Vár rád a KiwiSun egy csodálatos hírrel! Te már tudod, hogy mi az?

Vár rád a KiwiSun egy csodálatos hírrel! Te már tudod, hogy mi az?

 

Hamarosan itt a nyár, és bizonytalan vagy abban, hogy mire használhatod fel a SZÉP kártyádat? 

Azt sajnos mi sem tudhatjuk pontosan, hogy milyen lehetőségek várnak ránk, de legalább egy dolog van, amiben itt, a KiwiSunnál, teljesen biztosak vagyunk! Hogy mi az?

 

KiwiSun és a SZÉP kártya

 

Egész évben várunk téged bármely KiwiSun szalonunkban! A pénztárcádat el sem kell hoznod, ugyanis az a rendkívüli döntés született, hogy 2021-ben a SZÉP kártyád bármely zsebéből választhatsz a fizetés során! Így most nem kell bosszankodni, ha esetleg a szabadidő zsebet elfelejtették volna feltölteni.

Ugye milyen fantasztikus hír? *-*

 

Mire lehet megoldás a KiwiSun szolárium?

Tudjuk, hogy küszöbön a nyár, és alig várod, hogy végre kiszabadulj a lakásból, élvezd a forró napsütést, a lenge ruhákat és a strandolás élményét. Sokan vagyunk ezzel így! 

Hamarosan ennek is eljöhet az ideje, de amíg nincs rá lehetőséged, és szükséged van egy kis:

addig itt, a KiwiSunnál, előkészítettük neked kedvenc szoláriumi ágyadat. Csukott szemmel még a tengerpartra is képzelheted magad szolizás közben, ugyanis a kellemes forróságot és a kényelmet mi biztosítjuk számodra!

 

+1 ok, amiért érdemes minél hamarabb befeküdnöd egy KiwiSun szoláriumba

Nemsokára felvehetjük rövidebb ruhadarabjainkat, és sokan nem szeretjük, ha mindezt világító karokkal, lábakkal kell megtennünk. Te is így vagy ezzel?

Ha igen, gyere, beszéld meg felkészült recepciósaink egyikével, hogy mi a célod a barnulással, és kérj tőle egy személyre szabott programot! Ugyanis a KiwiSun szalonokban különösen figyelünk arra, hogy mindenki személyes törődésben részesüljön.

Ha első alkalommal szeretnél szoláriumba menni, különösen javasoljuk, hogy tedd fel minden kérdésedet.

 

Nyári célok – a KiwiSun is lehet egy lépés a célok eléréséhez

 

Idén nyáron szeretnél többet elérni, mint tavaly? Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Ha igen, akkor érd el, hogy szexinek és magabiztosnak érezd magad, és ez látszódjon kívülről is! 

Határozd el, hogy most végre tényleg eléred a céljaid! 

Szeretnéd megtalálni vagy megtartani a nagy Őt? Nézd meg, mire van szükséged, miben kell neked is fejlődnöd, aztán tedd meg a szükséges lépéseket!

Ki szeretnéd próbálni végre a szolizást? Csak látogass el egy KiwiSun szalonba, és máris tiéd a pálya! Mi támogatunk benne! :)

Segítünk abban, hogy vonzónak és önbizalommal telinek érezhesd magad!  Persze, nem biztos, hogy neked ez az egyetlen akció szükséges hozzá, de minden cél kisebb lépések sorozatából áll. Ez lehet az egyik!

 

Tehát, ha szeretnél felkészülni a nyárra és többet tenni magadért, mint tavaly, vagy épp egy kis énidőre és feltöltődésre vágynál a nagy rohanásban, térj be az egyik KiwiSun szalonunkba és feküdj be a kedvenc szoláriumi gépedbe! Mint mindig, ez most is fertőtlenítve vár rád!

 

Ne feledd, hogy nálunk bármely zsebből választhatsz, ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni! 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION