Véget ért a nyár. Helló ősz!

Véget ért a nyár. Helló ősz!

 

Tudjuk, hogy véget ért a nyár, de attól még ne ess kétségbe! Számtalan jó dolog van, ami élvezhető az őszben is. Például az, hogy nálunk, a KiwiSun szoláriumban, soha nem is jön el, ugyanis itt mindig nyár van, legalábbis mi így érezzük.

Amíg kint lassan, de biztosan egyre hűvösebb lesz, addig nálunk ugyanolyan meleg van, mint amit már megszokhattál. De a viccet félretéve, tényleg vannak csodás kincsei ennek az évszaknak is.

 

Mit csinálj, ha úgy érzed, erőt vesz rajtad az őszi búskomorság?

 

Gyere el egyet szolizni! Közeledik a hideg, és bárhová mész, a végtagjaidat mintha folyton jégkockák hűtenék? Ismerjük ezt az érzést! Ilyenkor térj be a legközelebbi KiwiSun szoláriumba, és melegedj fel kívül-belül!

 

KiwiSun szolárium és feltöltődés – Mit csinálj, ha szolizás közben igazán feltöltődnél?

 

Kapcsold be a nyugtató, természet hangjai zenénket, a gondolataidat pedig kapcsold ki, és relaxálj! Ez nem olyan, mint amikor azt mondja neked valaki, hogy most 30 percen keresztül ne gondolj semmire. Arra a néhány percre, amíg ott vagy a melegben és élvezed a lágy zene és a simogató fény egyvelegét, tényleg tegyél ki mindent a fejedből. Persze nem kell erőltetni sem a dolgot, hogy aztán az vigye el a figyelmed, ugyanakkor tudd, hogy ezek a gondolatok megvárnak és talán még új formát is öltenek a pihenésed végére. :)

 

Mindezek mellett ne feledd, hogy jönnek a bekuckózós esték, a jó meleg fűtőtestek, a vidám, bolyhos zoknik és a forró csoki! Jönnek a színes falevelek, a szellemek és a tökfaragás. :)

Neked milyen pozitív dolgok jutnak még eszedbe az őszről?

 

Tehát ősszel is várunk téged a megszokott nyitvatartásunkkal és segítünk, hogy kellemesen tudd eltölteni az őszi hónapokat!

 

Melyik KiwiSun szolárium van hozzád a legközelebb? Derítsd ki az alábbi link segítségével:

>>Tovább a szalonokhoz

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION