Lassulj le az ősz tempójára!

Lassulj le az ősz tempójára!

 

 

Különös nyarat hagytunk magunk mögött. A fesztiválok és a koncertek rendre elmaradtak, Budapest kiürült, a turisták sem taposták egymást egy gyönyörű fényképért a Lánchídon. Mindenki belföldön szerette volna kipihenni magát, a Balatonon egy gombostűt sem lehetett leejteni. Pörögtünk, mégis próbáltunk visszafogottak maradni, hiszen ott volt az a különös érzés a levegőben, amely eddig egyik nyárra sem volt jellemző. Mit várhatsz hát az ősztől? A KiwiSun szoláriumokkal felkészülhetsz a csodálatos varázslatra!

A színek harmóniája

Hallottál már a színterápiáról? A színek lélekre gyakorolt hatását már az ókorban is felismerték, ma pedig már elfogadott tudományágnak számít a színek „energiájával” történő gyógyítás. Az ősz színei önmagukban nyugtatólag hatnak a lélekre. A nyár harsogó zöld, intenzív kék és éles fényeivel szemben az ősz nyugodt barna, élénkítő sárga és boldog narancs színei feloldják a felgyülemlett stresszt, nyugtatják az idegeket. Érdemes elsétálnod a legközelebbi erdőhöz, de az is elég, ha csak felkeresed a legközelebbi, eldugott parkot, amely már őszi színekbe borult. Ülj le egy pillanatra, hagyd, hogy a hűvös levegő kitisztítsa a fejed, és gyönyörködj a természet színes festményében, amelyet a művészek is nehezen tudnak utánozni!

Izgalmas nappalok, szerelmes éjszakák

A legtöbben a nyarat tartják a szenvedély és a szerelem időszakának, hiszen a rövid szoknyák, a lenge pólók és a formás idomokat alig takaró ruhák hamar felkeltik a másik nem figyelmét. Az ősz azonban nyugodtan felveheti forróbb társával a versenyt romantika terén. Az ősz ideálisabb választás a fülledt nyárhoz képest. A langymeleg nappalok hosszú sétákra csábítanak, az őszi fények és színek tökéletes hátteret adnak a szerelmes szavaknak. Nincs is romantikusabb együtt elkortyolni egy forró teát vagy kávét valamely bájos étterem teraszán, és hagyni, hogy a társad sálat terítsen a válladra, hogy meg ne fázz. A forróság nem űz be titeket a hideg légkonditól száraz termekbe, nyugodtan élvezhetitek a városi pezsgő életet anélkül, hogy hőgutát kapnátok. Nem is beszélve a meghitt pillanatokról az ágyban. Az őszi éjek az összebújás, a puha takarók, az apró kacajok és a szerelmes sóhajok időszaka.

Felfrissülés testnek és léleknek

Kegyetlenül forró nappalok, jéghideg irodák, trópusi esők, amelyek párás melege kicsap a bőrődre. Elviselhetetlen hőhullámok, fullasztó, betonról visszaverődő forróság, felerősödött szagok, szúnyogokkal teli esték. Csupán néhány kellemetlenség, amely a tomboló nyár velejárója. A folyamatos meleg vagy a drasztikus hőingadozás és a nyári viharok megviselik az ember szervezetét, aki emiatt ingerültebbé, feszültebbé válik. Azonban az ősszel érkező hűvös szelek és békés napsütés felfrissülést hozhatnak a nyári hőségtől kifáradt idegeknek. Ilyenkor kifejezetten kellemes a hűvös utcáról a KiwiSun szoláriumba lépni és hagyni, hogy a testedet átjárja a kellemes meleg. A gyönyörű barnaságod pedig jól fog állni az ősz színeihez. Várunk szeretettel ősszel is szoláriumainkba. Ha most váltasz bérletet, akkor még nyereményjátékunkban is részt vehetsz.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION