Tippek, hogy csúcsformában érjen a tavasz

Tippek, hogy csúcsformában érjen a tavasz

Szenvedéstől mentes fogyitippek, hogy csúcsformádban érjen a tavasz

Messze még a strandszezon, de érdemes időben felkészülni rá, hogy amikorra kell, meglegyen a vágyott bikinialak – vagy büszkén lehessen az úszónadrágban feszíteni.

Persze addig sem árt karcsúnak és egészségesnek lenni, sőt, egy kis csábítóan szexi barnasággal is kitűnhetsz a tömegből még a szürke téli napokon is, amikor mindenki sápadtan és fázósan várja a tavaszt.

 

Életmódváltás egyszerűen, amitől álomalakod lesz

Felejtsd el a rövid távú jojódiétákat, amik után kétszer annyi kiló kúszik ránk vissza, amikor a böjtölés véget ér, és megjutalmazzuk magunkat a plusz kalóriákkal! Az egészséges életmód nem sprint, hanem hosszútávfutás.

Ha úgy szeretnél slankulni, hogy ne csupán látványos, hanem tartós is legyen az eredmény, sőt, a remek közérzeted is megmaradjon közben, akkor a mindennapi szokásaidon kell változtatnod.

Színezd ki a tányérod!

Méghozzá nem filccel, hanem az ételeiddel. A tápanyagokban gazdag zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával tehetsz a legtöbbet egészségedért. Ráadásul a csodálatos növényi színanyagok antioxidáns hatásúak is, úgyhogy az immunrendszeredet is felturbózhatod velük.

Kiwisun fogyitippek

Ne étkezz finoman!

Félreértés ne essék: nem arra gondolok, hogy ne essen jól az étel, és ne legyen zamatos. Hanem a finomított élelmiszerek kerülésére. Az ideális az lenne, ha soha nem ennél olyasmit, ami nem romlandó, mert ami romolhatatlan, az sohasem volt friss: logikus.

Kerüld a fehéret!

A sápadt szín nem csupán a bőrön nem szép, hanem az étkezésben is káros. A finomliszt helyett válaszd mindig a teljes kiőrlésűt, és a fehér rizs helyett inkább a barnát, a „fehér méregnek” is becézett cukorról pedig lehetőleg mondj le.

De csak semmi túlzás...

Simán belefér néha egy kis csalás, sőt, még a táplálkozásukra kínosan vigyázó sztársportolók és topmodellek is tartanak heti egy „csaló napot” (cheat day), amikor megengedett egy kis kihágás, hogy be ne golyózzanak.

A spártai szigor helyett sokkal jobban jársz, ha fokozatosan helyettesítesz egy-egy rossz szokást valami jobbal. Bevezetheted például, hogy minden főétel mellé vagy előtte elropogtatsz (vagy majszolsz) valamilyen friss zöldséget, vagy ha előbb a felére csökkented a csokiadagodat – és még jobban is fog esni a szűkmarkúbban mért desszert.

A lényeg az, hogy ne szenvedés árán fogyj, vagy őrizd az alakod szépségét – mert az életmódszerűen, hosszabb távon nem fenntartható –, hanem a jó közérzetért, és mindvégig jó kedélyállapotban, egészségesen élj.

Ha már itt tartunk, a remek közérzet elérésében a szolárium kényeztetése is sokat segít, ráadásul a barnaság slankít is, úgyhogy ezzel is „csalhatsz” egy picit, hogy ne kelljen annyit koplalnod, és mégis szuperül nézzél ki.

Nézd csak, hova érdemes benézned, ha az ápolt szépség benyomását akarod kelteni>>

 

 

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION