Te már tudod, ki a KiwiSun legújabb sztár arca?

Te már tudod, ki a KiwiSun legújabb sztár arca?

 

Te már tudod, ki a KiwiSun legújabb sztár arca?

 Az nem titok, hogy jó néhány ismert ember szívét is rabul ejtette a KiwiSunban rejlő életérzés. Sokan, akik elkezdenek hozzánk járni, akár híresek, akár nem, szerelmesek lesznek az atmoszférába, a kiwi zöld színébe, a professzionális gépekbe, hozzáállásba. És akkor még ott van az óriási kozmetikai termékpalettánk is, amit széleskörűen tudunk kínálni vendégeinknek. Bárki megtalálja azt, ami az ő igényéhez, bőréhez a legjobban passzol.

 

Ennek köszönhetjük, hogy egy új hírességgel bővült a csapatunk, aki nemcsak vendég, hanem ő a legújabb krémünk „arca” is. Egy gyönyörű modellről, üzletasszonyról és egy igazi, XXI. századi luxusfeleségről van szó, Vasvári Vivienről.

 

Vivien is a 100%-os minőség híve, és teljesen odavan a KiwiSun hatásáért, illetve professzionalizmusáért. Na de mit lehet tudni a krémről, amelyet mostantól Vivien képvisel?

 

Miért őrületes ez az új krém a KiwiSun szerelmesei számára?

 

A Vivien's choice by KiwiSun krémünk egy szoláriumozás előtti, valódi bőrtápláló, kényeztető formula, amely védi, táplálja bőröd, és felgyorsítja a vágyott szín eléréséhez vezető folyamatot. A készítmény varázslatos illatának pedig képtelenség ellenállni.

A kakaóvaj, a kókusz, a kendermagolaj és az olívaolaj természetes elegyével segíti bőröd frissességének megőrzését.

 

Ünnepek előtti készülődés

Ki ne szeretne mesésen festeni az ünnepi fotókon, hát még a közelgő szilveszteri partin?

A nagy, ünnepi készülődés közepette szánj időt saját magadra is!

Nemcsak a csodás bőrszín, az önbizalom és a jó közérzet lehet a jutalmad, hanem kikapcsolódással és feltöltődéssel is támogathatod saját magad ezeken a hideg és feszültséggel teli napokon.

 

Ha az utolsó pillanatban szeretnél mindent bevetni a kívánt bőrszín eléréséért, akkor mindenképp válaszd a Vivien’s choice by KiwiSunt! Szoláriumozás előtt bekened vele a tested, és könnyedén érhetsz el sugárzóan barna bőrszínt. Mindezt sokkal rövidebb idő alatt, mintha „csak” szoláriumozni járnál. Ráadásul a krém varázslatos illata még kellemesebbé teszi az amúgy mesés pihenés élményét.

 

Nemcsak a gyorsaság miatt érdemes kipróbálni a Vivien’s choice by KiwiSunt, hanem az ápolt, fiatalos és ragyogóan barna bőr érdekében is!

 

Látogass el az alábbi weboldalunkra és tekints meg még több részletet a kozmetikumról!

>> További részletek a krémről

 

Ha még ez sem elég, és még több információra van szükséged a döntéshez, akkor menj el a kedvenc KiwiSun szalonodba és kérd recepciósaink tanácsát!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION