Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

KiwiSun Szolárium


Miért a KiwiSun?


A Kiwisun  innovatív  szolárium koncepció.

Gépeink nem tartalmaznak kvarc halogén arcbarnítót, hanem kizárólag  arc-, váll-, dekoltázs és lábszárbarnítókat alkalmazunk.

Az infra szolárium a napozás előtt infrasugarak segítségével felmelegíti a bőrfelszínt, kitágítja a pórusokat, így a barnulás mélyen és hosszantartóan jön létre egyenletes szép bőrszínt eredményezve.

A KiwiSun szalonokban, olyan szolárium kozmetikumok érhetőek el, amelyek a barnulást felgyorsítják, elmélyítik és tartósabbá teszik, sőt természetes összetevőikkel táplálják a bőrt

A KiwiSun kifinomult formavilággal, szemet-lelket és minden érzékszervet kényeztető gondoskodással várja vendégeit országszerte és Európában.

-    franchise rendszer szerinti egységes követelmények és szolgáltatások
-    központi minőség-ellenőrzési rendszer
-    garantált csőcserék (hivatalos jegyzőkönyvek)
-    szakképzett személyzet (kizárólag szakmai vizsgával)

FORDULJ BIZALOMMAL A KIWISUN SZAKEMBEREIHEZ!


A KiwiSun szalonjaiban az összes recepciós kolléga komoly és rendszeres képzéseken vesz részt, sőt kötelezően személyes vizsgát is le kell tenniük szolárium ismeretekből.

Évente több alkalommal központi oktatási tréningeken vesznek részt ezek a recepciósok, akik kifejezetten szakmai tárgyakat tanulnak meg.
Szigorú franchise elvárásaink szerint kell sikeresen levizsgázniuk és csakis a megfelelő személyes képesség és kitűnő vizsgaeredmény birtokában végezhetnek munkát a KiwiSun szalonokban.

A következő szakmai ismeretek alapján tanulnak a KiwiSun franchise szalonok dolgozói:

- bőrgyógyászai tréning (orvos előadókkal), a bőrtípusok felismerése és a barnulás mechanizmusa, szolárium dozírozás és gyakoriság ajánlás a bőrtípus alapján

- kozmetikai tréning (mester kozmetikussal), speciális ismeretek pl. hogyan használják a szoláriumot a pattanásos bőrűek, kismamák, a különböző kozmetikumok hatásai stb.

- kommunikációs tréning (főiskolai szaktanárral), viselkedéstan, kifogáskezelés és problémakezelés helyzetgyakorlatokkal

- kozmetikum ismeret, eladástechnika (külföldi oktatókkal, nemzetközi szakemberekkel), a szoli krémek összetevői és hatásai, alkalmazás és ajánlás

- mentális tréning (pszichológussal), személyiségfejlesztés, türelem és kifejezés-technika

- higiéniai ismeretek (elméleti oktatás és gyakorlati bemutatók)

- a szoláriumok ismerete (a legújabb szolárium technológia és az új szolárium csövek, hatásmechanizmusok és műszaki paraméterek)

- egységes teszt vizsga

- bizonyítvány egyénenként és oklevél a szalonoknak

- szakmai gyakorlatok (személyes vizsga több helyszínen és élethelyzetben)

Kérd azonnal recepciósok segítségét a következő kérdésekben!

1.    Milyen a bőrtípusom?
2.    Mennyit szolizhatok elsőként és mennyit később, hány percet most azonnal és mikor jöjjek újra? (dozírozás és gyakoriság)
3.    Jó lenne egy szolizási program személyesen nekem a bőrtípusom alapján, kérhetem ezt is?
4.    Milyen szoli krémet használjak és miért azt?

Recepciósaink egyben a Te tanácsadóid is, ne feledd, hogy ők Érted vannak, ezért számíthatsz rájuk a következő témákban, kérdezz bátran!

1.    A bőr általános kezelése, napi szintű általános bőrápolás, a hidratálás fontossága, a folyadékbevitel, a bőr vitamin ellátásának szerepe és jelentősége.
2.    Az életmód szerepe a modern orvos tudomány alapján.
3.    A szoláriumban szerzett barnulást segítő és szín-megtartó kozmetikumok fajtái és használatuk.
4.    Bőrvédelem a szoláriumban és a szabadtéren.

Recepciósaink megfelelő ismeretekkel rendelkeznek a szabadtéri napozással kapcsolatos veszélyekről, ezért fordulj hozzájuk bizalommal, mert olyan szabadtéri napozó és bőrvédő kozmetikumokat is bemutatnak Neked, amelyek az általános kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Sőt, ezeknél még intimebb és speciálisan személyes kérdéseidet is tedd fel nekik bátran egészséged és komfortérzeted érdekében, így például ezeket is nyugodtan megkérdezheted:

1.    Nehezebben barnul a lábam, mit javasolsz?
2.    Gyantázás előtt vagy után szolizzak inkább?
3.    Hogyan ápoljam a szájamat, ajkaimat szolizáskor?
4.    Sok tetoválásom van, nem árt a szoli ilyenkor, mit javasolsz nekem?
5.    Kisbabát várok, a 2 trimeszterben, szerinted szolizhatok?

Recepciósaink rendszeres továbbképzésüknek köszönhetően a szoláriumban használható új arcápolási technológiákat  is megismertetik Veled, ha kíváncsi vagy ezekre, számítasz rájuk!

A szolárium kozmetikumok (szolizás előtti és utáni) krémekről recepciósaink kimerítő tájékoztatást és oktatási anyagot sajátítanak el. Ezért a hagyományosnak számító barnulást gyorsító acceleratorok, a színmélyítő bronzerek és a haladó szolisoknak ajánlott tingle krémek mellett egyedi KiwiSun szolárium kozmetikumokat is ajánlhatnak Neked!
Ilyenek például a szolizás utáni különböző természetes alapanyagú termékek, az arcbőrre, a lábszárra, az ajakra, a tetoválásokra kifejlesztett és gyártott cél-kozmetikumok, amelyek mind-mind elérhetőek a KiwiSun szalonokban.
Megtalálhatóak nálunk a sokféle különböző trópusi illatoktól kezdve, a natúr gyümölcs illatokon át a szolid és illatmentes kozmetikumok is, sőt férfi vendégeink számára is elérhető a  vonzó férfi illatokkal, hatóanyagokkal rendelkező szolárium krémek.
A széles termék skálából képzett recepciósaink segítenek a számodra megfelelő kozmetikum kiválasztásában. 

Bízz bennünk, bízz a KiwiSun csapatában!

Az eredmény azonnal látható lesz, nem fogsz hinni a szemednek!

Csak egyet ne felejts el; ha a barátaid megkérdezik, hogy hol szerezted ezt a gyönyörű bőrszínt, csak annyit mondj nekik, hogy a KiwiSun szoliba járok!
Impresszum   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473