Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Franchise csatlakozás
Fektess a szépségiparba!

Nyiss Kiwisun Bioszoláriumot vagy vehetsz kész szalont, vagy akár lehetsz résztulajdonosa egy Kiwisun Bioszolárium szalonnak. Legyél az üzlettársunk.
Bármekkora összeggel társulhatsz, megtaláljuk számodra a legtesthezállóbb megoldást.

Részvényes lehetsz akár magyarországi, akár külföldi Kiwisun üzletben.
Lehetsz aktív tulajdonos, vagy csendestárs, a szépségipar mindig jól jövedelmező befektetés.

A szolárium géppark beszerzéséhez, kedvezményes finanszírozási lehetőségeket kínálunk.  Közép-magyarországi régión kívül, akár kamatmentes, államilag támogatott  konstrukció is igénybe vehető.


A Forbes üzleti magazin 2017. 11. száma írt rólunk egy hosszabb lélegzetű cikket, amiben a cég történetéről is szó esik.

A Kiwisun már közel 90 helyen sikeres.
Hívjon minket a részletekért!KAPCSOLAT:
Cím
: 1139 Budapest, Rozsnyai utca 11.
Telefon / fax : 06(1) 350-9371
Mobil : 06 (20) 9 651-681
E-mail : franchise@kiwisun.huA KiwiSun már közel 90 helyen sikeres! Indítson KiwiSun szolárium vállalkozást az Ön városában, területi kizárólagossággal !
Egyedi stílus és harmónia. Köszöntjük a KiwiSun világában. Ismerkedjen meg koncepciónkkal.

Szerintünk a szoláriumozás nem csupán néhány perces szolgáltatás, valami több… A KiwiSun koncepciót az évtizedes tapasztalattal rendelkező Black Care Szoláriumgyártó cég keltette életre. Célja volt, hogy megalkossa a minden szempontból tökéletes szolárium szalont, amely sosem látott sikert arat és kimagasló üzleti befektetés.

Hálózatunk sikere alapos háttérmunka eredménye, melyet számos szakemberből álló team, hosszú évek alatt dolgozott ki (reklámpszichológusok, dizájnerek, marketing szakemberek, mérnökök és szoláriumszalon tulajdonosok fogtak össze a feladat megvalósításra).

Szándékunk volt egy olyan miliő kialakítása, amely azt a néhány percet örömteli pillanattokká varázsolja. Stúdióink belső megjelenése, az emberi érzékszervekre hat.

A franchise hálózatok előnyei világszerte ismertek számos területen. Egy franchise partner hírnevet és hitelességet kap a kezébe. A rendszer óriási előnye, hogy mindjárt egy kipróbált és sikeres rendszer részeként kezdhetünk működni, így a szakmában esetleg kevésbé jártas befektető számára is megnyílik az esély a sikeres vállalkozásra, hiszen az egyes lépéseket valaki már kitanulmányozta, kitapasztalta, működővé tette a rendszert. A hálózat gazdája mindig ott áll az üzemeltető mellett.  

Egy hálózati tag gépparkját a gyártó (igény szerint) 5-10 évente visszavásárolja és értékegyeztetéssel új modellre cseréli.

A KiwiSun-ban területi lefedettség védelmet élveznek az egyes stúdiók, így nem zavarják egymás működését. Minden partner rendelkezik egy körzettel, amit ő lát el kizárólagosan szolgáltatásával. A hálózati tagok a központi marketing előnyeit is élvezhetik.


egxs A rendszer természetesen ezen kívül is segítséget nyújt tagjai részére, kezdve a részletes piackutatástól, a reklámokon át, egészen a folyamatos képzésig. Bizonyított, hogy a vendégek jobban bíznak egy már bevált hálózatban, melynek mind arculatában, mind árában és szolgáltatásaiban minden egyes tagja megegyezik. A szalonok kialakítása szigorú arculati kézikönyv alapján történik, melynek teljes körű tervezését szakembereink végzik. Szalonja semmivel sem lesz költségesebb mint egy átlagos stúdió.  

A   KiwiSun   koncepciót ad a szoláriumstúdió megnyitásához, arculati, működési, komputervezérlési, marketing koncepciót egy bevált,garantáltan sikeres rendszert, továbbá   KiwiSun   névhasználati jogot. A   KiwiSun
  megjelenése óta óriási világsikernek örvend. Hálózatunk előre meghatározott, jól látható üzleti folyamat mentén halad.


Ez a KiwiSun világa. Velünk tart?


EGÉSZSÉGTUDATOS SZOLÁRIUM  FRANCHISE HÁLÓZAT

Magyarország:
Cím : 1139 Budapest, Rozsnyai utca 11.
Telefon / fax : 06(1) 350-9371
Mobil : 06 (20) 9 651-681
E-mail : franchise@kiwisun.hu

Kiwisun Brand
Hosszú évek céltudatos munkájával elértük, hogy a KiwiSun márkanév hazai és nemzetközi szinten is egyet jelent a csábító karibi barna bőrszínnel és csodálatos közérzettel. Ha ezeket a szavakat kiejtjük egy társaságban, rögtön mindenkinek a KiwiSun jut eszébe és ezzel emberek milliói vannak hasonlóképpen. Ez nem kevés munka és energia eredménye, hatalmas érték, minden jelenlegi és leendő franchise partnerünk számára.

Terület

Ez a hosszútávú siker titka!
Egy befektető jobban nem csökkentheti az üzleti kockázatát,mint azzal, hogy nem egy kezdő szalont nyit, hanem egy olyan hálózati szalont, amelynek már közel 80 sikeres tagja van. A befektető megtekintheti a működő szalonokat,
megismerheti az üzleti modellt és az üzemeltetést, így a megszerzett tapasztalatai birtokában dönt arról, hogy  szeretne-e ő is egy saját KiwiSun szalont. Nem szükséges semmilyen szaktudás vagy korábbi szakmai tapasztalat, mert a KiwiSun franchise egy kiforrott és teljes koncepciót ad át partnereinek, amellyel szinte bárki sikerrel üzemeltetheti a kizárólagos területén új KiwiSun szalonját.

Oktatás

Közösség

A KiwiSun szalonok tulajdonosai és recepciósai jól működő közösséget alkotnak. A jó hangulatú összejöveteleken és azon kívül is tapasztalatokat cserélnek, segítik, inspirálják egymást.

Ebben a közösségben a személyes fejlődés mindenki számára biztosított. A KiwiSun csapatban mindenki érzi, hogy egy kiváló közösség tagja, melyben senki sincs egyedül. A tagok és a szalonok könnyedén veszik a vállalkozás és a magánélet hétköznapi akadályait is, így a tulajdonosok biztonságban érezhetik vállalkozásukat, befektetésüket.

Marketing


Tervezés

A kiválasztott és jóváhagyott üzlethelyiségre vonatkozóan, az első pillanattól kezdve maximális tervezési segítséget nyújtunk. Az alaprajz alapján, a külső és belső látványterv elfogadását követően kezdődhet meg a kivitelezés. A teljes műszaki tervezési tanácsadás is a KiwiSun sikerkoncepció része. Partnereink számára részletes tematikai kézikönyvünk ad megnyugtató segítséget a műszaki és belsőépítészeti tervezés egyes lépéseiben, illetve a szalon sikeres üzemeltetésében.


Csapat

A KiwiSun hazai és nemzetközi sikere mögött komoly szakember gárda áll, akik folyamatosan és évek óta azon dolgoznak, hogy a KiwiSun hálózat szalonjai egyre erősebb és stabilabb piaci pozíciókat élvezhessenek. A KiwiSun központ háttérmunkájában elhivatott és profi szakemberekre támaszkodhat, akik teljesítményére a teljes hálózat minden egyes szalonjának tulajdonosa építhet. Ezért élvezhetnek a KiwiSun franchise szalonok nagyon jelentős versenyelőnyt egyéni szalonokkal szemben, amelyeknél nincs lehetőség ekkora szakember gárdát fenntartani és napi szinten újabb és újabb innovációkat bevezetni. Erre csak egy aktív hálózati központ
képes, ahol a szakemberek folyamatosan azon dolgoznak a háttérben, hogy a KIWISUN szalonok működését, további fejlődését  segítsék és támogassák az év minden napján.

Computer

Saját fejlesztésű titkosított szoftver segítségével garantáljuk az Ön vállalkozásának biztonságát! KiwiSun szalonjában az összes gépet központi számítógép vezérli, amelyet Ön akár a világ másik feléről is elérhet, így nyomon tudja követni szalonjának forgalmát! Nyugodt lehet vállalkozása tekintetében, mert a zárt informatikai rendszerben bármilyen visszaélés lehetősége ki lett zárva, sőt az alkalmazottak részéről esetleges csalás vagy illetéktelen hozzáférés lehetősége is ezáltal meghiúsul! Pontosan nyomon követheti a forgalmi adatokat, részletesen akár a készpénzes, akár a hitelkártyás vagy a SZÉP kártyás vásárlásokat, tematikusan ellenőrizhet távolról is bármit, tetszése szerint, pl. a normál és a bérletes szolárium használatot, a kozmetikumok forgalmát vagy az aktuális gép üzemórákat.
KiwiSun szalonját biztonságban tudhatja, bárhol, bármikor.

Bolt

A széles választékú, KiwiSun szolárium kozmetikumok mellett, egyéb KiwiSun márkájú termékek segítik a szalon jól jövedelmező működését.

Miután a KiwiSun felhasználói elégedettek a szolgáltatásainkkal, kialakult egy márkahűség. Szívesen vásárolnak szalonjainkban KiwiSun márkájú általános kozmetikai termékeket, tusfürdőt, testápolót, bioszappant, arckrémet, arctisztítót, sminklemosót, kézkrémet, sőt cégünk KiwiSun Home néven, parfüm minőségű helyiség illatosítót is kínál. Vendégeink otthonukban is rendszeresen találkoznak termékeinkkel, ill. a KiwiSun illatával, hogy időről-időre eszébe juttassa, hogy ideje volna újra KiwiSunba menni.


Siker

Az új KiwiSun szalon megtervezésétől, a kialakításon át a nyitás pillanatáig, illetve az üzemeltetés során minden szakterületen segítünk, fogjuk partnereink kezét. Sőt, szinte tálcán nyújtjuk át a 20 éve folyamatosan fejlesztett és tökéletesített, teljesen kiforrott koncepciót, a KiwiSun tematikát. A kész és üzembiztos KiwiSun receptet, a siker titkát!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Most belépési díj nélkül válhat a KiwiSun sikercsapatának önálló tagjává!
Info: www.kiwisun.eu
E-mail: franchise@kiwisun.hu

Befektetési információnkért, koncepciónk megismertetése érdekében, és természetesen kérdései megválaszolására várjuk Önt bemutatótermünkben, hívjon most!
Telefon: +36-209-651-681

KiwiSun Szolárium – A biztonságos és a vonzó befektetés.

Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473