Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Tanácsok

Kitől lehet tanácsot kérni, hogy elérjük a kívánt barnaságot?

kitol
A KiwiSun szolárium csapat tagjait sikerült úgy összeválogatni - bárhol is jártam eddig -, hogy mindig vidáman, mosollyal az arcukon üdvözlik a vendégeket. Bármi kérdésem volt a barnulással kapcsolatban, Ők mindig örömmel álltak rendelkezésemre, és bőrtípusomhoz megfelelően segítettek abban, hogy mikor és melyik gépet érdemes használnom. Ha bizonytalan vagy a gépek használatában, kérdezd őket bátran! Segítenek, és a garantálom, hogy a legjobbat fogják Neked ajánlani.

Hol találhatók szalonok?
Budapesten – főként a nagykörútakon - és az ország számos városában alakították ki a zöld színekbe öltözött szalonokat, melyek belső színvilága kiragad minket a megszokott hétköznapokból, és úgy érezhetjük magunkat, mintha a trópusokba csöppentünk volna.


Zsarnai Beáta

Ti írtátok

A KiwiSun szoli a megtestesült tengerpart a számomra

A KiwiSun szoli a megtestesült tengerpart a számomra. Leírhatatlan érzés, mikor egy stresszes melós nap után a napsütötte parton érzem magam. Kellemesen feltöltődve távozom és úgy érzem semmi és senki nem tudja elvenni a kedvem! Don”t worry,be happy! :D Pár perc “napsütés” napokig tartó boldogságfelhőre ültet. ;) Szeretem a zöld színt, a KiwiSunt pedig imádom! :)
Amióta itt barnulok, egyáltalán nem sajnálom a pénzt a szoláriumozásra.

Kedves KiwiSun!

Amióta itt barnulok, egyáltalán nem sajnálom a pénzt a szoláriumozásra. Az eddigi szoláriumokkal sose voltam megelégedve. A barnaság egyáltalán nem volt tartós, bőrpír is megjelent néha, és azok a fránya kis anyajegyek is kijöttek rajtam,pedig így is van rajtam elég. Ezután döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Kiwi-t, aminek bio a jelzője, de természetesen nem hittem el, mert minden szolárium ezt a jellemzőt kapja. Paradox módon, ez a zöld kis helyiség valóban bio. Egyetlen egy anyajegy se jött ki még rajtam!! A barnaságom hosszú ideig tart bőrpír nélkül, egyből látszódik, és boldogság áraszt el mindig, mikor kilépek az ajtón. Köszönök mindent, az élményt, a színt, az önbizalmat, a tisztaságot,higiéniát!

Gréta

Hiszen nincsen vonzóbb egy barna bőrű vidám lányná
l

Sziasztok!
36 éves vagyok és van egy 6 éves gyönyörű kislányom. Pár kilót sikerült lefogynom majd elkezdtem szoliba járni. A kiwisun nem csak a bőröm színét, hanem az önértékelésemet, a hangulatomat és így az életemet is színesebbé tette. Hiszen nincsen vonzóbb egy barna bőrű vidám lánynál :)
KiwiSun egyszerűen magához láncolt
Csak egy két szoláriumot próbáltam ki eddig életem során, de a KiwiSun egyszerűen magához láncolt. :$ Azt a nyugalmat és természetes barnaságot sehol máshol nem kaptam meg, csak itt. Imádom, hogy rengeteg jótékony hatása van és ezt mind magamba tudom szívni a szép, igényes, kedves szalonban Nyíregyházán. Ezenkívül a barátom is szívesen vár rám abba a kis kellemes zöld környezetben, ezért is kaptam tőle idén is Karácsonyra ide szolárium bérletet. :) <3
MINDENT Nagyon Köszönök KiwiSun!
Mintha felgyorsult volna a gondolkodásom
A KIWISUN szoláriumozás után testi-lelki mágnesnek érzem magam. Mintha egy kandallót szereltek volna belém, ami napokig önti a meleget. Szinte kizárólag pozitív gondolatok és emlékek jutnak eszembe és mindezt teljesen kisugárzom. Mintha felgyorsult volna a gondolkodásom is és tisztán látom a helyzetek megoldását. A bőröm színe közben a kezdeti fehérből a kicsattanó egészségesen át fokozatosan alakul ragyogó, természetes karamellbe. Azt hiszem, már nincs visszaút a KIWISUN boldogságból :-) Ildi

Nincs ahhoz fogható fantasztikus érzés

Nincs ahhoz fogható fantasztikus érzés, mint amikor a tél közepén az ember befekszik a szoliba, átjárja a meleg és egy rövid ideig újra nyarat érez. Rám elég jellemző, hogy rossz időben levertebb vagyok, de miután kijövök a szoliból, olyan, mintha kicserélnének :-) Imádom! Örülök, hogy a Kiwisun végre Kecskemétre is eljutott. Ki is használtam az 50%-os akciót, aztán lecsaptam egy bérletre is :-)

Nyár végi elhatározás volt

Fordulópont! :)

Nyár végi elhatározás volt a szoli elkezdése, azért választottam a Kiwisun-t, mert ahogy beléptem mosolygós, csinos lányok fogadtak akik minden információval elláttak amit tudni kell. Barnulás után feltöltődve, kipihenve jöttem ki és az újabb mosoly azt sugallta: visszavárnak. :)
Azóta ide járok a mosonmagyaróvári Kiwibe :) Pozitívabb, barnább lettem, színesebb az életem minden téren!

Köszönöm Nektek Móvári csapat! <3!
Balázs

Sokszor küzdöttem más szoláriumokkal

Sokszor küzdöttem más szoláriumokkal amiktől csak drága árakat és bőrpírt kaptam, de ez már a múlté hála a Kiwisun szoláriumnak, ami megváltoztatta az életem. Már magabiztosan merek kimenni az utcára, optimistább és boldogabb vagyok mint valaha! Köszönöm Kiwisun!
Valóban segít!
Valóban segít!
Az aroma, a meditációhoz alkalmas zene. Anyukámtól kaptam a bérletet, hogy életem egyik legfájdalmasabb pontján valahogy átsegítsen. Rendbe hozza a “nulla” színem és a lelkem is rendbe jöjjön. Valóban pozitívan hatott rám a zöld szín és a kiwi! Mindenkinek ajánlom, aki a kiutat keresi, mert itt nyugalomra, békességre és így boldogságra talál! Éva
Ajánlom mindenkinek a KiwiSun szoláriumot

Sziasztok,

4 év szoláriumozás kihagyása után párom elhívott egy jó barnulásra Baross téri KIWISun-ba. Tapasztalatom az pozitív, higiénikus, tiszta. Odafigyelés a vendégekre ötös fölé. Karórámat ott felejtettem és utánam rohant a recepciós hölgy. Köszönöm
1. Sportolás hatékonyabban megy.
2. Fáradékonyságom elmúlt.
3. Barnulás már első alkalommal látható volt, bőr pír sehol :)
Ajánlom mindenkinek a KiwiSun szoláriumot.
A választásom a miskolci KiwiSun szolira esett
A hobbim a zenélés, ezért fontos számomra az igényes megjelenés. Nagyon érzékeny bőröm van, ezért előtte körbe kérdezgettem, melyik szolit ajánlják a legtöbben. A választásom a miskolci KiwiSun szolira esett. Csupa jó dolgokat mondtak róla, ezért gondoltam kipróbálom. Mondanom se kell, hogy mikor beléptem az ajtón úgy éreztem, hogy haza értem:) A mosolygós pultos hölgy mindenben készségesen segített. Választásom a forradalmian új Bio Zöld Fényterápiás fekvő gépre esett. Azóta törzsvendég vagyok minden héten 2-szer. Nincs is jobb mikor egy átdolgozott nap után fáradtan betérek és feltöltődve, kipihenten ballagok haza fele. Ebben a mai rohanó világban meg kell találni az élet apró örömeit. Én megtaláltam:)

Krisztián

A zöld a természet színe!

A zöld a természet színe! Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, néha teljesen meg is szünteti őket. Ez csak egy-két érv amiért imádom a KiwiSun szoláriumokat! :)Mindenkinek ajánlom aki egy kis kikapcsolódásra és egészséges barnulásra vágyik!

Cs. Nikolett

Boldogsághormonra Mindenkinek szüksége van

Boldogsághormonra Mindenkinek szüksége van. Legyen szó akár a fiatalabb,vagy az idősebb korosztályról. Csökkenti a fájdalomérzetet a testben, és akár euforikus élményt is képes kiváltani. Ki állna ellen ennek az érzésnek a mindennapjai során?!:) A pozitív gondolatok, az edzés, a csokoládé, az intimitás, a napsütés…és még sorolhatnánk azon tényezőket, amelyek e hormont befolyásolják.Szerencsésnek érzem magam, hogy a KIWISUN Szoláriumok is ezt a szolgáltatást nyújtják a számomra. Ha egy kis endorfinfröccsre vágyódom- egy kis lazítással egybekötve- nincs más teendő, mint a legközelebbi szalonba bekopogni. A szoláriumban töltött pár perc alatt feltöltődöm, a szolárium adta hőt testem átveszi, és a bőrszínem természetes barnaságban tündököl. Egy nőnek elengedhetetlen tulajdonság, hogy magabiztos legyen. Úgy érzem, bennem nincs hiány, az önbizalmam növeléséhez a KIWISUN szolgáltatásainak az igénybevételekor minden egyes alkalommal hozzájárul..és aki boldog, az sikeresebb az élet bármely területén, s a célok elérése sincsenek fényévnyi távolságra! :) A belső egyensúly fontos…ne féljünk az élet adta új lehetőségektől! Kívánom, hogy minél többen megismerjék a KIWISUN jótékony hatását!!! :)

Ildikó

Hála a KiwiSun-nak

Hála a KiwiSun-nak a reggeli sminkelést kihagyhatom. <3
G.Éva
Már magabiztosan merek kimenni az utcára
Sokszor küzdöttem más szoláriumokkal amiktől csak drága árakat és bőrpírt kaptam, de ez már a múlté hála a Kiwisun szoláriumnak, ami megváltoztatta az életem. Már magabiztosan merek kimenni az utcára, optimistább és boldogabb vagyok mint valaha! Köszönöm Kiwisun!
tényleg megtalálja a boldogságot!
Kételkedtem, hogy tényleg olyan jó-e, mint amennyire a neten jókat írnak róluk. Ajánlom minden kételkedőnek, hogy tegye azt amit én: próbálja ki... s tényleg megtalálja a boldogságot!

O.Krisztina

A kiwisun barnává, elégedetté, boldoggá és családapává tett!

A kiwisun barnává, elégedetté, boldoggá és családapává tett! Hófehér testem nem találták vonzónak a lányok ezért egyedülálló voltam. A haverok tanácsolták, hogy jót tenne ha lenne egy kis színem. Elmentem szolizni, de sokan voltak és várnom kellett. Várakozás alatt viszont megismerkedtem egy lánnyal, aki azóta is a barátnőm és nemrég megszületett közös kisfiúnk is.

Az én történetem fél éve kezdődött

Sziasztok!
Az én történetem fél éve kezdődött. Akkor költöztem Egerbe a páromhoz. Vidéki lány vagyok, nagy változás volt ez számomra. Távol van tőlem mindenki, akivel 22 évig napi kapcsolatban álltam. Itt Egerben nem ismertem akkoriban még senkit sem. A szeretteim hiánya nagyon megviselt. Észrevettem magamon, mint ha kezdenék depressziós lenni. A munkám sem könnyítette meg az életemet. Sajnos napfényt nyáron napi 0 órában élvezhettem miatta. Aztán jött a nagy fordulat. Éreztem, hogy ez nem mehet így tovább. Szerencsére munkahelyet tudtam váltani. Ennek ellenére még mindig nem voltam boldog. Nem volt erőm magamra. Éreztem, hogy a párom sem elégedett velem. Sajnos nagyon elhanyagoltam magam. Aztán egyik nap az egyik lakótársunkkal ismerkedés közben felfedeztük a Kiwisunt. Ő sem volt még soha sem szoliban és én sem. Jött az ötlet, próbáljuk ki. Azóta minden héten járunk. Ezáltal barátságot kötöttünk. Nőtt az önbizalmam. Végre olyan csajos lány lettem újra, mint azelőtt voltam. A párom Sokszor megjegyzi, hogy mennyire jól nézek ki. Idegenek is elkezdték "csapni a szelet" napi szinten. Nekem a Kiwi nem csak barna színt adott már a legelső használat után, hanem új barátságot, nagyobb önbizalmat, ezáltal talán a kapcsolatomat is megmentette. Imádok nálatok kikapcsolódni és szinte érzem, ahogy feltöltődöm energiával, még egy hosszú műszak után is. Köszönöm Kiwisun, hogy szebb és könnyebb lett a beilleszkedésem az új környezetbe!

Kislánykoromban mindig csúfoltak a szeplőim miatt

Kislánykoromban mindig csúfoltak a szeplőim miatt, nagyon fehér bőrű vagyok. A „Mentőautó” a „Hófehérke” a „Pöttyös Panna” szavak nem tartozott a kedvenceim közé. A „Pippi” cimű filmet is utáltam. Sokáig szalmakalapban és fehér, hosszú ujjú pólóban ücsörögtem egész nyáron, ha strandra mentünk. Indiai utazásom során pedig az állatkertben az emberek engem néztek az állatok helyett :). Mikor híztam kicsit, szerintem kicsit hasonlítottam a fehér Michelin Babára, ezért elkezdetem diétázni és visszatért az életembe a rendszeres sportolás. Ingatlanosként egész nap járom a várost, zsong a fejem, szétfagyok az ügyfelekre várakozás közben, alig várom, hogy bemenekülhessek a KIWISUN-ba. Teljesen nekem találták ki! Amióta oda járok, van színem, felkészülök a nyárra, az utazásokra és pár perc alatt pihentre meditálom magam a madárcsicsergős infrasoliban. Nem kell letapadnom a fekvőben, mert inkább az állóba megyek, ott még kis tornagyakorlatokat is lehet végezni. Majd vidáman, frissen, felmelegedve, megszáradva dolgozom tovább a már nem szégyellt, pöttyös arcommal.

K. Anikó

Számomra fontos az egészséges életmód

Sziasztok!

Rám korábban egyáltalán nem volt jellemző, hogy szoláriumba jártam volna. Számomra fontos  az egészséges életmód,  így  tartottam a szolárium káros hatásaitól.  Mígnem megismerkedtem a barnulás egy egészségtudatos, káros hatásoktól mentes formájával,  amikor néhány hete  Békéscsabán is megnyitotta kapuit a Kiwisun  Szolárium.  Az itt kapott teljes körű, alapos és személyre szabott tájékoztatásnak, illetve egy „próbának” köszönhetően  meggyőződtem arról, hogy  ez a szolárium csak pozitív hatással lehet rám.  Azóta heti több alkalommal is betérek egy kis feltöltődésre, barnulásra.  Minden alkalommal öröm ide betérni, legyen kora reggel vagy késő este, mert mindig mosolyogva, örömmel, segítőkészen és jó kedvűen fogadnak. Innen minden esetben úgy távozom, mintha kicseréltek volna.

Köszönet érte Békéscsabai Kiwisun!


A zöld, az én színem

Ami először megfogott, az a gyönyörű zöld szín volt! Igazán az én színem, ami már eleve jó érzésekkel tölt el! A kis cukorka, a kellemes hangulat már csak ráadás!   Fontos számomra az egészséges barnulás, így a ebből a szempontból is jól választottam. A színem és hangulatom egyre jobb! 
N. Krisztina

Amikor kipróbáltam a Kiwisunt          
       
Nagyjából 1,5 éve járok a Kiwisunba, előtte gyakran váltogattam melyik szoliba megyek mert egyik se győzött meg igazán főleg mert gyakran leégtem.
Amikor kipróbáltam a Kiwisunt megtetszett az üzlet hangulata és az hogy nem égett szolizás után a bőröm. Amikor láttam a hirdetést a bioszoliról egyből kipróbáltam és úgy éreztem sokkal jobb a hangulatom. Következő alkalommal meg is vettem a bérletem, lassan el is fogynak az egységek de biztosan veszek következőt.:)
K.Lilla
                   
Az én siker történetem csupán annyi,hogy

Az én siker történetem csupán annyi,hogy nagyon régóta keresem azt a szoláriumot,ami az én fehér bőrömnek megfelel. Érzékeny bőrű emberek típusába tartozom,könnyen leégek,kipirosodok és amióta Miskolcon megnyílt a Kiwisun stúdió csak ide járok. Főképpen a Bio szoláriumot veszem igénybe. Első szolárium,ami nem egét meg és bátran használhatom. Továbbá a lányok segítettek az első időben kiválasztani a megfelelő barnulási időt. Rettentően örülök,hogy folyamatos akciókban részesülök és teljes biztonságban használhatom a gépeket.
F. Péter

Barátnőm mutatta meg az új Kiwisun szolit

Barátnőm mutatta meg az új Kiwisun szolit. Előtte nem voltam az a “szoliba” járó típus,fehér bőröm miatt illetve nem találtam olyan helyet ahol ha belépek örömmel,mosollyal fogadnak. Itt azonban már az első látogatásom során így volt. Elláttak megfelelő információkkal és végül kipróbáltam. Mondanom sem kell azóta törzsvendég vagyok. A hely,az emberek pozitív hatással vannak rám. Barnulás közben feltöltődöm, mind szellemileg, mind lelkileg. Szeretek betérni ,mert a légkör hatással van életstílusomra, a mindennapjaimra. Sugárzóbb,kiegyensúlyozottabb vagyok,megnyugszok,kiengedhetem a fáradt gőzt.
Köszönöm ezt az élményt Nektek!
C. Adrienn

Cukorka és napfény

Hideg, nyirkos őszi nap volt, kevés ember járt az utcán. Összehúztam a kabátot a nyakamon, fáztam. Sietősen kapkodtam a lábaim Debrecen utcáján, amikor megint azon kaptam magam, hogy a KiwiSun kirakatát lesem félszegen. Nem vagyok az a szolizós fajta, sok anyajegyem van, ez azonban azzal párosul, hogy a bőröm messziről úgy világít, mint egy fehér top a diszkóban. Mióta megláttam a neten, hogy létezik bio-szoli, furdallt a kíváncsiság. Oké, rászánom magam! MOST! Esernyő le, kilincs le, láb be, és már ott is álltam a cukorkával teli pult előtt. Kis tájékozódás, irány az 5-ös fülke! (A szerencseszámom, meglepő.) 7 perc “napsütés”, zene és kikapcsolódás, (közben egy kis tánc, de ne mondjátok el senkinek!), komolyan mondom nagyon-nagyon jólesett. Egyébként is az az igazi nyári lány vagyok, aki már márciusban sóvárogva lesi az első napsugarakat. Kifelé jövet be is szereztem egy bérletet, ajándék egységgel, ajándék mosollyal. 4 nap múlva lelkesen tértem vissza, s azóta is teszem ezt minden héten, kétszer. ( Szigorúan egy cukorka per alkalom. Na jó, maximum kettő.   ) Azóta úgy érzem, kicsit magabiztosabb lettem, és kifejezetten pozitív hatással van a közérzetemre. Na jó most megint odaképzeltem magam…holnap irány a KiwiSun! 
 
G. Orsi

Egy barátom mutatta nekem a Kiwisun-t

Sziasztok!
Egy barátom mutatta nekem a Kiwisun-t, mondta nekem, hogy mennyire jó hely. Igaza van! Nagyon kedvesek az ott dolgozók, mellesleg szépek is a hölgyek, mindamellett, hogy mennyire kellemes, barátságos hely! Amint beléptem nagyon kellemes illat csapott meg! Egy kis kikapcsolódás jár mindenkinek, és nem bántam meg, hogy ezt a kikapcsolódást választottam, nagyszerű hely! Debrecen legjobbja! Ajánlom mindenkinek! És köszönöm, hogy vagytok!:)
K. Sándor

Egy embernek a legvonzóbb testrésze lehet a bőre

Egy embernek a legvonzóbb testrésze lehet a bőre, hogyha az szép. Ha a bőröm szépen barnult, kevésbé látszanak a bőrhibák is, ami már önmagában boldoggá tesz   Amikor belépek a szalonba a szürke hétköznapi életből egyből mosolygok, mert tudom, hogy itt mindig feltöltődöm testileg, lelkileg. A Kiwiben biztonságosan, szépen barnulhatok, az itt dolgozó lányok kedvesek, segítőkészek (ha ezt olvassák, üdvözlöm őket   ) Az a heti két-három alkalom boldoggá tesz. Hogy miért? Mert tudom, hogy ezzel is hozzásegítem magam ahhoz, hogy még jobban érezzem magam a bőrömben, és ismét tettem valamit önmagamért, és az önbizalmamat növelő elismerő szavakért . Egy nő akkor a legboldogabb, ha önmagával elégedett. Így tesz engem a Kiwisun boldoggá és barnává, úgy is mondhatnám, hogy színt visz az életembe 
 
P. Katalin

Egyetemista lévén nem sok időm van, sajnos nyáron
                   
E gyetemista lévén nem sok időm van, sajnos nyáron sem. Az utóbbi hetekben már nagyon kimerült voltam, így egy ismerősöm ajánlására ellátogattam a Kiwisunba. Nagyon tetszett, hogy mindenhol a zöld áradt rám, megnyugodtam. rendszert csináltam belőle, s azóta kipihentebb, vidámabb, és barnább vagyok! 
P.Á.
                   

Először 2013 novemberében kaptam
                   
Sziasztok!
Először 2013 novemberében kaptam páromtól születés napomra bérletet. Nagyon örültem neki, mert minden egyes nap elmentem az üzlet mellett és nagyon szerettem volna kipróbálni. Most viszont én vettem már magamnak bérletet mert imádom.
A. Mária
                   

Én a miskolci KIWISUN szalonba járok
Sziasztok!
Én a miskolci KIWISUN szalonba járok már több éve. Előtte több szalonba is jártam, de egyik sem fogott meg igazán. Mikor először bementem a KIWISUN-ba meglepett hogy a szép hölgy mosolyogva fogad és mindent elmondott hogyan is barnulhatok le hamar és problémamentesen. Ebben a rohanó világban ide betérni és befeküdni a tökéletesen higiénikus és tiszta szoliba komolyan mondom megváltás. Ilyenkor mindig kikapcsolok és relaxálok a zenére és sajnos hamar észreveszem, hogy eltelt az idő. A KIWISUN-t én már csak úgy hívom, hogy a nyugalom szigete…
K. József

Fiatalabb koromban is szerettem a szép barna bőrt.
Fiatalabb koromban is szerettem a szép barna bőrt. Nyáron nők gyönyörűek az őket alig takaró textil darabokban, télen pedig egészséges, élettel teli színük teszik őket különlegessé. Igazából számomra akkor vált a szoláriumozás élettani jelentőségűvé, amikor pánikbeteg lettem (röviden: boldogsághormon hiánya). Ez azzal járt, hogy hosszú ideig nem mozdultam ki a lakásból, kedvetlen, depressziós tüneteim voltak, és ráadásul egy csomó kedélyjavító tablettát kellett szednem. Azt mondák, életem végéig kell szednem azokat. Jó néhány hónap bezártság és kínlódás után felismertem, hogy nem élhetek Így, valamit tennem kell. El kell indulnom valamerre. Sosem felejtem el, egy szürke novemberi napon, pont olyanon, mint a mai, összeszedtem minden akaraterőmet, és az első utam a Kolossy téri Kiwisun szoláriumba vezetett. Nem volt könnyű megtenni azt a rövid utat odáig, féltem, hogy rosszul leszek, de saját magamat leküzdve eljutottam a CÉLIG! Negyed óra múlva, ami a mai világban nem nagy idő, mosolyogva, feltöltődve jöttem ki, mert már az első 1o perc is megtette hatását az UV fénynek köszönhetően. Több sem kellet, a sikeren felbuzdulva, már másnap és harmadnap is megtettem ezt az utat. Másfél hét után már nem csak magabiztosabb és pozitívabb lettem, de a bőröm is barna, sima és bársonyos lett. Ettől viszont megnőtt az önbizalmam annyira, hogy kb. 2 hónap után elhagytam a gyógyszereimet, mert úgy éreztem, hogy elég erős vagyok és meg tudom oldani az életemet nélkülük is,…. éééés sikerüüüült! Azóta sem szedek gyógyszert, lefogytam, mosolygós vagyok, vidám és barna. Új munkahelyet is találtam. Az már csak a hab a tortán, hogy az új munkahelyem a Kolossy térnél van. Úgyhogy kedves Olvasók, tessék nyugodtan elhinni, hogy CSODÁK PEDIG VANNAK! Próbáljátok ki Ti is a szolárium nyújtotta testi-lelki előnyöket! Melegen ajánlom mindenkinek! 
G. Zsuzsanna

Kimerültség ellen ZÖLD
                   
Míg a júniusi hónapokban a napsütéses órák száma naponta átlagosan 17 óra, januárra ez napi 7 órára csökken. Nem csoda, tehát, ha a következő hónapokban gyakrabban leszünk levertek, rosszkedvűek, nehezebben koncentrálunk a feladatainkra és az immunrendszerünk is rettenetesen legyengül. Ilyenkor jövünk csak rá, hogy milyen nagy szükségünk van a nap éltető sugaraira. Nem csak az ébrenlét és az alvás ritmusát szabályozza, de hatással van a hormonrendszerre, szabályozza a vérnyomást és az anyagcserét, fokozza a méregtelenítő mechanizmusokat. Kimerültség ellen ZÖLD: a zöld szín a természetben az élet színe, ezért teltségérzetet ad, megnyugtat, és élénkíti az idegeket. Az egyensúly színeként segíti mind a tudatot, mind az érzelmeket, és jótékony hatású egyes szívproblémákra is. A zöld szín a szív, a tüdő betegségeiben egyaránt kedvező. Kimerültség ellen fantasztikus hatású. Még sorolhatnám a KIWISUN rengeteg jótékony hatását, amik miatt mindenkinek csak ajánlani tudom nemtől függetlenül!   Nem is beszélve arról, hogy milyen designos, modern, higiénikus üzletekben élhetjük mindezt át családias hangulatban. 
T. Krisztina
                   


Kiwisun boldogság

Életem egyik legsötétebb időszakán segített át a Kiwisun! Egy nagyon sötét lakásba költöztünk, ami nagyon rossz hatással volt a lelkiállapotomra! Folyamatosan kedvetlen és szomorú voltam. A fény hiánya miatt az eddigi hobbijaimat is abbahagytam. Egyszerűen semmihez nem volt kedvem.  Korábban jártam már Kiwisun Szoláriumban, és emlékeztem az általa hirdetett fényterápia pozitív hatásaira. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy rendszeresen járjak és várjam a változást. Nem is váratott magára sokáig a jókedv.   Ismét előbukkant az állandóan mosolygó lány, aki ahelyett hogy szomorkodik a jelenlegi helyzeten, elkezdett lépéseket tenni a fényes jövő irányába!
B. Fruzsina
                   
KiwiSun boldogságprogram

KIWISUN boldogságprogram óta szebb a bőröm színe ezáltal sokkal jobb a kedvem magabiztosabbnak érzem magam és ezt a környezetemben lévő emberek is észrevették. Sokkal jobb kedvel indulok minden reggel munkába ezáltal a vendégekkel való kapcsolatom is jobb lett. Többet mosolygok és szívesebben segítek másokon. A KiwiSun szoláriumot minden ismerősömnek csak ajánlani tudom , ennél jobb szoláriumban még soha nem jártam .
K. Angéla
                   
Légy Boldog, Optimista, Magabiztos, Sikeres!

A szoláriumban a zöld szín fogott meg először-nyugtató és teljes kikapcsolódást biztosít.
Légy Boldog, Optimista, Magabiztos, Sikeres!
TIÉD A VILÁG!
P.Erika
                   
Munka előtt beugrok egy kis „melegedésre” a Kiwisunba

Felüdülés, amikor reggelente munka előtt beugrok egy kis „melegedésre” a Kiwisunba. Még soha nem ért kellemetlen meglepetésként, hogy bárki morcosan várna.   A novemberi ködös időben nagyon jól esik a barnulás és az, hogy úgy lépek ki a szoliból, mintha egy kicsit feltöltődtem volna a meleggel. A napi rutint is könnyebben veszem nem is beszélve arról, hogy az emberek szürke arca sem tűnik olyan borongósnak a villamoson. No és a barna színt még nem is említettem… 
D. Zita

Nagyon szeretem a napfényt és a szoláriumot is

Nagyon örülök annak,hogy megismerhettem a Kiwisun hálózatot. Nagyon szeretem a napfényt és a szoláriumot is. Az utóbbi időben azonban észre vettem, hogy egyre szárazabb a bőröm. Viszont, amióta a Kiwisunba járok és főként a Bio csöves gépeket használom sokkal egészségesebb a bőröm. A zöld fényterápiának nyugtató, relaxáló hatása van,mint tudjuk. Engem az is nyugodtabbá tesz,hogy erről tanúsítványt is láthatok,hogy biztonságban van a bőröm egészsége. És örülök,hogy a hálózat ezeket az érdekeket képviseli.
T. Gábor

Reggelente edzés után munkába menet

Reggelente edzés után munkába menet szoktam betérni a Kiwisunba, ahol a kedves fogadtatás és pár barátságos mondat után megkezdem a napi D-vitamin feltöltésem. Egy borongós, nyirkos reggeli futás után igen jó kényeztetés a gyümölcsös szolikrémmel bekenni magam és relaxálni egyet, felkészülni a napra, végig venni a munkahelyi feladataim vagy rendezni a gondolataim. A nyugalom szigete, egy falatnyi nyár amely a hétköznapok rohanásában bármikor elérhető. Arról nem is beszélve, hogy biztosan tudhatom, hogy a szép barnabőr nem jár semmiféle egészségtelen mellékhatássaé, mert a Kiwisunban odafigyelnek a bőröm védelmére is. Egy szó, mint száz, szeretek Nálatok megpihenni 
Köszönöm!
 
L. Kinga

Mostanában kezdtem el járni a “Kiwibe”

Habár én csak mostanában kezdtem el járni a “Kiwibe” már észlelem a napmentes barnulás pozitív hatásait.. Ebben a rettenetes őszi időjárásban mindenki rosszkedvű és beteg, pedig ha egy kis színt vinnének az életükbe – no mega bőrükre – sokkal vidámabbak és kiegyensúlyozottabbak lennének. Egy-két barnulós alkalom után éreztem (és élveztem), hogy jobban teljesítek az iskolapadban és a táncban. Köszönöm Kiwi! 
R.Roland


Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok

Amióta a KiwiSun szoláriumba járok, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, magabiztos, energikus, vidám, egyszerűen élvezem az élet minden pillanatát   Az a néhány perc amit a zöld fény alatt töltök maga a felüdülés, imádom a relaxációs érzést, melytől nem utolsó sorban szép barna is leszek :-))) Ajánlom mindenkinek, érdemes kipróbálni!!! Azután úgyis függővé válsz 
L. Dóra
Az eddigi legjobb választás a szoláriumok terén
Az eddigi legjobb választás a szoláriumok terén,hogy a KiwiSunba vettem bérletet.
Az ott dolgozók oda figyelnek mindenre,a higiéniára,a kedves kiszolgálásra.A csövek időben vannak cserélve még soha nem égtem meg,mindig jó hangulat fogad és barátságos emberek dolgoznak ott.

V. Richárd
 
Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473