Magabiztosság és ragyogás egész nyáron – Ez a KiwiSun!

Magabiztosság és ragyogás egész nyáron – Ez a KiwiSun!

Magabiztosság és ragyogás egész nyáron – Ez a KiwiSun!

 

Megérkezve a júliusba, már tényleg mondhatjuk, hogy végre berobbant a nyár!

Ekkorra már úgy gondoljuk, hogy Te is gyönyörű nyári bőrszínnel rendelkezel, a KiwiSun szoláriumban eltöltött percek után. Erre pedig csak rásegít egy jó kis napozás a Balcsin. Igazunk van? :)

Tudtad, hogy könnyedén el lehet rontani ezt a csodálatos színt, amiért annyit dolgoztál? Hogy hogyan?

 

Menekülés a napégéstől – be a KiwiSunba :)

A napégésről már ejtettünk szót korábban is, de nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mennyi szenvedéstől kíméled meg magad, ha elkerülöd. Ez persze nem azt jelenti, hogy soha ne feküdj ki a napra, és csak hozzánk járj, hanem azt javasoljuk, hogy először alapozd meg a bőröd színét, és ha lehet, ne hófehéren feküdj ki a legnagyobb napsütésben! Mire kimész a partra, legyen olyan a színed, amilyet szeretnél, hogy csökkentsd a kockázatot.

 

Védelem a napégéstől

Valószínűleg Te sem szeretnéd, hogy a nálunk megszerzett, csodaszép színedet elrontsa egy csúnya és fájdalmas napégés. Így van?

Ehhez nagyon fontos, hogy megalapozd a bőröd védelmét.

Felsorolunk Neked 3 védelmi tippet:

Ma már számtalan naptej van a piacon, különböző erősségi faktorokban. Ne félj az egyikből magadra kenni, mielőtt kimész a napra! Nem csak a bőröd színét, de az egészségedet is óvod vele.

Ha igazán félted a bőrödet, akár egy hajókirándulás során, akár ha csak nem bírod kivárni a déli napsütés végét egy hűs árnyékban, akkor vegyél fel egy lenge hosszú ujjút! Többen is szokták alkalmazni ezt a módszert, és kiválóan véd a napégéstől. Ha meg még vizes is, kifejezetten jólesik. :)

Bár sokan nem szeretik, mégis igen hasznos, ha a napon töltöd az időd nagy részét. Véd a napszúrástól, ugyanakkor az arcodat is árnyékban tudja tartani.

Ezek mind apróságoknak tűnnek, de óriási fontossággal bírnak ahhoz, hogy óvd a bőröd és igazán jól érezhesd magad egy strandon, egy bulin, egy fesztiválon vagy csak az utcán, egy lenge ruhában.

 

Óriási kontraszt a strandon

Biztosan veled is előfordult már, hogy nem alapoztad meg rendesen a bőröd védelmét, és a lenge ruháidban égtél vagy barnultál le. Amikor pedig eljött a várva várt pillanat, és végre felvehetted az új fürdőruhádat a strandon, mégsem volt felhőtlen az örömöd. Volt, ahol hófehér voltál, volt, ahol piros, és még néhol egy kicsit barna is. :)

Ezt is úgy tudod a legkönnyebben elkerülni, ha már jóval korábban beállítasz egy szépségesen egyenletes bőrszínt magadnak. Ekkor már nem lehet óriási a kontraszt.

De soha nem késő! Ha úgy érzed, van még mit javítani a bőrszíneden, gyere be az egyik szalonunkba és kérd recepciósaink tanácsát!

 

KiwiSun – Ellenőrzött körülmények és egyenletes barnulás

 

Nálunk a bőröd egyenletesen nyeri el csodálatos színét, abban az ütemben, amiben Te szeretnéd! Ha azt veszed észre, hogy valamelyik testrészed  nem ugyanúgy barnul, mint a többi, akkor fordulj gyorsan a szalon recepciósához. A Neked megfelelő szolikrémet fogja ajánlani, hogy gyorsan be tudd hozni a lemaradást.

Mindemellett a krémek hidratálják és ápolják bőrödet. Ha odafigyelsz, akkor varázslatosan sima és ápolt bőr lesz a jutalmad!

A színvonal pedig az, amit már megszokhattál. Vakító tisztaság, folyamatos fertőtlenítés, klímás előtér és segítőkész recepciósok! :)

 

Folyamatos nyitvatartás a KiwiSun szoláriumokban

 

A KiwiSun szalonok egész évben nyitva tartanak, hogy megőrizhesd csodálatos nyári barnaságodat. Nálunk felkészülhetsz a következő nyaralásra is, és szinten tarthatod magad az egész szezon alatt!

 

Szeretettel várunk Téged bármely KiwiSun szalonunkban, és további barnaságban, bulikban és pihenésben gazdag nyarat kívánunk Neked! :)

 

Ha máris kedvet kaptál berobbani az egyik szalonunkba, akkor csekkold le, hogy melyik esik hozzád a legközelebb, és gyere!

>>Tovább a szalonokhoz

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION