Q-10 szemkörnyékápoló

Q-10 szemkörnyékápoló

 

Q-10 szemkörnyékápoló: a ragyogó és fiatalos tekintetért

A Q-10 szemkörnyékápoló, gazdag összetételének köszönhetően, igazi slágertermék a KiwiSunnál. 

Bizonyára Te is tudod, hogy a napozás és a szoláriumozás is csak mértékkel végezhető, és még akkor is érdemes kiemelt figyelmet fordítanod a bőröd állapotára, ha optimális mennyiségben fekszel ki a napfényre vagy a barnító csövek alá. 

A parabénmentes KiwiSun Q-10 szemkörnyékápolót úgy fejlesztettük ki, hogy hatékonyan ápolja, hidratálja és regenerálja a rendkívül finom szemkörnyéki bőrt. 

A szemek környékén elképesztően vékony és sérülékeny a bőr, ezért, ha szeretnéd sokáig megőrizni az üde, fiatalos tekinteted, gondos odafigyelést és célzott ápolást kíván. 

Q-10 és hialuronsav: ütős páros a szarkalábak és a szemkörnyéki ráncok ellen

A Q-10 koenzimet, nagyjából hat évtizeddel ezelőtt, a Wisconsin Egyetem kutatói fedezték fel. Azóta kiderült, hogy megkerülhetetlen összetevője testünk összes sejtjének. Fő funkciója pedig, hogy segítse az enzimek működését. 

Fiatalon bőséges Q-10 koenzim mennyiség áll rendelkezésre bőrünk számára. 25-30 éves korunk után azonban már nem vagyunk képesek elegendő mennyiségben előállítani. Ekkor kerül előtérbe a Q-10 koenzim pótlásának és a Q-10 kozmetikai felhasználásának fontossága. 

A KiwiSun Q-10 szemkörnyékápoló, optimális mennyiségben tartalmaz az enzimek működéséhez elengedhetetlen Q-10-et. 

A hialuronsav természetes módon megtalálható a bőrben. A vízmegkötés a fő funkciója, amivel hatékonyan hozzájárul a mélyen hidratált és ezáltal telt, feszes bőrtónushoz. Szuper társad lehet tehát a kisebb-nagyobb szemkörnyéki szarkalábak és ráncok elleni küzdelemben.

Képzelj el egy ilyen ütős párost, nyugtató és hidratáló aloe verával és egyéb értékes növényi kivonatokkal gazdagítva. Elképzelted? Mi megalkottuk!

A KiwiSun Q-10 szemkörnyékápolót megvásárolhatod a KiwiSun hálózatában. 

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION