ALOE VERA GEL

ALOE VERA GEL

 

Aloe Vera napozás utáni bőrápoló

Az aloe vera napozás utáni bőrápoló kozmetikum, kifejezetten a napozás és szoláriumozás utáni, valamit a fürdést követő bőrápolásra kifejlesztett növényi alapú kozmetikum.

Értékes hatóanyagai hidratálják és nyugtatják a bőrt. Az aloe hámosító hatása jelentős, így e termék mindennapi használatával akár felgyorsíthatod a bőröd sérüléseinek regenerációját is. 

Plusz 3 érv az aloe vera mellett

Az aloe vera számos bőrprobléma esetén igazi jolly joker hatóanyag. Nem véletlen, hogy a napozás utáni bőrápoló kozmetikum fő összetevője is.

Az arcbőr a test egyik legérzékenyebb része. Rendkívül sok mechanikai hatásnak van kitéve és könnyen irritált lehet, kipirosodhat, kiszáradhat, illetve hámlani kezdhet. 

Ezért is érdemes minden szoláriumozás előtt a megfelelő bőrápoló szolárium kozmetikumot használni, szolárium használat után pedig nyugtató, regeneráló és hidratáló hatású aloe vera napozás utáni bőrápolóval kényeztetni a bőröd.

Az aloe vera kiváló ápolószere:

Használd te is minden szoláriumozás után, a bőröd hálás lesz érte.

 

A terméket megvásárolhatod a KiwiSun hálózatában.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION