Őszi KiwiSun tipp: Így készülj fel testileg és lelkileg

Őszi KiwiSun tipp: Így készülj fel testileg és lelkileg

Hamarosan eltelik ez a nyár is, és jönnek a rövidebb nappalok, a hűvös, esős időszakok és a melegebb ruhák.

Érthető, ha imádod a nyár minden pillanatát és fájó szívvel nézed végig, ahogy lassan vége, de rengeteg varázslatos előnye és szépsége van az ősznek, amikből szeretnénk néhányat megosztani veled. Ha ezzel a néhány praktikával felkészülsz, boldogan fogod várni a szeptembert. Mindenekelőtt pedig ne feledd, hogy a KiwiSun szolárium ősszel is nyitva áll előtted, ha hiányzik a meleg, a ragyogó barnaság és a napozás nyugodt, békés érzése.

 

Testi felkészülés

 

Vitaminok

Először is nagyon fontos, hogy fizikailag is felkészülj a szezonváltásra. 

Ha eddig nem tetted, most még inkább ajánlott a vitaminok szedése. Legfőképp a C- és a D-vitamin az, ami segít megerősíteni az immunrendszered. Az egyre kevesebb napsütés miatt a D-vitamin-szintünk csökken, és ha nem akarod megtapasztalni ennek a negatív hatásait, érdemes pótolnod. Elsősorban a magas vitamintartalmú élelmiszerekből ajánlott többet fogyasztani, de jó minőségű étrendkiegészítőket is kapni ma már a piacon. 

D-vitamin-tartalmú ételek

C-vitamin-tartalmú ételek

 

Mozgás

A testi felkészüléshez hozzátartozik, hogy ha eddig a nagy meleg miatt visszafogtad a mozgást, lassan vezesd vissza az életedbe. Sokkal energikusabb leszel, és ne feledd, hogy a mozgás boldogsághormont szabadít fel. :) Ez lehet csak egy séta a természetben, kocogás, biciklizés, esetleg jóga az otthonodban. Ezek mindegyike nem csak testileg, de lelkileg is segít, hogy megújult energiával nézz szembe az elkövetkezendő hónapokkal.

 

Lelki felkészülés, énidő és KiwiSun szolárium

 

A testi felkészülés mellett extra fontos, hogy a lelkednek is hagyj időt az átállásra. Ha van lehetőséged, vonulj el 1-2 napra és szedd össze a gondolataidat. Tarts énidőt és írd össze, hogy miket szeretnél elérni, mik az őszi terveid. Az ősz az aratás, a bőség időszaka, engedd, hogy az energiáid szabadon áramoljanak, és vonzd be magadnak a bőséget. 

 

Napközben pedig, ha szükséged van egy kis instant feltöltődésre, akkor gyere be hozzánk a KiwiSun szoláriumba, ott garantáltan senki nem fog téged zavarni.

 

A lakás átöltöztetése

Kezdd el bevinni az őszt az otthonodba is. Dekoráld ki néhány őszi motívummal, és meglátod, a gyönyörű színek és a meghitt hangulat a Te lelkedet is feltölti majd energiával. 



Rendezd át a gardróbodat!

Lassan csinálj helyet az őszi, melegebb holmiknak. Ha szükséges, szerezz be néhány új őszi ruhadarabot. Meglátod, alig várod majd, hogy felvehesd őket. :)

 

Mindezek mellett persze élvezd ki a nyár végi pillanatokat is. Töltekezz fel az évszak utolsó napsugaraival, ha van lehetőséged, menj el még egyet nyaralni, és vegyél méltó búcsút tőle, a következő szezonig.

 

Addig is, a KiwiSun szolárium egész évben nyitva tart, hogy elhozhassa számodra a nyarat és segítsen feltöltődni, amikor csak szükséged van rá.

 

Ha már most kedvet kaptál, hogy betérj egy KiwiSun szoliba, kattints az alábbi linkre, és a frissen megújult honlapunkon tekintsd meg a szalonjaink listáját!

 

>>Megnézem a szalonok listáját

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION