SZÉP-kártya és KiwiSun – A nyár legszuperebb kombója!

SZÉP-kártya és KiwiSun – A nyár legszuperebb kombója!

 

 

Elkezdtél már azon gondolkodni, hogy vajon mire fogod tudni felhasználni idén a SZÉP-kártyádat? 

Biztosan hallottad már, hogy szabadon használhatod, de azért szólunk, hogy bármelyik KiwiSun szalonba betérhetsz vele! Ráadásul, most már bármely zsebét kiválaszthatod, hogy tuti ne maradj semmiről. :)

És azt tudod, hogy miért lesz feltétel nélkül pozitív hatása annak, ha minket választasz?

 

3 indok, hogy miért a KiwiSun szoláriumba gyere, ha SZÉP-kártyáról van szó! 

 

Gyönyörű, barna bőr a nyár kellékeként

Te is azt szereted, ha a szoknyából kivillanó lábak nem hófehéren virítanak? Helyette kiválaszthatod, hogy mennyire szeretnél lebarnulni, és folyamatosan láthatod a változást. Kérd recepciósaink véleményét, hogy hányszor érdemes jönnöd az elején, és hányszor azután, hogy beállítottad a kívánt színt!

 

Strand, tengerpart, Balaton = barna bőr! 

Csodálatos barnaságot lehet elérni egy-egy hosszabb nyaralás alatt. De ha előtte nem készíted fel a bőrödet, és nem vigyázol, akkor a barnaság helyett könnyen vörös bőrrel, fájdalommal és sok-sok árnyékkal kell számolnod!

Gyere el hozzánk néhány alkalommal még a nyaralás előtt, vagy ha van még időd, vegyél egy bérletet, és bármely esetben nyugodtan fizess SZÉP-kártyával! Így máris szexi, barna bőrrel kezdheted meg a nyári bulikat és a strandszezont!

Amennyiben felgyorsítanád a barnulást, és szeretnéd hidratálni bőrödet, tudd, hogy a szoláriumkrémekre is ugyanúgy érvényes a SZÉP-kártya!

 

KiwiSun – Agyalás helyett 10-15 perc énidő és feltöltődés

Pihenj, szépülj és töltődj fel! Minden nő (és persze férfi is) megérdemli, hogy a sok munka, tanulás, edzés és egyéb kötelezettségek mellett hagyjon időt magára, hogy tudjon relaxálni és sok-sok pozitív energiával feltöltődni.

Neked is ezt javasoljuk! Szórakozz, bulizz, de hagyj időt a pihenésre, és élvezd azt is, ha néha egyedül vagy és csak magadra szánsz időt. Ebben a tekintetben legyél nyugodtan önző, ha úgy érzed, szükséged van rá! :) 

Ezt megteheted otthon, egy szép környezetben, és persze bármely KiwiSun szalonban is! Garantáltan nem fog senki zavarni, amíg bent fekszel vagy épp állsz egy szoláriumgépben! :) 

Érezd jól magad a bőrödben, és élvezd a kellemes zene, a nyugtató zöld szín és a harmónia egyvelegét!

 

NE FELEDD!

Örülj a nyárnak, érezd magad fantasztikusan, és nézz be hozzánk időnként!

A SZÉP-kártyádat pedig semmiképp ne hagyd otthon! :)

 

Ha úgy döntöttél, hogy már szeretnéd is felkeresni az egyik szalonunkat, akkor nézd meg az alábbi linken, hogy melyik van hozzád a legközelebb!

https://www.kiwisun.hu/kiwisun-szalonok.html

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION