HOME BY VIVIEN VASVÁRI LAKÁSPARFÜM

HOME BY VIVIEN VASVÁRI LAKÁSPARFÜM

Home by Vivien Vasvári illatosító: az ellenállhatatlan szépség és elegancia illata

Ez a megkapóan egyedi illatú, aromás lakásparfüm akár az otthonodban, irodádban vagy üzletedben szinte észrevétlenül kellemes atmoszférát teremt.

A különleges és rengeteg természetes összetevőből álló intenzív illatkomplex tudat alatti módon eleganciát sugározva felejthetetlenné teszi azt a helyszínt, ahol csak érzed. 

Egzotikus varázsát a fehér virágos édes citrusfélék, gyümölcsök, valamint az elegáns 'patchilai' parfüm alapanyagnak és a borostyán csodás keverékének köszönheti.

Az illat annyira egyedi, hogy máshol ebben a formában nem is elérhető, a népszerű modell és influencer Vasvári Vivien illat-alkotása, ezért az ő nevével fémjelzett exkluzív termék!

A Home by Vivien Vasvári illatvarázs érzelmi síkon is hatékony lehet, mert aki érzi, annak pozitív emlékekei fokozódhatnak és még egyedibb élménnyé válhatnak.

Ezzel a finom és különleges parfümillattal szolgáltatásodat, rendezvényedet még emlékezetesebbé, elegánsabbá és exkluzívabbá varázsolhatod.

Ráadásul a 100 ml-es kiszerelés hónapokra elég, ami gazdaságos használatot tesz lehetővé.

A termék elérhető a Kiwisun kínálatában.  

Kiszerelés: 100 ml.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION