Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Tippek a spontán nyári kalandokhoz


t43

A nyár már önmagában egy pozitív szó, hiszen ilyenkor az emberek valahogy lazábbak és kiegyensúlyozottabbak. A jó idő, a vízpart, a baráti és családi összejövetelek mind-mind feltöltik az ember lelkét, hogy a szürkébb időszakokban is legyen mire mosolyogva emlékezni. Szóval most jön még csak az év java, használd ki ezt az időszakot, amennyire csak tudod! Készülj fel a spontán nyári kalandokra, adunk is néhány tippet, hogy miként.
Mindig legyen nálad naptej és fürdőruha!

Bárhova is kell menned, vagy bármilyen terved is van aznapra, ne feledkezz meg a táskádba készíteni egy bikinit és egy naptejet. Ugyanis bármikor jöhet egy spontán ötlet, hogy egy csábító vízpartra is elmész, így már haza sem kell menned a találka előtt.

Ne agyalj feleslegesen!

Sorban cikáznak a gondolataid, hogy mi lesz x hónap múlva a munkáddal, a barátokkal, összejönnek-e az elképzeléseid és a céljaid? Hagyj fel egy kis időre a folyamatos agyalással, inkább élvezd a nyár csodálatos pillanatait! Bizony ez egy olyan időszak, ami egy évben csak egyszer van, és végre itt van, ne késlekedj hát te sem ennek megélésével.

Alapozd meg az önbizalmad!

Igencsak fontos, hogy képes légy szeretni Önmagad. Ha tükörbe nézel, ne a hibákat keresd, hanem mondd ki nyugodtan: Csodálatos vagyok, így, ahogy vagyok! Ha szükségét érzed, gyakorold minél többször. :) Hiszen ha Te szereted és elfogadod magad, akkor a környezeted is így tesz majd.

Készülj fel a laza rucik viselésére!

A laza ruha alól kikacsingató csodás barna bőr már csak hab a tortán. És persze az sem hátrány, hogy a szolizásnál nincs fürdőruhaárnyék a bőrödön. Ráadás, hogy nem hófehér bőrrel fekszel ki az első napozásra, mert úgy sajnos könnyedén megéghetsz a napon. 

Alapozd meg a barnaságod!

Hogy az első strandos élményed ne a vakítóan fehér bőrödről és a fájdalmas napozás utáni krémezésről szóljon, alapozd meg a barnaságod a KiwiSunban. Bizony! Nálunk a mesés nyári bőrszín és a kellemes pihenés tökéletesen megalapozza az előtted álló bikinis időszak felhőtlen pillanatait. Neked csak egyetlen dolgod van: csekkold le, melyik KiwiSun szalonunk található hozzád a legközelebb: https://www.kiwisun.hu/kiwisun-szalonok.html  

Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473