KIWISUN POLAR

KIWISUN POLAR

 

Polarizált fény a KiwiSun Bioszoláriumban!

A napfény spektrumában a legrövidebb hullámhosszúságú ultraibolya fénytől kezdve a látható színképtartományon keresztül a leghosszabb infravörös hullámokig mindenféle hullámhossz megtalálható, melyeknek más és más élettani hatás tulajdonítható.

 

 

 

Magunk is tapasztaljuk, hogy a legtöbb ember hangulatára, közérzetére a fény pozitív hatást gyakorol. Ezért választunk ösztönösen napfényes tengerpartot a pihenésre.

A szoláriumban a barnulást a rövid hullámhosszú UV fény élettani hatása okozza, ami azonban csak egy összetevő a természetes napfény elemei közül.

A nyári vízpartokon tapasztalható, különös érzést többek között a polarizált fény* okozza, mely a vízen fénytöréssel jön létre.

A polarizált fény egy olyan természeti jelenség, amelyben a fény hullámai párhuzamosan, a tér egyetlen síkjában mozognak.

A KiwiSun Polar szoláriumban egyszerre élvezhetjük a szoláriumot és a polarizált fényt.

A KiwiSun Polar csodálatos barnulást kínál, miközben vitalizál és energiával tölt fel, használata során úgy érezzük, mintha újjászülettünk volna.**

 

Jelenleg a következő szalonokban érhető el:

KIWISUN PÁPA

KIWISUN ANGYALFÖLD

KIWISUN MONOR

KIWISUN MURAU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 * Polarizált fény esetében a fényhullámokban az elektromos térerősségvektor rezgési síkja egységes irányú. Amikor a fényhullám elektromos mezője állandóan oszcillál, leírva az egyeneset a terjedésre merőleges síkban, akkor a fény lineárisan polarizált. Ebben a polarizációs állapotban az elektromos mező két komponensének fázisai megegyeznek.

**A KiwiSun Polar kizárólag kozmetikai célokra lett kifejlesztve, nem orvostechnikai eszköz! A készülék nem szolgál betegség megelőzésére, diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére vagy a betegség tüneteinek enyhítésére; nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására; nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A túlzott UV fény szem és bőrsérülést okozhat, úgy, mint bőröregedést és bőrrákot. A KiwiSun Polar szolárium használata nem jelenti azt, hogy a szolárium az emberi szervezetre nem káros vagy ez a fajta szolárium kevésbé káros, illetve nem jelenti azt sem, hogy a szolárium használata egészséges lenne.

 

 

 

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION