KiwiSun barnaság, forró partik és a nyár legizgalmasabb színei

KiwiSun barnaság, forró partik és a nyár legizgalmasabb színei

 

 

Mely színek passzolnak legjobban a mesés KiwiSun barnasághoz?

A KiwiSun barnasághoz illő legizgalmasabb nyári színek – Ezeket hordd!

 

Itt a nyár, amikor végre egy kicsit mindenki felszabadulhat. Bár még mindig nem kaptuk vissza a teljes szabadságot, azért reméljük, hogy Neked is van esélyed kikapcsolódni és szórakozni.

 

Ilyenkor tombol a buliszezon, van lehetőség bőven, strandokon, hajókon, fesztiválokon, akár házibulikon. A KiwiSun szolizások után pedig igazán dögösnek érezheted magad mindenhol!

A ragyogó barnaság adott, de azért az sem mindegy, hogy milyen ruhát öltünk magunkra.

 

Érdekel, hogy milyen színek passzolnak legjobban a nyári barnaságodhoz?

 

Sokféle szempontot figyelembe kell venni öltözködéskor. Tetszik-e a ruhadarab formája, színe, hogy érzed magad benne, illik-e a hajad színéhez, a szemed színéhez és így tovább. Amivel talán kevesebben foglalkoznak, az a bőrszín és a ruha színe közötti kapcsolat

Megvan az az érzés, amikor meglátsz valakit, és úgy nagyon egyben van? 

Ránézel, és megnyerő, természetes érzést kelt benned. Ilyenkor az illető annyira odafigyel az öltözködésére, hogy sok más szempont mellett, a bőre tónusához is igazítja megjelenését. 

 

A nyár bőrszíne a barna

Akár a KiwiSunban töltött idő, akár a napozás, akár mindkettő következményeként, de legtöbben igazán sugárzó barna színben szeretnénk tündökölni a nyárra, így elsősorban ehhez adunk néhány klassz ruhatippet. Tudod, mely színek tartoznak bele a két nagy színkategóriába?

KiwiSun szoli, napozás = meleg színek 

Megkülönböztetjük a hideg és a meleg színeket. A meleg színek passzolnak inkább a sötétebb bőrtípushoz, és természetesen a lebarnult bőrhöz is. :) Ilyen szín például a piros és a sárga, a narancs, a rózsaszín, a korall színek és ezek árnyalatai. Bátran próbálkozz velük, akár az utcára, akár egy buliba veszel fel valamit.

A fehér szín

Mondanunk sem kell, hogy a fehér az a szín, ami kifejezetten jobban áll a lebarnult bőrön. Kell valamennyi kontraszt, hogy igazán fantasztikusan mutasson rajtunk egy-egy ruha.

Neon színek

A másik nagy divat, főleg nyáron, a neon. A klasszik neonsárga mellett most már nagyon sokféle színben találkozhatunk vele. Neonpiros, neonkorall, neonpink stb. Ezeknek a színeknek majd mindegyikére igaz, hogy a barna bőrön mutatnak igazán észbontóan. Ne félj felvenni akár egy szexi ruhát sem ezekben a színekben. Ha pedig úgy érzed, nem vagy még elég barna hozzá, akkor továbbra is várunk szeretettel bármely KiwiSun szalonunkban! :)

 

A színek kombinációja

Akár kombinálhatod is a hideg és a meleg színeket. Persze csínján kell bánni ezzel, de nyugodtan kísérletezz! Biztosak vagyunk benne, hogy meg fogod látni, ha valamit nagyon nem kellene összepárosítani. :)

 

Bulizz sokat, élvezd a nyarat, és persze ne felejtsd el fenntartani a ragyogóan barna bőrszínedet sem! Várunk egész évben a KiwiSun szalonokban!

 

Ha máris kedvet kaptál, hogy ráerősíts a következő partira, akkor gyere el most az egyik szalonunkba! 

>>Tovább a szalonok listájához

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION