Vivien’s Choice by KiwiSun tavasszal is!

Vivien’s Choice by KiwiSun tavasszal is!

 

 

Hurrá, itt a tavasz! Azt gondolom, ennek a hírnek nem csak a KiwiSun örül ennyire, még akkor sem, ha az időjárás egyelőre még nem változott meg túl látványosan.

Azonban az új évszak hamarosan teljes valójában berobban, és eljön az ideje, hogy egyre több napfényt szippantsunk be a szabadban, a vastag télikabátok, bundák helyét pedig átvegye végre a lenge, tavaszias öltözék.

 

Elő a rövidebb rucikkal, mutassuk meg, hogy mi van a téli bunda alatt!

Közeledve a nyárhoz, egyre több testrészünket villantjuk meg a szoknyák és a felsők alatt. Ez azt jelenti, hogy ideje elkezdeni még jobban ápolni és táplálni bőrünket. A barnulásról nem is beszélve. ;)

 

Vivien’s Choice by KiwiSun

Válaszd a Vivien’s Choice by KiwiSun termékünket, hogy ne legyen többé lassú, nehézkes akadály a szexi bőr elérése.

 

Kívánj magadnak idén nyárra selymesen puha, lágy és ragyogóan barna bőrszínt, hogy még a strandon is elkápráztasd a körülötted lévőket.

Ez a termékünk válogatott alapanyagokból készült gyorsbarnító és bőrápoló formula, amely a kakaóvaj, a kókusz, a kendermagolaj és az olívaolaj egzotikus csodáival táplálja a bőrt. Számos a komponensei között lévő vitamin pedig segíti a bőr védelmét és táplálását szoláriumozás közben is.

Nem véletlen, hogy Vasvári Vivien választása pont erre a termékre esett. Vivien nemcsak a celebek táborát erősíti, hanem mint profi üzletasszony és gyönyörű modell is jelen van társadalmunkban, így hát fontos számára, hogy mindenből a legjobbat válassza. Próbáld ki Te is!

 

Élvezd a tavaszt!

Élvezd a tavaszt, a napsütést, a visszatérő énekesmadarainkat, az újjáéledő természet illatát és látványát! Engedd el néha a gondokat, és add át magad a pihenés pozitív, feltöltő energiáinak.

Ebben mi is tudunk neked segíteni. Tavasszal a már megszokott nyitvatartásokkal várunk téged a kedvenc KiwiSun szalonodban egy kis szépítő feltöltődésre.

 

A krémről az alábbi linkre kattintva tudhatsz meg többet.

 

>> Tovább a Vivien’s Choice by KiwiSun részleteire

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION