megtelnek nevetéssel, jó kedvvel, mindenhol tombol a csodálatosan vibráló zöld szín, a virágok illatának kavalkádja keveredik a frissen sült street food ínycsiklandó illatával. Itt van a nyár, itt van újra! Mi kellhet még?

Vigyél színt a (karantén alatt) kissé megszürkült hétköznapokba!

Átvitt értelemben és szó szerint is! Elérkezett a színes ruhák évszaka. Minél élénkebb az öltözeted összhatása, annál jobb. Egy citromsárga vagy ciklámen V kivágású felső elképesztően jól passzol a barna bőrödhöz. Ráadásul a vibráló színek kifejezetten jó hatással vannak az idegrendszeredre is. Tudtad, hogy míg a fekete szín blokkolja az energiát, addig a színes ruhák elősegítik a jó hangulat kialakulását? Bizony így van! 

Készülj fel a nyárra! 

Nem csupán a ruhák és a bikinik színe az, amely feldobhatja a hangulatod. A bőrszíned éppúgy idetartozik. Hiszen a barna bőr által megnő az önbizalmad és a kisugárzásod. A természetesnek ható és kellemes barnaság olyan viselet, amely mindenhova elkísér téged, így biztos lehetsz abban, hogy a megjelenésed és az összhatás mindig tökéletes lesz.

Önbizalom és énidő

Már el is felejtetted, milyen emberek között lenni, igaz? Na, ez ne tántorítson el attól, hogy újra belevesd magad a nyüzsgő életedbe! Természetesen csakis biztonságosan! A KiwiSun lehetőséget nyújt számodra a kikapcsolódás maximálisan biztonságos formájára. A higiénia és az érintésmentesség nálunk most az első helyen van! A KiwiSun szalonokban nyújtott vadonatúj lehetőségek által újra maximálisan kihasználhatod a szoláriumozás alatt eltöltött énidőt, az egyenletes és tökéletes barnulás csodás élményét mindamellett, hogy tökéletes harmóniába kerülhetsz önmagaddal. Az énidő mindenkinek jár! Gyere, töltsd nálunk! Várunk Téged a hét minden napján! www.kiwisun.hu

Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473