Monoi de Tahiti

Monoi de Tahiti

 

Monoi de Tahiti hidratáló hatású gyorsbarnító krém

A Monoi de Tahiti hidratáló hatású gyorsbarnító krém használatával gyorsan és intenzíven barnulhatsz. 

Gazdag bőrvédő és barnulást maximalizáló összetevőinek köszönhetően gyorsan érheted el a kívánt barnulási fokot, miközben bőröd végig hihetetlenül hidratált és táplált marad. 

Add át magad az egzotikus illatú Monoi de Tahiti hidratáló gyorsbarnító krém kényeztetésének!

A Monoi de Tahiti hidratáló gyorsbarnító krém, a gazdag tápláló és hidratáló hatás mellett, minden szoláriumozás alkalmával, egy csipetnyi egzotikummal is megajándékoz. 

Hagyd magad elvarázsolni!

Ez a mámorító illatú, hialuronban és antioxidáns hatásáról ismert E-vitaminban és B5-provitaminban gazdag formula véd, táplál és hidratál.   

Az E-vitamin UV-szűrő, és magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően hatékonyan védi és regenerálja a bőrt a sejteket károsító szabadgyökökkel szemben. A hozzáadott B5-provitaminnal pedig segít fokozni ezt a hatást.

 

Minden barnulási fokra ajánlott, szoláriumozás előtt használandó. A Monoi de Tahiti hidratáló hatású gyorsbarnító krém megvásárolható a KiwiSun hálózatában. 

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION