Új, innovatív kozmetikumok a tetoválás szerelmeseinek

Új, innovatív kozmetikumok a tetoválás szerelmeseinek

 

Míg korábban csak egy bizonyos, szűk rétegnek volt tetoválása, addig manapság már kifejezetten divat mind a fiatalok, mind a középkorúak körében. Nem is beszélve a sminktetoválásról, amely mára már szinte mindennapos. Emiatt a KiwiSun szalonokban is elérhetővé tettünk olyan kozmetikumokat, amelyek ápolják és óvják a tetovált bőrt, akár szolizás alatt is.

 

Miért vágtunk bele?

 

Szakágazatunkban különösen odafigyelünk a bőrápolásra, hiszen megfelelő védelemmel és gondozással csodálatossá tudod varázsolni bőrödet. Mivel a tetoválás igen népszerű, és nem csak a divatról, a szépségről szól, de az önkifejezésről is, ezért a KiwiSun tartja a tempót, és extra védelmet kíván nyújtani a tetováló művészet kedvelőinek.

 

Honnan érkeznek a KiwiSun szalonokba ezek a kozmetikumok?

 

Erre a témára szakosodott egy professzionális gyártó cég, akit a jól ismert „Cápák között” című műsorban fedeztek fel. Inkness Tattoo néven hozza forgalomba a termékeit, így egy nagyon piacképes termékcsalád kerül bevezetésre a hazai KiwiSun szalonokban.

 

Mit csinálnak ezek a krémek a bőröddel?

 

Tetoválás után

Tetoválás utáni termékünk segít abban, hogy utána minél hamarabb regenerálódjon a bőröd, és mindenfajta kellemetlen érzés nélkül élvezhesd az új tetoválásodat.

Könnyen kenhető, hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után, valamint ápolja, vitalizálja és óvja a gyógyuló tetoválást az első két hétben.

Persze nem csak ekkor érdemes odafigyelned a bőröd ápoltságára.

 

Napi ápolás a tetovált bőrnek

 

A továbbiakban is érdemes napi szinten kezelni azon kozmetikumaink egyikével, amelyek ápolják és vitalizálják a már gyógyult bőrfelületet. (Daily Care)

 

Fényvédő kozmetikum használata a KiwiSun barnulás előtt

 

Az 50 faktoros fényvédő spray (SunScreen) kiváló védelmet nyújt a tetovált bőrt érő UV-sugarak ellen, ubikinonnal (Q10), argánolajjal és egyéb természetes összetevőkkel kombinálva.

Így nem kell lemondanod a szolizás adta élményekről, sem a csodás barnaságról. :)

 

Ha már alig várod, hogy megnézhesd, melyek ezek a termékek, akkor szeretettel várunk bármely szalonunkban, ahol recepciósaink teljes körű felvilágosítást fognak Neked nyújtani.

 

Lehetőséged van meg is vásárolni azokat a termékeket, amelyek a legjobban megtetszenek. És ha már ott vagy, ugorj be egyet szolizni is! :)

A szalonjaink listáját itt találod:

 

>>Tovább a szalonokhoz

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION