Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Titkos vágyak a szoláriumban

titkos vágyak


Titkos vágyak a szoláriumban

Valljuk be őszintén, hogy a szoláriumozásnak azért van némi köze a szexualitáshoz. Ki ne szeretne vonzó és szexi lenni párja vagy a kiszemelt, leendő párja szemében? Az egyik nem titkolt indok, amiért befekszünk a szoligépbe, az a kívánatosság érzésének elérése. Ugyan már! Nincs ezen mit szégyellni. Emberből vagyunk, és igenis szeretnénk felkelteni a számunkra is vonzó ember figyelmét.
Élvezd ki a pillanatot!

Valójában az a legjobb a szoláriumozás idején, hogy senki sem lát, nem ítélkezik, nem becsmérel. Egyszerűen csak te magad vagy, és a gondolataid. Képzeld el a barnulás ideje alatt, hogy a csodálatos tónusú bőrödre felveszed a legextrémebb ruhádat! Legyen az bármennyire kivágott, feszülős, átlátszó, az most nem számít. Ezek csupán önbizalom-tuningoló gondolatok. Szóval, ha elképzelted magad a legszexisebb kivitelű ruhádban, akkor forgasd tovább a történetet a fejedben! A bőröddel szinte eggyé váló ruhanemű kívánatossá tesz téged. Figyelemfelkeltő, mégis titokzatos. A barnaság kiemeli tested tónusait, ellágyítja az apróbb hibákat, teret enged a belső lényed megéléséhez. 

A magabiztosság veled marad

Bármilyen történetet is forgattál le a gondolataidban, egy dolog biztos. Az önbizalom csírája virágzásnak indult a lelkedben. Az, amit a fejedben élsz át, tulajdonképpen egy hidat képez majd a későbbiekben a valóságba. Nem kell állandóan azzal gyötörnöd magad, hogy nem vagy elég magas vagy alacsony, nem hosszú a hajad, vagy éppen túl hosszú, nem tetszik a csípőd, vagy a derekad túl vastag. Hagyd abba önmagad marcangolását.Tudod, hány millió féle ember él a Földön? Mit szólnál, ha hallanád az összes önsajnálattal teli siránkozást? Az ember nem azért született a földre, hogy örök elégedetlenségben éljen. Élvezd az élet minden percét, és a lopott pillanatokat is!

Használd ki az időt, tanuld meg szeretni magad!

A szexuális kisugárzás abból fakad, hogy el is hiszed magadról azt, hogy vonzó vagy. A KiwiSun ebben segít neked. Az egyenletes mértékben elnyert karibi barnaság és a szoláriumban töltött idő által új erőre kaphat szexualitásod is. Éld meg a pillanatot, tanuld meg szeretni magad, hidd el, hogy vonzó vagy, mert ez így van! 

A titkos vágyak már nem is olyan titkosak, igaz? Gyere és dobd le a textilt, engedd el a frusztrációt, élvezd a pillanatot! Várunk Téged a hét minden napján! www.kiwisun.hu

Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473