Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Készítsd fel bőrödet a tavaszi napsugarakra

tavasz
Megérkezett a langyos, tavaszi idő és ezzel együtt a napos órák száma is nőni fog. Ilyenkor sokan szeretnek napozni kicsit, viszont azt kevesen tudják, hogy a tavaszi hirtelen napozás a felkészületlen bőrnek elég veszélyes. Télen a kevés napfény hatására csökken a bőr természetes melanin (festékanyag) tartalma.
A bőr eléggé elszokik a napfénytől a téli időszakban, így megviseli ha azonnal sok napfényhez jut. Szóval nem árt, ha felkészíted bőrödet a napozásra és nem rohansz azonnal a szabadba, amint hét ágra süt a Nap. Most még pont időben vagy, hogy elkezd hozzászoktatni bőrödet a napfényhez.

Radírozd a bőröd
Hetente egyszer, vagy kétszer radírozd le bőrödet. Így simán el tudod távolítani a felső, elhalt hámréteget, ezáltal puhább, simább és ragyogóbb lesz a bőrfelszíned. Egyébként ezzel a metódussal megkönnyíted a hatóanyagok bejutását a bőrbe, ez a hidratálás miatt elengedhetetlen.


Hidratálj

A bőr megfelelő hidratáltsága elengedhetetlen, legyen tavasz, nyár, ősz, vagy tél. Ez történhet külső és belső úton egyaránt, de a legjobb, ha mindkét módon egyszerre ápolod bőröd szépségét. A megfelelő hidratáló nagyon fontos és persze az sem árt, ha jó az illata. A Kiwisun saját márkás családjában találsz: kókusz, narancs, és eper illatú nagyon jó krémeket, amelyek shea vajat tartalmaznak. És ugye, a shea vajnak rengeteg csodás hatása van, gazdag zsírsav-tartalma mellett sok A, E és F vitamint tartalmaz. Bónuszként, hosszantartó a hidratáló hatása és serkenti a bőr öngyógyító képességét, mivel összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. De persze, ez még nem minden: az sem baj, ha nem csontfehéren ülsz ki beszippantani az első napsugarakat.
kiwisun cosmetics

Szoláriumozz

Szerencsére szoláriumozással fel lehet készíteni a bőrt a napsugarakra, de azért az sem mindegy, hogy milyen gépekben teszed ezt. A legjobb, ha olyan szoláriumba fekszel, amelyik nem égeti a bőröd és azonnali jó színt eredményez már az első alkalmak után. Ja, és az sem mellékes, hogy ne szárítsa ki a bőröd, ugye. A Kiwisun gépei éppen erről híresek! Szépen egyenletesen barnítanak, nem ég meg bennük a bőröd és gyönyörű karibi aranybarna színt kölcsönöznek a bio-csövek. Ezek mellett a hangulatodat is extra módon feldobják és hidd el, pár perc kényeztetés után máris másként fogod látni a világot.
szoli

Bónusz

ha már nem sápadtan mész ki a napra, biztosan nem lesz problémád a leégéssel, ami nagyon fontos! Ha gyorsítani szeretnéd a barnulási folyamatot, próbáld ki, hogy szolizás előtt bekened magad a legújabb csokoládé illatú és csokoládé kivonatot tartalmazó barnulást elősegítő szolárium krémmel, a Kiwisun Choco Orgasmmal. Ez a spéci testápoló, nagyban fokozza a barnulást, hosszabban tartó, szebb, mélyebb színt ad.
choco

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt

Köztudott, hogy a sárgarépában lévő karotintól aranyló-barnás lesz a bőröd színe. Oké, ehhez nem elég, ha csak ímmel-ámmal fogyasztod, rendszeresen kell enni belőle. Ha nem bírod a répát, ugyanilyen hatása van a paradicsomnak, sőt, a sárgabaracknak, mangónak és szilvának is. Ezekben rengeteg karotenoid van, amik antioxidánsok és többek között ezek adják a gyümölcsök színeit is.
zöldség
Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473