Tarts a KiwiSun bioszoláriummal 2022-ben is!

Tarts a KiwiSun bioszoláriummal 2022-ben is!

2022-ben a már megszokott nyitvatartással várnak a KiwiSun bioszolárium szalonok. Ismét számos újdonság, új szalonok és a kozmetikumok egyre szélesedő választéka vár, a megszokott színvonal mellett.

 

Szoláriummal a téli fagyos, sötét napok ellen

 

Ilyenkor, télen sokkal kevesebb időt töltünk a szabadban, és többnyire az egyetlen fényforrás a nappali világítása. Ráadásul a szeles, hideg idő a bőrünkre sincs a legjobb hatással, így érdemes odafigyelnünk arra, hogy testünk és lelkünk megkapja a kellő törődést.

 

A KiwiSun bioszoláriumokban a fény, a lágy zene és a kellemes meleg ötvözete segít felmelegíteni minden átfagyott porcikádat, segíti az ellazulást és a feltöltődést ezeken a szürke, nyomott napokon.

 

KiwiSun kozmetikumok

Kozmetikumaink széles palettáján, mely folyamatosan bővül, már most rengetegfajta krémet megtalálsz. Ebben az időben különösen fontos, hogy ápold, védd és töltsd fel a szükséges anyagokkal, vitaminokkal a bőrödet is, hogy egész télen puha és bársonyos maradhasson. Weboldalunkon tájékozódhatsz a jelenlegi választékunkról, illetve szalonjainkban is kérhetsz tanácsot kifejezetten a te bőrtípusodnak, problémádnak megfelelően.

 

Barnulj, szépülj, készülj a tavaszra a KiwiSunnal!

Ha nem szeretnéd az utolsó pillanatra hagyni és hirtelen, nagy mennyiségben elkezdeni a szolizást a legújabb rucid miatt, akkor kezdd el már most a felkészülést!

Kérd recepciósaink tanácsát, akik segítenek kidolgozni a célod eléréséhez vezető utat.

 

Legújabb szolgáltatásainkat, szalonjainkat tekintsd meg a weboldalon!

Ahogy már említettük, számos újdonság vár 2022-ben. A szalonok, a kozmetikumok és a szolgáltatások folyamatosan bővülő listáját megtalálod a KiwiSun weboldalán. Emellett iratkozz fel hírlevelünkre, hogy e-mailben is értesíthessünk minden fontos információról, illetve a legfrissebb akciókról.

2022-es árainkat szintén megtalálod a weboldalon, a szalonok listájánál.

 

>> Irány a szalonok listája!

 

Idén is sok szeretettel várunk bármely KiwiSun Bioszoláriumban! Szolizz, pihenj, barnulj, légy szexi, és érezd jól magad!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION