Black Candy

Black Candy

 

Black Candy mélybarnító krém egzotikus parfümillattal: az élmény legyen veled

A Black Candy mélybarnító krém mesés, egzotikus illattal burkolja be a tested, miközben tápláló, hidratáló, valamint gyors és egyenletes barnulást támogató összetevőivel hatékonyan elősegíti, hogy a szoláriumozás során gyorsan elérd a kívánt barna bőrtónust. 

Gazdag regeneráló hatóanyagainak és mámorító illatának köszönhetően minden alkalommal valóságos trópusi élményben lehet részed. 

Ismerd meg a napcsókolta, hidratált és feszes bőr titkát!

A Black Candy mélybarnító krém gazdag kendermagolaj-tartalma segít, hogy a bőröd maximálisan ápolt és hidratált legyen. A sárgabarackmag-olaj pedig gondoskodik a rugalmas és feszes tónusról. 

Az igazán vonzó bőr hidratált, kipirosodásmentes és puha. Ezért a Black Candy mélybarnító krém A-vitamint is tartalmaz, ami erőteljesen táplálja a megviselt, száraz bőrt is. 

Tudtad, hogy a bőröd megjelenése és tónusa annak kollagéntartalmától is függ? 

A kollagén alapvető építőeleme a testünknek és szerveinknek, így a bőrünknek is. Az idő előrehaladtával azonban a bőrünk kollagéntermelése lelassul, majd megáll, ami a bőr megereszkedésében és a kisebb-nagyobb ráncok megjelenésében mutatkozik meg. 

A kollagéntermelés azonban serkenthető, és ez a mélybarnító krém ebben is a segítségedre lehet.

A Black Candy gazdag omega-3 zsírsav-, illetve magas vitamintartalmának köszönhetően hozzájárulhat a bőr kollagéntermelődésének ösztönzéséhez. A kókuszolaj pedig gondoskodik az antibakteriális hatásról. 

Használd minden szoláriumozás előtt, hogy a mélybarnítóban lévő barnulást segítő anyagok (DHA, Tyrosin) és a barnulást segítő komplex összetevők (VEG) kifejthessék áldásos hatásukat, és kivételesen ragyogó, szexi barna bőrrel ajándékozzanak meg. 

Kell ennél több? Ugorj fejest az élménybe!

A Black Candy mélybarnító krémet megvásárolhatod a KiwiSun hálózatában.

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION