GÉPEINK

GÉPEINK

 

Ahol a barnulás csodája végbemegy: szolárium gépeink

Arra törekszünk, hogy mindig csodálatos legyen a hangulat a karibi barnulást biztosító KiwiSun szolárium szalonjaiban. Itt mindenki biztonságosan és kellemes körülmények között barnulhat.

A gépeink biztosította barnulástól, nem csupán szépnek és ápoltnak érezheti bárki magát, hanem ‒ ügyfeleink saját bevallása szerint ‒ lelkileg is feltöltődhetnek, mely jótékony hatással lehet általános közérzetükre is. Erről számolnak be azok a vendégeink, akik szolárium gépeinket rendszeresen használják.

Ezen felül emberi értékeket is igyekszünk adni.

Egy odaadó, mindig lelkes és mosolygós csapat várja ügyfeleinket.

A szalonok látványa és hangulata elvarázsol.

 

De mit sem érne mindez, ha nem számíthatnánk a gépeink által garantált megbízható minőségre, ami az igazi prémium „hardver” a magukkal ragadó „szoft” tényezők mellett.

Ismerd meg a fantasztikus csodamasináinkat!

 

KIWISUN fekvő szolárium

 

A Black Care Experience egy olyan tökélyre fejlesztett szoláriumcsomag, amely még a legmagasabb igényeket is a lehető legtöbb extrával egészíti ki.

Ez a barnító gondoskodás élménye, amely tetőtől talpig mesésen barnává varázsol. Csak arra vár, hogy Te is kipróbáld.

Mi mindent biztosít a páratlan összélményért a kényelmes, a relaxáció szubjektív érzését is optimalizáló fekvő szoli?

 

Használata segíthet abban, hogy elérjük a pihentető feltöltődés érzését.

 

 

KIWISUN POLAR

 

Polarizált fény a KiwiSun Bioszoláriumban!

A napfény spektrumában a legrövidebb hullámhosszúságú ultraibolya fénytől kezdve a látható színképtartományon keresztül a leghosszabb infravörös hullámokig mindenféle hullámhossz megtalálható, melyeknek más és más élettani hatás tulajdonítható.

 

 

Magunk is tapasztaljuk, hogy a legtöbb ember hangulatára, közérzetére a fény pozitív hatást gyakorol. Ezért választunk ösztönösen napfényes tengerpartot a pihenésre.

A szoláriumban a barnulást a rövid hullámhosszú UV fény élettani hatása okozza, ami azonban csak egy összetevő a természetes napfény elemei közül.

A nyári vízpartokon tapasztalható, különös érzést többek között a polarizált fény okozza, mely a vízen fénytöréssel jön létre.

A polarizált fény egy olyan természeti jelenség, amelyben a fény hullámai párhuzamosan, a tér egyetlen síkjában mozognak.

A KiwiSun Polar szoláriumban egyszerre élvezhetjük a szoláriumot és a polarizált fényt.

A KiwiSun Polar csodálatos barnulást kínál, miközben vitalizál és energiával tölt fel, használata során úgy érezzük, mintha újjászülettünk volna.*

 

 

KIWISUN Infraszolárium

 

Szoláriumozás előtt felkészíti a bőrt a barnulás varázslatára, átmelegíti a bőrt, kitágítja a pórusokat. Így a barnulás eredményes és tartós lehet ‒ miközben a melegsége mintha a léleknek is új távlatokat kölcsönözne.

Egy kompakt megoldás, nem csupán egy gép, ami az infrasugárzás melegsége által minta szeretet és gondoskodás hangulatát is sugározna magából.

Nézd csak, mi mindennel van még felszerelve, amitől többet kapsz, mint pusztán mesés barnaságot:

Ha ezt használod, akkor úgy barnulsz, hogy közben szuperül is érzed magad, derűs kisugárzásod lehet csábító külsődhöz a titkos adalék, mert egy minőségi szoláriumba járni a hangulatodnak is jót tehet.

 

KIWISUN álló szolárium

 

Ebben a gépben barnulás során tested nem érintkezik közvetlenül a szolárium géppel, így olyan érzésed lehet, mintha csak a tengerparton állva napoznál.

Ezek a tökéletes paraméterek ahhoz, hogy a valódi VIP „szoligép” tenni tudja a dolgát, ami semmi más, mint gyönyörű barnává varázsolni Téged!     

 

Itt van néhány jellemző, amely arról szól, hogy miként tud elbűvölni a KiwiSun álló szolárium:

Kipróbálod?

Szeretettel várunk!

 

 

 

 

 *A KiwiSun Polar kizárólag kozmetikai célokra lett kifejlesztve, nem orvostechnikai eszköz! A készülék nem szolgál betegség megelőzésére, diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére vagy a betegség tüneteinek enyhítésére; nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására; nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A túlzott UV fény szem és bőrsérülést okozhat, úgy, mint bőröregedést és bőrrákot. A KiwiSun Polar szolárium használata nem jelenti azt, hogy a szolárium az emberi szervezetre nem káros vagy ez a fajta szolárium kevésbé káros, illetve nem jelenti azt sem, hogy a szolárium használata egészséges lenne.

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION