TANGA ÉS BIKINI

TANGA ÉS BIKINI

Szuper kényelmes Kiwisun normál bugyi, ha nem bírod nélkülünk

Szereted a normál bugyi nyújtotta kényelmet és praktikumot, ráadásul a Kiwisunt is imádod?

Most mindhárom a tiéd lehet a Kiwisun kiválóan illeszkedő, kényelmes és varázslatosan szexi pamut-sztreccs anyagból készült normál bugyikkal!

A kényeztetően puha anyag, a diszkrét Kiwisun logó és a remek illeszkedés teszi örökérvényű darabbá ezt az alsóneműt.

Normál bugyi vagy tanga? Az alsónemű megmondja, ki vagy

Vajon mit mond a normál bugyi viselőkről a pszichológia?

Kate Nightingale stílus pszichológus szerint nem csak látható ruházat, hanem a felső rétegek alatti, azaz a fehérnemű is árulkodik viselője személyiségéről.

Szerinte a normál szabású alsóneműt előnyben részesítők praktikus gondolkodású, komoly, mégis rendkívül rugalmas és nyitott személyiségek, akik emellett játékosak, szexik és buják is.

Ha magadra ismertél, a változatos szín- és méretkínálatban elérhető Kiwisun bugyik között te is megtalálod a kedvenced.

Megvásárolható a Kiwisun hálózatában.

 

Tanga bugyi

Számodra is a tanga bugyi a szexi megjelenés non plus ultrája, ráadásul a Kiwisun nélkül is nehezen tudod elképzelni az életed?

Akkor a kiválóan illeszkedő, kényelmes és elképesztően szexi pamut-sztreccs anyagból készült Kiwisun tanga bugyi épp neked való!

A mesésen puha anyag, a diszkréten elhelyezett Kiwisun logó és a remek illeszkedés teszi örök kedvenccé ezt a minőségi tangát.

Vajon mit árul el a viselőjéről a tanga bugyi?

Kate Nightingale stílus pszichológus szerint a tanga bugyi éppúgy árulkodik rólad, mint pl. a topod stílusa vagy a szoknyád hossza.

Mert nem csak a látható ruházat, hanem a fehérnemű is információt közöl viselője személyiségéről.

A stílus pszichológus szerint a tanga bugyi a legnépszerűbb alsónemű a hölgyek között.

A szexi tangát viselők kifejezetten célorientált, határozott és motivált személyiségek, akik hajlamosak addig küzdeni, amíg el nem érik, a céljaikat.

Ha magadra ismertél, a változatos szín- és méretkínálatban elérhető Kiwisun tanga bugyik között te is megtalálod a kedvenced.

Megvásárolható a Kiwisun hálózatában.

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION