Micellás arctisztító gél vitamingolyókkal

Micellás arctisztító gél vitamingolyókkal

 

Micellás arctisztító gél vitamingolyókkal a ragyogóan tiszta bőrért

A szép és ragyogó bőr alapja a rendszeres és alapos tisztítás. A KiwiSun Micellás arctisztító gél, a benne lévő mikroszkopikus méretű micellák segítségével, minden szennyeződéstől megszabadítja bőröd. A- és B-vitamin-tartalmának köszönhetően pedig mélyen ápol is. 

Miben rejlik a Micellás arctisztító gél ereje? 

A Micellás arctisztító gél egészen apró, szabad szemmel láthatatlan micellás gömböket tartalmaz, melyek a géles állagnak köszönhetően, dörzsölés nélkül, gyengéden, mégis kellő hatékonysággal tüntetik el az arcbőr és a szemkörnyék finom bőrén megtapadt szennyeződéseket: port, légszennyező anyagokat, faggyút, sminket stb. 

A micellás gömbök kettős tulajdonsága teszi lehetővé, hogy ez a nem mindennapi arctisztító gél víz nélkül is ragyogóan tisztítson. 

A micellák ugyanis egy hidrofil fejjel és egy lipofil farokrésszel rendelkező, nem-ionos tisztítóanyagok. 

A hidrofil fej, ahogyan a neve is utal rá, vízben oldódó. A lipofil farokrész pedig képes magához vonzani, majd a gömb belsejébe zárni az olajos-zsíros szennyeződéseket. A vízzel való kölcsönhatásnak köszönhetően szinte minden szennyeződés a vattakorongra kerül. 

A sminkeltávolítás még sohasem volt ilyen könnyű és alapos. Ragyogóan tiszta bőr egyetlen lépésben, a KiwiSun Micellás arctisztító géllel. 

A termék elérhető a KiwiSun hálózatában.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION