Hogyan tűnj ki a tömegből? A KiwiSun segít!

Hogyan tűnj ki a tömegből? A KiwiSun segít!

 

Manapság igen ritka, hogy csak úgy, az utcán sétálva, az ölünkbe pottyanjon minden, amit szeretnénk. Igaz ez az önbizalomra, a munkára, a szerelemre vagy akár csak egy laza kapcsolatra. Mindezekért tenni is kell. De hogyan?

 

KiwiSun tippek a nagyobb önbizalomért

Abban talán egyetérthetünk, hogy egy kiváló állás megszerzéséhez vagy ahhoz, hogy megragadd a kiszemelted figyelmét, kell némi önbizalom. Legalábbis jó, ha van. :)

Számos lehetőség létezik arra, hogy magabiztosabb legyél. Olvashatsz ilyen írásokat, eljárhatsz tréningre, előadásokat hallgathatsz stb. Találd meg, hogy mi az, amivel képes vagy azonosulni, és tedd azt!

 

Hogyan tűnj ki még jobban a tömegből?

Igaz volt a múltban, és igaz most is, hogy a külsőségekre mindig is odafigyeltünk. Talán az egyik legfontosabb dolog az első benyomás, ugyanis ebből nincs második.

Ebben a cikkünkben nem azt szeretnénk kivesézni, hogy ez a külsőségekről szóló világ jó-e, vagy sem. Csupán adunk néhány ötletet, hogy könnyebben megfelelhess a külső kihívásoknak.

 

Miért tökéletes döntés a szolárium?

Azért, mert a KiwiSun bioszoláriumok ragyogó barnaságot kölcsönöznek Neked, amely kiemel a tömegből, és segít növelni az önbizalmadat.

 

Nem kell többé azon stresszelned, hogy

 

Az igaz, hogy télen többnyire eltakarjuk a testünket, de a kiállás és a testünk frontvonala, vagyis az arcunk, mindig látszódik.

Ne érezd úgy, hogy egy vagy a tömegből, sem az utcán, sem egy buliban. Tedd meg azokat a lépéseket, amelyektől igazi királynőnek érezheted magad!

Ez alól pedig a szexi barna bőr sem lehet kivétel! Nem véletlen, hogy a testépítők is mind barna színben pompáznak a versenyeken. Dögös és erőteljes kisugárzást kelt az emberekben. Természetesen ahhoz, hogy ezt elérd, nem kell feltétlenül testépítőnek

lenned!

 

Ápold a bőröd kívül-belül!

 Érj el maximális hatást a KiwiSun kozmetikumokkal! Egészítsd ki a szolizást a megfelelő krémekkel, bőrápolókkal, és hagyd, hogy leessen az álla a környezetednek!

 

Melyik a megfelelő?

 Kedvenc szalonod recepciósa szívesen segít, hogy megtaláljátok a legjobb megoldást.

 

Belső ápolás

 Minderre kontrázz rá a szükséges vitaminokkal is! Ilyenkor, télen még fontosabb immunrendszerünk erősítése, emellett a megfelelő bőr-, haj- és körömerősítő vitaminokkal elképesztő hatást érhetsz el.

Ilyenek például a:

Ha már megtettél mindent, ami segíthet elérni a célodat, és úgy érzed, hogy már az önbizalmad is sokkal nagyobb, mint előtte, akkor rajta! Ne tétovázz, szerezd meg, amit igazán akarsz!

Tehát mit kell tenned?

  1. Gyere el egy KiwiSun szoliba, és feküdj be kedvenc szoláriumi gépedbe!
  2. Válasszátok ki a számodra szükséges kozmetikumokat!
  3. Egészítsd ki táplálkozásodat a megfelelő vitaminokkal!

 

Hagyd, hogy a fentiek egyvelege elkápráztassa nem csak a körülötted lévőket, de még saját magadat is!

 

Kattints az alábbi linkre és tekintsd meg a szalonok listáját!

>> Tovább a KiwiSun szalonokhoz!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION