INKNESS® TATTOO CARE termékcsalád

INKNESS® TATTOO CARE termékcsalád

 

INKNESS® TATTOO CARE termékcsalád

 

Az Inkness® 2019. januárjában született meg, mint Magyarország első tetoválás ápoló termékcsaládja. A termékcsalád minden tagjáról elmondható, hogy a tetoválás teljes ideje alatt maximális komfortérzetet biztosít a művésznek és a modellnek egyaránt. A gyártás során tiltólistára tettük a kőolajszármazékokat, parabéneket és paraffinokat, a mesterséges színezékeket és illatanyagokat, viszont nagy mennyiségben használunk fel magas minőségű, természetes összetevőket. Olyan embereket szolgálunk ki, akik kizárólag a magas minőséget keresik, kompromisszumok nélkül.


TERMÉKISMERTETŐ


AFTER TATTOO

Az Inkness® After Tattoo krémet úgy terveztük, hogy a tetoválás utóápolásában segítséget nyújtson. Könnyen kenhető, hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után, valamint ápolja, vitalizálja és óvja a gyógyuló tetoválást az első két hétben.

 

Termékelőnyök:

 

Felhasználási javaslat:

Használat előtt tisztítsd meg a kívánt bőrfelületet a szokásos módon, majd használd a frissen tetovált bőrön vékony rétegben, igény szerint naponta több alkalommal a teljes gyógyulásig.

 

Figyelmeztetések:

Kizárólag­ külső használatra! Használat elött bőrpróba javasolt! Tartsd távol ­gyermekektől! Ne használd a készítményt, ha az összetevők bármelyikére allergiás vagy! Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig! Tárold száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől védve!

 

Kiszerelés: 10 ml (tasakos), 30 ml (tubus), 100 ml (flakon)
DAILY CARE

Odaadó gondoskodás a tetoválásnak és a bőrnek egyaránt. 

 

Az Inkness® Daily Care a gyógyult tetovált bőr mindennapi ápolására kifejlesztett krém. Könnyen kenhető, hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után, csillogás és ragadós érzet nélkül ápolja és vitalizálja a gyógyult, tetovált bőrfelületet.

 

Termékelőnyök:

 

Felhasználási javaslat:

Használat előtt tisztítsd meg a bőrfelületet a szokásos módon. Használd igény szerint, naponta több alkalommal a tetovált bőr hidratálására.

 

Figyelmeztetések:

Kizárólag­ külső használatra! Használat elött bőrpróba javasolt! Tartsd távol ­gyermekektől! Ne használd a készítményt, ha az összetevők bármelyikére allergiás vagy! Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig­! Tárold száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől védve!

 

Kiszerelés: 15 ml (tasakos), 100 ml (flakon)

 

TATTOO SUNSCREEN

Az Inkness® Tattoo Sunscreen SPF 50 faktoros fényvédő kozmetikum kiváló fényvédelmet nyújt a tetovált bőrnek, ubikinonnal (Q10), argán olajjal és egyéb természetes összetevőkkel kombinálva.

 

Termékelőnyök:

 

Felhasználási javaslat:

Segít megelőzni a leégést. Használd 15 perccel napozás előtt. Alkalmazd újra: hosszan tartó úszás vagy erős izzadás esetén; törölköző használata után közvetlenül; legalább 2 óránként. A túlzott napozás káros! Napozás előtt használj napozó készítményt! Kerüld a déli, tűző napsütést!

 

Figyelmeztetések:

Csak külső használatra. Tartsd távol a gyermekektől! Ne használd sérült vagy hámhiányos bőrön. Ne használd a készítményt, ha az összetevők bármelyikére allergiás vagy! Kerüld a szembejutást. Szembejutás esetén öblítse ki vízzel. Tárold száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől védve.

 

Kiszerelés: 10 ml (spray/roll-on), 100 ml (flakon)

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION