Felüdülés a téli bőrnek és kellemes ápoltság a fagyos időszakban is

Felüdülés a téli bőrnek és kellemes ápoltság a fagyos időszakban is

Te is rosszul érzed magad a bőrödben a téli időszakban? A kipirosodó, száraz és viszkető bőr sokaknak gondot okoz, de nem kell beletörődni. Természetes, hogy a hideg és a szél, de még a központi fűtés is kikezdi a testnek ezt a legnagyobb és egyik legérzékenyebb szervét: a bőrünket.
Ragyogj, mint a nap, és érezd magad jól! Bőrápolási tippek a hideg napokra

    Hidratáld naponta a bőrödet! A vízivás is szükséges, de a bőrszövetről külön gondoskodni kell. Most jöhetnek akár a sűrűbb, zsírosabb állagú krémek is, de lehetőleg a tartósítószer nélküliek és az illatmentesek, hogy ne terheljük pluszban az érzékeny bőrt.
    Védd magad a széltől! Szuper érzés, ha a szürke téli hétköznapokban kivillanthatod a KiwiSun szoláriumban barnított bőrödet, és magadra vonzod az irigy tekinteteket, de azért vigyázz: tekerj sálat az arcodra, és ne feledkezz meg a kesztyűről sem. Gondoskodj külön a kezed hidratálásáról, krémezd rendszeresen!
    Párásíts otthon! Minél szárazabb a levegő, annál több nedvességet von el a bőrödtől, különösen, ha intenzíven fűtesz is. Ezt ellensúlyozhatja egy modern párásító berendezés a szobában, hogy megfelelően lélegezzen a bőröd, és kellőképpen hidratálva legyen a benti, száraz közegben.
    Tarts vitaminkúrát! Természetesen a C-vitamin szedése sem árt ahhoz, hogy topon legyen az immunrendszered, ami most a prioritás. De aki A-t mond, mondjon B-t is, sőt, C-t, D-t! D-vitamin fogyasztására lesz szükséged ahhoz, hogy pótold ezt a hormonként viselkedő vitamint, amit a bőröd nyáron természetesen állít elő a napfény jóvoltából, most azonban a megfelelő készítmények használatával kell bejuttatnod a szervezetedbe.

Plusz egy tipp: ha már nagyon vágysz a nyári nap üdítő sugaraira, és most is szeretnéd a bőrödnek megadni a szükséges gondoskodást, magadnak pedig egy pici kikapcsolódást és jó közérzetet, akkor használd a barnuláshoz a KiwiSun barnulást segítő, tápláló krémjeit, és gyere el felüdülni a hozzád legközelebb eső szalonunkba!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION