Nyomasztó gondolatok, távozzatok!  Hogyan lazulj tudatosan szolizás közben?

Nyomasztó gondolatok, távozzatok! Hogyan lazulj tudatosan szolizás közben?

 

 

Mindenkinek szüksége van egy kis áramszünetre, amikor megszabadul a hétköznap terheitől, és egy kis időt kizárólag csak magára fordít. A KiwiSunban töltött idő segít ellazulni és feltöltődni. Lehetőséget ad arra, hogy száműzzük magunkat egy képzeletbeli szigetre, ahol a napsütés, a madarak csicsergése és a tenger morajlásának képzeletbeli hangja arra késztet minket, hogy átértékeljük életünk nehézkesebb pontjait. Hogyan engedjük el tudatosan a minket aggasztó dolgokat?

Remek gyakorlat a szoláriumozás idejére

Először is kell egy kis idő, amíg áthangolódunk belső énünkre. A vetkőzés és az előkészületek ideje alatt tudatosan vedd számba azokat a tényezőket, amelyek az elmúlt napok során frusztrációt okoztak benned. Képzelj el egy hatalmas léggömböt, amikbe ezeket a negatív gondolatokat egyesével elrejted egy-egy képzeletbeli papírfecnire. Amikor készen vagy a nyomasztó gondolatok felsorakoztatásával, és elhelyezted ezeket a képzeletbeli léggömbödbe, akkor jöhet az elengedés. Helyezd magad kényelembe a szoláriumgépben, hunyd be a szemed és érezd át, ahogyan tested egyenletesen barnul, lelked pedig feltöltődik a fény és a meleg levegő hatására. Amikor már pár perce tart ez a folyamat, akkor vedd újra elő ezt a gondokkal megrakott, képzeletbeli léggömbödet, fogd meg erősen a madzagját, és behunyt szemmel, relaxálva, egy egyszerű mozdulattal engedd el a kezedből annak irányítását.

Az elengedés folyamata

Még nem végeztél. Lásd lelki szemeid előtt, ahogy a léggömb útnak indul az ég felé. Ilyenkor már testeden is érezheted a perzselő nap melegét s a fények halvány vibrálását. Ekkor merülhetsz bele lelked legmélyebb bugyraiba. Bármi, ami bántott, ott van a léggömben, amely egyre jobban távolodik tőled. A léggömb távolodó látványa emlékeztessen arra, hogy ezek a problémák csak ideiglenesek. Ha visszagondolsz rájuk egy hónap, egy év, 10 év múlva, már oly jelentéktelenek lesznek, hogy szinte nem is fogsz rájuk emlékezni. Megéri hát miattuk aggodalmaskodni? Megéri miattuk átkerülni a nyugtalanság, a sírás és a gyomorgörcs szigetére? Nem. A távoldó léggömbbel együtt a problémáid is távolodnak tőled, majd egyszer csak egy szempillantás alatt szertefoszlanak. A léggömb eltűnik a horizonton, te pedig megszabadulsz minden, jelenleg téged nyomasztó gondolattól. A szolizás hamarosan véget ér, te pedig egy teljesen új emberként nyitod majd ki a szemed.

A gondolataid határoznak meg téged

Akárhogy is gondolkodsz magadról és a téged körülvevő problémákról, ezen gondolataid fogják meghatározni a lelkiállapotodat, és ezen keresztül az egész életedet. Ha ingerült vagy, akkor te is idegesebben reagálsz a téged körülvevő emberekre és eseményekre. Engedd hát el ezeket a nyomasztó gondolatokat, és teremts helyet az új, pozitívabb és lágyabb érzéseknek. Szuper dolog, hogy a barnulás és a pihenés folyamata fizikailag hat a testedre, s közben, ha jól használod ki ezt a kis időt, a lelki folyamatok által megélheted a feltöltődés és a megújulás érzését is.

A döntés mindig a te kezedben van

Az, hogy mire használod ezt az aprócska időt, kizárólag rajtad múlik. A legjobb az egészben, hogy a szoláriumozás alatt fizikailag is megszabadulhatsz a gátaktól, hiszen nem korlátoz téged külsőleg semmilyen ruhanemű viselése sem. Egyszerűen önmagad lehetsz, és a gondolataidat úgysem hallja senki. Így lehetőséged van arra, hogy a szépülés, a barnulás mellett teljes mértékben megszabadulj a negatív gondolatoktól. Az előző példa csupán egy kis segítség, ötlet arra, hogyan is kezdj neki.

A pillanat varázsa – Magic Moments

A feltöltődéshez és a szépséges barnuláshoz a KiwiSun készült neked egy szuper, barnulást elősegítő és vitalizáló krémmel is. A Magic Moments egy mélybarnító, hidratáló és bőrápoló krém. Különleges összetevőinek köszönhetően maximalizálhatod és vegyítheted az egyenletes, barna bőrszínt a maximális kikapcsolódás és az elengedés érzésével. A krémben található shea vaj segíti a bőr regenerálódását, gyógyulását, antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően megvédi sejtjeidet a szabadgyököktől, gyulladásgátló hatása pedig fejleszti a bőr állapotát. Ezen felül a Magic Momentsbe rejtett kókuszolaj illata segít ellazulni és megszabadulni a felgyülemlett stressztől. És ez még nem minden. A további részleteket a Magic Moments krémünkkel és minden további KiwiSun kozmetikummal kapcsolatosan ebben a listában könnyedén megtalálod. Link:

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION