Hidratáló arclemosó tej

Hidratáló arclemosó tej

 

Hidratáló arclemosó tej

A citrom illatú hidratáló arclemosó tej a tiszta bőr érzésével ajándékoz meg. Gyengéden tisztít, ápol és hidratál, miközben segít megszabadulni a nap során az arcodra tapadt szennyeződésektől. 

Üde, felfrissült bőr egyetlen lépésben

A színezék-, alkohol-, parabén- és szappanmentes nyugtató hatású, hidratáló arclemosó tej nem irritál és nem szárítja a bőrt. Gyengéden, mégis hatékonyan tisztít, miközben csökkentheti az érzékeny bőr reakcióit: a szárazságot, a pirosságot. 

Miért ne csak a csapvizet használd az arctisztítás során?

A felfrissült, tiszta és makulátlan arcbőr titka a hatékony ápolásban rejlik. Ha szeretnéd elkerülni a különféle bőrproblémákat:

Többféle arcápolási rutin létezik, de a szakemberek véleménye szerint a csapvizes arctisztítás kiegészítendő, mert a vezetékes víz klórtartalma szárító és irritáló hatású lehet a bőrre.

Ha a gyengéd hidratáló, nyugtató hatású arctejet választod, két legyet üthetsz egy csapásra.

Egyrészt, mert elkerülheted a vezetékes víz okozta bőrszárazságot és kipirosodást, másrészt, mert kiválóan előkészítheted a bőröd a reggeli illetve esti bőrápolásra. Ráadásul, az üde citrom illat felfrissit és az érzékeidet is elvarázsolja. 

Használd te is a hidratáló arclemosó tejet minden reggel és este. A bőröd hálás lesz érte.

 

A terméket megvásárolhatod a KiwiSun hálózatában.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION