Randi előtti praktikák, hogy ez az év tényleg másként alakuljon, mint a többi

Randi előtti praktikák, hogy ez az év tényleg másként alakuljon, mint a többi

 

 

Persze ez sok mindentől függ, de alapvetően azért az ember szereti néhány kiemelkedő eseménnyel szépíteni az emlékeit. Ilyenek a szülinapok, az esküvők, a diplomaosztók, a baráti házibulik, a közös főzések, no és persze ne felejtsük ki a randikat sem a repertoárból. Ha még nem találtad meg a nagy Őt, akkor bizonyára még nehezebb összehozni egy valamirevaló randit a mostani helyzetben, de a Valentin-nap közeledik, és a hangulat forrósodik… Hátha valami jó is kisül ennek az évnek az elejéből. Szóval ha szeretnéd kicsit felturbózni a megjelenésed, akkor íme néhány szuper praktika.

A viselt fehérnemű hatása

Nem mindegy, mi van a ruha alatt! Most nem arra gondolunk, hogy azonnal dobd le a textilt a randi első öt percében. Viszont jó, ha tudod, hogy az általad viselt fehérneműnek tudat alatti hatása van a megjelenésedre, és a kisugárzásodra is. Ha nem a legrégebbi mamabugyidban indulsz útnak, hanem valami igazán szexi fehérnemű-költeményt takar a randiszerkód, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez meg fog látszani majd a viselkedéseden is. Ha hiszed, ha nem, egy szép fehérnemű önbizalmat ad, akár látja azt a veled szemben ülő illető, akár nem.

Ne akarj megfelelni!

A randi nem arról szól, hogy eladod magad, mint egy húspultban a finom báránygerincet a hentes. Egyszerűen csak légy önmagad! A természetes kisugárzás sokkal inkább tarol, mint a megfelelési kényszerből fakadó. Ráadásul, ha a randipartnerednek mégsem tetszik a Te valódi éned, akkor igen sok időt spóroltál magadnak a felesleges bájkörökkel, hiszen egyből tudni fogjátok, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Szóval le a manírokkal, és légy önmagad! Meglátod, sokkal hamarabb felszabadult leszel, akárhogy is alakul az este.

Energia és csodás bőrszín

Dobd fel a megjelenésed egy kis barnasággal is! A kellemesen barna bőr kiemeli a szemeidet az arcodból, fehéríti a fogaidat, és slankít is. Persze jól tudjuk, hogy a belső kisugárzás a legfontosabb, de az első randin az első benyomást legtöbbször a külsőségek adják. Így érdemes randi előtt egy nappal ellátogatnod a KiwiSunba, és egy kis színt magadra varázsolnod. Ennek az eseménynek nemcsak a bőrödön lesz látható a pozitív hatása, hanem az önbizalmadban is! Rajta hát, gyere hozzánk töltődni, barnulni, aztán randira fel!

Várunk sok szeretettel, a hét bármely napján! www.kiwisun.hu

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION