Hogyan segít a szolárium a ragyogó barnaság elérésben?

Hogyan segít a szolárium a ragyogó barnaság elérésben?

 

Akár elkezdtél felkészülni a nyári strandszezonra kedvenc KiwiSun szoláriumgépedben, akár nem, a nyár vitathatatlanul megérkezik! Gondolom, Te is iszonyúan várod már, hogy kifeküdhess a strandra, végre elmehess nyaralni a családdal, a barátokkal, vagy épp csak élvezhesd lenge ruháidban a nyár varázslatos feelingjét. Ugyan az időjárás még abszolút kiszámíthatatlan, nem akarja a meleg arcát is megmutatni, de ennek van számunkra egy vitathatatlanul pozitív oldala is. Tudod, hogy mi az?

 

A rossz idő pozitív oldala

A felkészülés! Kaptunk még egy kis időt, hogy formába hozzuk magunkat. Egy kis plusz edzés, egy egészséges diéta (soha nem az éhezés), és persze barnulás a KiwiSun szoláriumban!

 

A szolárium pozitív oldala

Voltál már úgy, hogy minden szabad percedet a strandon vagy valahol a napon töltötted, hogy elérd a vágyott barna bőrszínt? Talán épp a kedvenc partidra készültél, amihez most vettél egy új ruhát, és szerettél volna káprázatosan festeni, csakhogy hiba csúszott a számításba.

Ugyanis megjelent – fürdőruhától függően – itt-ott egy fehér csík. Nem beszélve arról, ha még a napszemüveg is rajtad maradt. 

Mindenki szeret szinte már tökéletesen kinézni, és bizony egy ilyen bakin eléggé ott ragadhat a figyelem. Így is csodálatosan szépek vagyunk, de akkor se legyen ott az a vonal! Jól mondom? Tehát, ha szeretnéd idén elkerülni ezt a problémát, akkor nyomás a legközelebbi KiwiSun szalonba! 

 

Szolárium – Az egyenletes barnaság elérése

Hogyan tudnál lebarnulni szépen, egyenletesen, vonzóan?

A válasz természetesen az, hogy egy KiwiSun szoláriumban!

Még nem késő, hogy bemenj egy KiwiSun szoláriumba, hogy elérhesd a vágyott színt, még az első nyaralás előtt!

 

Mennyi idő után látszik a szolárium hatása? Van még időm?

Azt, hogy a szolárium hatása mennyi idő után látszik, hányszor kellene menned, és milyen időtartamban, meg tudod beszélni recepciósainkkal. Folyamatos továbbképzésen vesznek részt, és nem nagyon van olyan kérdés a szolizás témakörén belül, amire ne tudnának neked válaszolni. Kérdezz bátran! És természetesen mindig van időd! Ha pár nap múlva indulsz nyaralni, lehet, hogy nem úszod meg, hogy látszódjon a bikini nyoma, de utána szívesen látunk, ha szeretnéd ezt korrigálni! 

 

Kell-e szoláriumkrémet használnod?

Nem kötelező, de erősen ajánlott. Főleg, ha még csak most kaptál észbe, hogy itt a nyár, és hamarosan eljön az első nyaralások ideje. A szoláriumkrémek felgyorsíthatják a barnulást, és tartósabbá teszik a bőrszínt. Olyan is sokszor előfordul, hogy valakinek gyönyörűen barnul a felsőteste, de a lábán alig látszik valami. Ilyenkor van lehetőséged külön lábra venni szoláriumkrémet. Ezen kívül a szolikrém ápol, hidratál, és szebbé varázsolja bőrödet!

 

Szoláriummal a szexi barna bőrért!

Tehát, ha szeretnéd elkerülni a hófehéren világító bőrfelületeket, és káprázatosan érezni magad egész nyáron, akkor

 

Csodálatos nyarat kívánunk Neked! 

 

Érdekel, melyik a hozzád legközelebb eső KiwiSun szolárium? Csekkold szalonjaink listáját az alábbi linken!

KIWISUN SZALONOK LISTÁJA

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION