Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Franchise csatlakozás


Fektess a szépségiparba!

Nyiss Kiwisun Bioszoláriumot vagy vehetsz kész szalont, vagy akár lehetsz résztulajdonosa egy Kiwisun Bioszolárium szalonnak. Legyél az üzlettársunk.
Bármekkora összeggel társulhatsz, megtaláljuk számodra a legtesthezállóbb megoldást.

Részvényes lehetsz akár magyarországi, akár külföldi Kiwisun üzletben.
Lehetsz aktív tulajdonos, vagy csendestárs, a szépségipar mindig jól jövedelmező befektetés.

A Forbes üzleti magazin 2017. 11. száma írt rólunk egy hosszabb lélegzetű cikket, amiben a cég történetéről is szó esik.

A Kiwisun már közel 70 helyen sikeres.
Hívj minket a részletekért!KAPCSOLAT:
Cím
: 1139 Budapest, Rozsnyai utca 11.
Telefon / fax : 06(1) 350-9371
Mobil : 06 (20) 9 651-681
E-mail : franchise@kiwisun.huA KiwiSun már közel 70 helyen sikeres! Indítson KiwiSun szolárium vállalkozást az Ön városában, területi kizárólagossággal !
Egyedi stílus és harmónia. Köszöntjük a KiwiSun világában. Ismerkedjen meg koncepciónkkal.

Szerintünk a szoláriumozás nem csupán néhány perces szolgáltatás, valami több… A KiwiSun koncepciót az évtizedes tapasztalattal rendelkező Black Care Szoláriumgyártó cég keltette életre. Célja volt, hogy megalkossa a minden szempontból tökéletes szolárium szalont, amely sosem látott sikert arat és kimagasló üzleti befektetés.

Hálózatunk sikere alapos háttérmunka eredménye, melyet számos szakemberből álló team, hosszú évek alatt dolgozott ki (reklámpszichológusok, dizájnerek, marketing szakemberek, mérnökök és szoláriumszalon tulajdonosok fogtak össze a feladat megvalósításra).

Szándékunk volt egy olyan miliő kialakítása, amely azt a néhány percet örömteli pillanattokká varázsolja. Stúdióink belső megjelenése, az emberi érzékszervekre hat.

A franchise hálózatok előnyei világszerte ismertek számos területen. Egy franchise partner hírnevet és hitelességet kap a kezébe. A rendszer óriási előnye, hogy mindjárt egy kipróbált és sikeres rendszer részeként kezdhetünk működni, így a szakmában esetleg kevésbé jártas befektető számára is megnyílik az esély a sikeres vállalkozásra, hiszen az egyes lépéseket valaki már kitanulmányozta, kitapasztalta, működővé tette a rendszert. A hálózat gazdája mindig ott áll az üzemeltető mellett.  

Egy hálózati tag gépparkját a gyártó 5 évente visszavásárolja és új modellre cseréli.

A KiwiSun-ban területi lefedettség védelmet élveznek az egyes stúdiók, így nem zavarják egymás működését. Minden partner rendelkezik egy körzettel, amit ő lát el kizárólagosan szolgáltatásával. A hálózati tagok a központi marketing előnyeit is élvezhetik.


egxs A rendszer természetesen ezen kívül is segítséget nyújt tagjai részére, kezdve a részletes piackutatástól, a reklámokon át, egészen a folyamatos képzésig. Bizonyított, hogy a vendégek jobban bíznak egy már bevált hálózatban, melynek mind arculatában, mind árában és szolgáltatásaiban minden egyes tagja megegyezik. A szalonok kialakítása szigorú arculati kézikönyv alapján történik, melynek teljes körű tervezését szakembereink végzik. Szalonja semmivel sem lesz költségesebb mint egy átlagos stúdió.  

A   KiwiSun   koncepciót ad a szoláriumstúdió megnyitásához, arculati, működési, komputervezérlési, marketing koncepciót egy bevált,garantáltan sikeres rendszert, továbbá   KiwiSun   névhasználati jogot. A   KiwiSun
  megjelenése óta óriási világsikernek örvend. Hálózatunk előre meghatározott, jól látható üzleti folyamat mentén halad.


Ez a KiwiSun világa. Velünk tart?

02


02


nbmbjhl

ingyenes oktatás4


közösség
05


06


07


08

brand2
09

EGÉSZSÉGTUDATOS SZOLÁRIUM  FRANCHISE HÁLÓZAT

Magyarország:
Cím : 1139 Budapest, Rozsnyai utca 11.
Telefon / fax : 06(1) 350-9371
Mobil : 06 (20) 9 651-681
E-mail : franchise@kiwisun.hu
Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473