Hidratáló kézkrém

Hidratáló kézkrém

 

KiwiSun hidratáló kézkrém: a pihe-puha kezekért

A KiwiSun slágerterméke a Hidratáló kézkrém, ami valóságos felüdülést nyújt a számos mechanikai hatásnak kitett kézfejbőrnek és a körmöknek egyaránt.

Használhatod megelőzésképpen, illetve célzottan. A mély hidratáló hatásnak és az intenzív tápláló összetevőknek köszönhetően még a megviselt, kipirosodott és száraz bőr is szinte új életre kel. 

A KiwiSun Hidratáló kézkrém hatékonyságának titka a népi gyógyászatban már évszázadok óta a gyulladáscsökkentő, nyugtató és hámosodást elősegítő hatásáról ismert körömvirágban és a bőr külső rétegében természetes módon jelen lévő ureatartalomban rejlik. 

Az urea – a külső epidermis réteg természetes szerves alkotóelemeként – védi a bőrt a kiszáradástól. Túlzott igénybevétel, bőrszárazság esetén, illetve a kor előrehaladtával azonban a bőr ureatartalma drasztikusan lecsökken.

Ezért érdemes a kezedet olyan termékkel ápolni, ami más regeneráló, tápláló összetevők mellett gazdagon tartalmaz ureát is. 

A KiwiSun Hidratáló kézkrém pont ilyen. Készülj fel a pihe-puha kezekre!

A terméket megvásárolhatod a KiwiSun hálózatában.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION