CAVIAR SERUM

CAVIAR SERUM

 

Intenzív kaviár szemráncgél szérum a fiatalos és üde tekintetért

Szeretnéd megőrizni tekinteted fiatalos báját és üdeségét? Az Intenzív kaviár szemráncgél szérum hű segítőtársad lehet az idő múlása és a hidratáltság-vesztés elleni küzdelemben.

Miben rejlik az Intenzív kaviár szemráncgél szérum ereje?

A kaviár szemráncgél szérum koncentráltan tartalmazza azokat az értékes hatóanyagokat, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a bőr kollagénvesztésének megelőzéséhez és az megfelelő hidratáltsági szint fenntartásához.

Ahhoz ugyanis, hogy a szem körüli finom bőr nedvességtartalmát megőrizhesd, folyamatosan hidratálni kell, gyengéd, mégis hatékony bőrápoló készítménnyel.

A szemkörnyék bőre egy rendkívül finom és érzékeny terület, ami hajlamos kiszáradásra. Az idő előrehaladtával itt jelennek meg az első szarkalábak és finom ráncok.

Ha rendszeresen napozol vagy szoláriumba jársz és nem ápolod megfelelően a szemkörnyéki bőrt, ez a hatás felgyorsulhat, ezért ne hanyagold el a szemkörnyék ápolást.

Mesés bőrszín és üde tekintet: duplázd meg az örömöd

Az Intenzív kaviár szemráncgél szérum lipidekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag hatóanyag-tartalmával fokozza a bőr hidratáltságát, ezzel pedig csökkentheti a szarkalábak és ráncok láthatóságát.

A hialuronsav a sejtek közötti állomány kitöltésével és a kollagénháló erősítő hatásának köszönhetően hidratálja a bőrt és gondoskodik annak fiatalos megjelenéséről.

Szeretnéd tovább megőrizni a fiatalos tekinteted? Használd az Intenzív kaviár szemráncgél szérumot naponta és minden szoláriumozás előtt!

A termék megvásárolható a Kiwisun hálózatában.

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION