Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Flabelos

A Flabelos testvibrációs készülék ideális eszköz irodák, illetve irodai munkát végzők számára.

Tudta, hogy az összes fajta munkavégzés közül talán az irodai ülőmunkával jár a legtöbb egészségügyi kockázat? A mozgáshiány okozta mozgásszervi megbetegedéseket fel sem tudnánk sorolni, olyan sok baj származik a mozgásszegény életmódból.

Miért kockázatos az ülőmunka?

Mert az embert nem egész napos ülésre teremtették. Egyszerűen nem erre lett kitalálva a szervezetünk. A vázrendszer, a gerinc, az izmok, a vér- és nyirokkeringés mind-mind akkor működik jól, ha mozgunk, jövünk-megyünk, változtatjuk a helyünket, használjuk az izmainkat és nem pedig akkor, amikor egy helyben ülünk, szinte mozdulatlanul, hosszú órákon át, vagy akár egész nap. Ehhez még hozzájön a felelősség és a betarthatatlan határidők okozta stressz...

Van megoldás, amivel meg lehet előzni a nagyobb bajt, megtartani a jó egészségüket és napi szinten javítani a közérzetükön, mindezt nagyon rövid idő alatt.

Tudjuk, hogy napi 10 perc nem kevés, de a Flabelos-szal naponta 10 perc ráfordítással már sokat segíthet a saját és munkatársai egészségi állapotán.

Stresszes és időhiányos életforma esetében azoknak, akiknek fontos a testi- és a szellemi teljesítőképességük megtartása és fokozása, a Flabelos egy ideális eszköz, mert:

flabelos Tíz perc munkahelyi szünet alkalmas az egész test összes izmának átmozgatására, ellensúlyozva és megkönnyítve az egész napos ülőmunka végzést
Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, (endorfin és szerotonin szabadul fel) egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon (kortizol) szintjét
10 perc TTV-tréning alkalmas a derék- és gerincfájdalmak enyhítésére, megszüntetésére.  Gerinc melletti izmok célzott erősítésére, amely az ülőmunka során a porckorong kopás, porckorong-sérv megelőzésében rendkívül fontos!
Vérkeringés, nyirokkeringés fokozására
Testszövetek oxigénnek való ellátására
Aktivitás fokozására és fenntartására
Testtartás javítására, egyensúlyérzék fejlesztésére
Idegrendszer működésének szabályozására
Általános közérzet javítására

A Flabelos alakformáló gépek a következő szalonokban érhetők el:

Budapest, III. kerület, Kolosy tér 1/b
Budapest, V. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16.
Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 39.


Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473