Arctonik érzékeny bőrre

Arctonik érzékeny bőrre

 

Arctonik érzékeny bőrre

Ez az arctonik érzékeny bőrre és normál bőrre is jó választás. Előnye, hogy optimális sminkeltávolítást és széleskörű arctisztítást tesz lehetővé, mindezt akár egyetlen lépésben. 

Gyengéden, ugyanakkor hatékonyan tisztítja és tonizálja a bőrt. Kiválóan előkészíti a reggeli vagy esti arcápolásra. A tonik használata után a bőr könnyedén beszívja a hidratáló krémeket, ezáltal támogatva azok hatékonyságát.

Ragyogóan tiszta arcbőr, radírozás nélkül

Ha a hidratáló és nyugtató hatású arctisztító tonikot használod a mindennapi arctisztítási rutinod során, reggel és este is, nem kell leradíroznod a bőröd, ezáltal akár tovább megőrizheted az aranyló, mesés bőrszíned. 

Használd a színezék-, alkohol-, paraben- és szappanmentes tonikot önmagában vagy a termékcsaládhoz tartozó, gyengéd, de legalább ennyire hatékony citromillatú arcápoló tejjel együtt. 

A bőrtisztítás elengedhetetlenül fontos az üde, makulátlan és életteli arcbőr szempontjából. 

Ébreszd fel a bőröd a gyengéd hamamelis összetevőt is tartalmazó tonikkal. A hamamelis, vagy más néven nagylevelű csodamogyoró a népi gyógyászatban szövetösszehúzó, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert.

Használd te is a nyugtató és hidratáló arclemosó tonikot érzékeny bőrre minden reggel és este. A bőröd hálás lesz érte.

 

A terméket megvásárolhatod a KiwiSun hálózatában.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION