Hurrá, tavasz jön! Még sohasem örültünk neki ennyire

Hurrá, tavasz jön! Még sohasem örültünk neki ennyire

 

 

2020 után az idei év is arra tanított bennünket, hogy jobban értékeljük az élet egyszerű dolgait. Ha a kényszerű bezártságra gondolunk, akár még az annyira egyszerűeket is elkezdtük megbecsülni, mint a meleg napfény vagy a lágy szellő érintése a bőrünkön. Minden rosszban van valami jó: most egészen másként fogjuk értékelni a beköszöntő tavaszt.

Vidám tavaszváró tippek a KiwiSuntól

Mély életbölcsesség, amihez nem feltétlenül kell idősnek lenni: örüljünk annak, aminek lehet! Vannak, akik úgynevezett hálanaplót írnak minden reggel, amelynek lapjain egyszerűen felsorolják, hogy mi minden megy jól az életükben ‒ mert ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni ‒, és miért hálásak. Ez rögtön jobb kedvre hangol, megtanít más szemmel nézni önmagadat és a világot.

Ha természetes eszközökkel szeretnéd jobb kedvre hangolni magadat, akkor irány a szabad levegő, a természet és a mozgás! Nincs olyan ember, akinél ez ne válna be, és aki rosszabb kedvvel térne haza egy kis kocogásból vagy természetjárásból, mint ahogyan elindult.

Ne feledd, a legjobb dolgok sokszor ingyen vannak, mint a szabad levegő, a napfény vagy egy csók. Mégis felbecsülhetetlenül értékesek!

Az extra célkitűzések motiválóak tudnak lenni, sokszor mégis a boldogtalanság forrásai. A különleges dolgokra való túlzott vágyakozás olyan, mint egy önmagaddal kötött, előnytelen szerződés, amelyben azt írod alá, hogy „nem lehetek addig boldog, amíg a vágyott dolgot meg nem kapom”. Miért kötnél magaddal ilyen rossz egyezséget?

Csinosnak lenni persze klassz dolog. Elsősorban saját magadért, mert jobban érzed magad attól, ha szép barna vagy, és a külsőd összhangban van a belső, lelki harmóniáddal. Sőt, a test és a lélek összjátéka folytán a külcsín sokszor feldobhat lelkileg is, mert olyan személyes érték, amire mindig építeni tudsz.

Plusz egy tipp. Ha fel szeretnél vidulni, vidítsd fel valakit! Nem kell megvárnod, hogy Neked kedveskedjen ajándékokkal a sors, mert erre néha hiába várunk ‒ hanem tedd meg azt, amit másokért megtehetsz, és a jótett helyébe nem is kell jót várnod, mert az ajándékozás önmaga jutalma lehet, az önzetlen öröm által.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION