Mennyire igaz a mondás, hogy a szépség belülről fakad

Mennyire igaz a mondás, hogy a szépség belülről fakad

Hányszor hallottad már, hogy a szépséged valójában a belsődből fakad? Bárki is találta ki ezt a mondást, sok ember fejében kelthetett zűrzavart. De mi is az a szépség valójában? A hivatalos leírás így hangzik: „Egy személy vagy dolog jellemzőinek az a minősége, ami csodálatot, jobb hangulatot vált ki az elfogulatlan szemlélőből, és nem kelti azt az érzést benne, hogy bármit meg kellene változtatni rajta.” /wikipédia/

Amikor minden úgy jó, ahogy van

A fenti idézet lehet kissé ködös, de ha jobban belegondolunk, bizonyára igaz. A szépség tulajdonképpen egy állapot. Ezt az állapotot pedig csak és kizárólag te tudod elérni saját magaddal kapcsolatosan. Nem attól leszel szép, ha valaki megdicsér, vagy ha minden harmadik férfi utánad fütyül az utcán. Amikor a tested és a lelked harmóniába kerül egymással, és úgy érzed, az égvilágon semmit sem változtatnál meg abban a pillanatban, akkor bizony a szépség önmagától felragyog és sugározni kezd belőled.

Tévhitek a szépségről

Bár lehet, sokszor úgy gondolod, hogy ez a sok maszlag a belső szépségről valójában csak azoknak az embereknek a mantrája, akik nem születtek tökéletes alkattal, arccal és bőrrel. Pedig nem. A legkívánatosabb emberek, köztük a legnagyobb hírességek sem mindig elégedettek magukkal, a hangjukkal vagy a kinézetükkel. Mindig minden embernek vannak önmagával kapcsolatos problémái, de ez így nincs rendjén. A 21. században a szépség fogalma teljesen átformálódott. A média által közvetített szépség szinte egy és ugyanazon receptet sugározza minden ember felé. Legyen a tested tökéletes, a fogaid fehérek, a hajad ápolt és fényes, a szempilláid kunkoriak, a körmeid festettek. Ez azonban csupán egy felső réteg, amit nagyon gyorsan le lehet húzni az emberekről, és akkor tárulkozik ki a valódi szépség.

A szépség állapota előidézhető

A valódi szépség pedig abban rejlik, hogy tényleg elfogadod magad, és képes vagy önmagadban megtalálni a harmóniát. Ez az állapot pedig könnyedén előidézhető, ha egy kis időt szánsz magadra és a feltöltődésedre.

A KiwiSun felragyogtatja a belső szépséged

A KiwiSun segítségével egy másik dimenzióba kerülhetsz. Itt nem lényeges, hogy honnan jöttél, hordasz-e szemüveget, milyen színű a hajad… Nálunk csupán önmagad lehetsz. A szó legszorosabb értelmében is levetkőzöd a gátlásaid, és belépsz a pihentető feltöltődés kapuján. Behunyod a szemed, elengeded minden gondod és élvezed, ahogy bőrödet átjárja a melegség. Ezáltal pozitív hangulatba kerülsz, és a lelked harmóniába lép a testeddel. A szeánsz végén pedig önbizalommal telve, kellemes barna bőrszínnel és mosolygó lélekkel távozol. Na, ez a valódi szépség. A legjobb az egészben pedig az, hogy bármikor átélheted ezt az érzést, hiszen a KiwiSunban várunk Téged a hét minden napján! Gyere, és szépülj nálunk, szépülj velünk!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION