Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Fiatalos bőr egzotikusan, avagy ezért szeretjük a mangót

kiwisunKezeket fel, aki fiatalos bőrre vágyik! Ugye, hogy a karjaid máris a magasba lendülnek? A fiatalság titkát nem szükséges a tündérmesékben, boszorkánykonyhákban vagy a Bölcsek Kövében keresned. A belső harmónia és boldogság kisugárzik az emberek felé, és erre a ragyogásra rá is segíthetsz. Hogyan? Megmutatjuk!

A fiatalos bőr titka édes gyümölcsbe zárva
Már gyerekkorunkban is napi szinten sulykolták belénk, hogy a gyümölcsfogyasztás elengedhetetlen része az egészséges életmódnak. Persze kamaszként még legyintettünk a tanácsra, és előbb nyúltunk egy tábla csokoládéért, mint egy érett almáért. Akkor más volt az értékrend, de felnőttként igenis szembesültünk vele: ha minőségi életet szeretnénk élni, ahhoz egészséges étrend szükséges. Milyen szerencse, hogy manapság az almán és a barackon kívül olyan egzotikus gyümölcsök is elérhetővé váltak, mint az ananász vagy a mangó!

De miért is örülhetünk, hogy a gyümölcsök királya, a mangó befészkelte magát az életünkbe?
Nem is tudjuk, hogy van-e negatív oldala a mangónak, azon kívül, hogy Magyarországon nem terem meg. Viszont a vitamintablettákban megtalálható hatóanyagokat egy az egyben tartalmazza. A-, B1-, B2-, C-, E- és K-vitaminban gazdag, ezenkívül káliumot, magnéziumot, vasat és omega-3 és -6 zsírsavakat rejt magában. Gyomorvédő hatásának köszönhetően enyhíti a gyomorsav-túltengést, és magas rosttartalmának köszönhetően a székrekedés ellen is kiváló.
De ha ez még nem lenne elég, akkor a cukorbetegek számára külön ajánlják a mangó levének fogyasztását, magas vérnyomásban szenvedőknek pedig – káliumtartalmának köszönhetően – szív- és érvédőként is tökéletes. És a mangó aduásza: antioxidánsai segítségével csökkenti a rákos sejtek elburjánzásának esélyét. 

Na, de hogy is volt azzal a fiatalos bőrrel? 
A jó hír, hogy a mangóban minden olyan ásványi anyag megtalálható, amely védi a bőrt és lassítja az öregedés látható jeleit. A magas béta-karotin-tartalma késlelteti a ráncok megjelenését, a bőr feszesebbnek, ragyogóbbnak hat még az évek előrehaladtával is. A-vitaminban gazdag húsa pedig védi a sejteket, egyben elősegíti a regenerálódást.

A KiwiSun Mango szolárium krém illata elrepít a mangó trópusi hazájába, a fiatalság „széruma”, a Hyaluron pedig segít megőrizni a fiatalos és feszes bőrt. A csodálatos barna bőrszín és a nyugodt, boldogságot sugárzó személyiség éveket tud rajtunk fiatalítani. Nincs szükség fondorlatos varázslatokra vagy az örök élet forrására ahhoz, hogy fiatalos bőröd legyen, csupán egy csipetnyi egzotikus boldogságra! A KiwiSun Mango bronzosító krémünkről ide kattintva többet megtudhatsz!   >>>
Link: https://www.kiwisun.hu/kozmetikumaink.html

Impresszum   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473