Új év, új célok, új módszerek!

Új év, új célok, új módszerek!

 

Milyen érdekes, hogy az ember december 31-én fogadalmak sorát teszi azzal a reménnyel, hogy a jövő évben tényleg betartja majd azokat, vagy legalább az egyiket. Januárban az edzőtermek megtelnek lelkes fogyni vágyókkal, az egészséges ételek megjelennek az otthoni étkezőasztalon. A levegő még friss és hideg, de szívünkben ott van már a lágy tavaszi szél közelgő illatának érzése. Azonban eltelik pár hónap, és valahogy megfeledkezünk a nemrég tett fogadalmainkról és azzal nyugtatjuk magunkat, hogy “Á úgysem gondoltam komolyan, nekem ennyi jár”. Úgy érezzük megfosztjuk magunkat valami általunk szeretett dologtól. Nem ehetünk jókat, nem ihatjuk a kedvenc borunkat. Korlátokat szabtunk magunknak, amiktől frusztráltak leszünk és egyre inkább érezzük, hogy ez az újévi fogadalom valójában nem is volt olyan jó ötlet.
Évről évre ugyanaz a menet. De akkor mégis mit lehet ezzel a jelenséggel kezdeni?

Fogadj meg olyat, amit szívesen betartasz majd


Ne azon járjon az eszed, hogyan fogod magad a sanyargatás által jobban érezni a jövő évben. Helyezd teljesen új alapokra a saját magaddal szemben felállított elvárásaidat. A szépség nem azon múlik, hogy soványabbra fogysz és közben répán meg vízen élsz az elkövetkezendő hónapokban. Ezt a tested és a lelked is megsínyli. Ráadásul valljuk be őszintén, hogy egy fakó, betegesnek tűnő test nem feltétlen a legszebb látvány.

Legyen 2020 az elfogadásod éve

Milyen sablonosan hangzik nem igaz? - “Elfogadás? Ugyan már! Badarság!” - Pedig nem az. Nézz körül a világban, vizsgáld meg például a világszerte híres celebeket. Hányféle alak, hányféle haj, hányféle mosoly. Szeplő, kék szem, barna szem, nagy fenék és minden más. Bárhogyan is néz ki most a tested, a kisugárzásod azon múlik, hogy mennyire vagy kibékülve önmagaddal, mennyire szereted a testedet úgy, ahogyan van!

Töltsd fel az elemeid

Sportolj annyit, amennyi jól esik. Egyél azt és annyit, amennyinek szükségét érzed. Élvezd az életet, hiszen olyan rövid ahhoz, hogy folyamatosan önmagad ostorozd. Az elfogadást és a boldog lelkiállapotot bizonyos külső tényezők is elősegíthetik. Erre tökéletes és biztos módszer a szoláriumozás is. A szoláriumban szépen, csendben, önmagad felé irányítod figyelmed. Bőröd egyenletesen barnul. Kellemes zenét hallgatsz, miközben megnyugtató illat járja át a teret, a szoláriumcsövek fénye kíméletesen szépítik arcbőröd. Kell ennél több?

Szolárium vagy KiwiSun?

Persze szolárium és szolárium között is van különbség, és az sem elhanyagolható tényező, hogy te a jövő évet tekintve milyen szolárium szalont szemelsz ki magadnak. Lássuk miért jársz a jól, ha a KiwiSun szalonok egyikét választod?

Nem kezdünk listaszerű felsorolásba vagy különleges termékek népszerűsítésébe. Persze nálunk is vannak külön a szolizáshoz fejlesztett, speciális KiwiSun krémek, de most nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy a KiwiSun egy életérzés, egy melegséggel csurig töltött pihenőbázis, egy csodahely, ahol a feltöltődésed végterméke egy önbizalommal teli élet, egy új életérzés, egy új lehetőség.

Kezdj el törődni magaddal

Legyen ez az újévi végszó! A törődés, önmagad kényeztetése, a csodás barnaság, lelki feltöltődés mindenkinek jár. 2020-ban is várunk az év minden napján egy csodás feltöltődésre a KiwiSunnál!

 

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION