Közeleg a nyár! Így barnulj tudatosan a szolárium segítségével

Közeleg a nyár! Így barnulj tudatosan a szolárium segítségével

A tavasz vége felé már megfordulhatott a fejedben a gondolat, hogy lassan el kellene látogatnod egy közeli KiwiSun szoláriumba. Ezt nem is csodáljuk. :)

Hiszen te is tűkön ülhetsz már, hogy berobbanjon végre az a bizonyos nyári életérzés, lekerüljön a hosszúnadrág, és átvegyék a helyét a rövidebb darabok.

Na de mit hoz magával az, ha hirtelen miniszoknyára váltunk? 

 

Bizony, az elővillanó lábakat! Nem csupán a strandon, de már az utcán is előkerülnek a lenge darabok, így felmerülhet a kérdés, hogy mit csinálj, ha imádod a szexi cuccokat, de – így tél után pláne – egy kicsit nehézkesen akaródzik kivillantani azokat a gyönyörű lábakat?

 

Szolárium mellett, a bomba alakért

 

Egyik korábbi blogcikkünkben adtunk néhány tippet neked, amivel önsanyargatás nélkül közelebb viheted magad álmaid alakjához. Ha nem olvastad, érdemes azzal folytatnod, miután itt végeztél. 

Most pedig lássuk, mit tudsz még tenni, hogy vonzóbbnak érezd magad, és lazán, önbizalommal telve vonulj végig az utcán, és persze a strandon is!

 

Barnulj, és gyere be egy KiwiSun szoláriumba! :)

 

Először is nézzük meg, hogy mire jó egyáltalán a barnaság.

Biztosan észrevetted már, hogy amikor nyáron mesésen lebarnulsz, mintha vékonyabb lenne a lábad, és kevésbé látszanának a bőrhibák. Ez nem véletlen, ugyanis nemcsak a sötét, fekete ruhákra igaz, hogy slankítanak, hanem a bőrszínnel is ez a helyzet. Feltételezzük, hogy nem szívesen mászkálnál hosszú, fekete cuccokban a tomboló nyár kellős közepén, csak mert nem érzed eléggé jól magad a bőrödben...

 

Mindamellett, míg a világosabb típusú bőrön jobban kiütköznek a hibák, addig a sötétebb, barna szín elfedi őket, és kevésbé lesz észrevehetőek. 

Azt azért le kell szögezni, hogy mindenki csodálatos, legyen akár sötét, akár világos a bőre! Kinek mi tetszik, a lényeg, hogy érezd jól magad!

Ha viszont Te is barnuláspárti vagy, akkor a következő kérdés is felmerülhet benned. 



Hogyan érdemes fokozatosan barnulni, hogy ne égjek le, és ne rákvörös lábakkal vonuljak végig az utcán?

 

Jogos kérdés. Természetesen maga a napozás mindig kellemes élmény. Olyankor van időd relaxálni, és közben nagyszerű színt varázsolhatsz magadnak. Viszont ne feledd azt sem, hogy hirtelen kimenni a napra és sok időt ott tölteni ott, akár napozással, akár más tevékenységgel, nem biztos, hogy a legcélszerűbb. Ilyenkor óriási eséllyel égsz meg és szenveded végig az elkövetkezendő néhány napot.

 

Na jó, de akkor hogyan élvezzem a miniszoknyát, a strandolást vagy épp a nyaralást, hogy ez ne történjen meg?

 

Egyrészről, ha tényleg csak az a célod, hogy ne hófehér bőrrel menj a strandra, és lehetőleg elkerüld a leégést, akkor mindenképpen érdemes a strand vagy a nyaralás előtt néhány alkalommal elmenned szoláriumba. Ez ad Neked egy alap barnulást, és kisebb eséllyel égeted meg a bőröd. Természetesen a szoláriumhasználat során is ügyelni kell az UV-sugárzás káros hatásaira. Te is rengetegszer hallhattad már, hogy mikor nem érdemes sok időt a napon tartózkodni. Ez a szoláriumozásra is igaz, ugyanakkor ennek során kevesebb eséllyel lesz a tested égetően vörös. Abban, hogy pontosan hány alkalommal és milyen hosszúságú programra menj, kérd szakképzett recepciósaink segítségét, akik örömmel válaszolnak az ilyen jellegű kérdésekre. Ráadásul teljesen egyénre szabva.

 

Ha pedig az a célod, hogy kapj egy káprázatos színt, ami által dögösnek és magabiztosnak érezheted magad az utcán, és a parton is, akkor érdemes már kora tavasszal elkezdened az alapozást egy szoláriumban, mielőtt előkapnád a nyári cuccokat. Nemcsak páratlan énidőben lesz részed, élvezve a könnyed perceket, a pihenést és a feltöltődést, hanem el is tudsz jutni a kitűzött célig. Így biztosan megúszod a leégést, fantasztikus színed lesz, ráadásul varázslatos élményben lesz részed!



+1 tipp: Használj barnítókrémet!

Válassz olyat, ami azon kívül, hogy tartós és mély barnulást idéz elő, a hatóanyagainak köszönhetően táplálja és hidratálja is a bőrödet! Kiegészítve a szoláriummal, gyorsabban elérheted a vágyott bőrszínt.

Recepciósaink örömmel segítenek ennek kiválasztásában is.



Mindegyik KiwiSun szoláriumban ugyanazt a minőségi élményt kapod, ugyanis egységes koncepcióval rendelkezünk. Személyzetünk rendkívül képzett, kollégáink rendszeresen járnak továbbképzésekre, tehát megfelelő tájékoztatást és segítséget nyújtanak mindenben.

Bármilyen felmerülő kérdéssel nyugodtan teszteld tudásukat! ;)

 

Nálunk nem kell másra figyelned, csakis magadra és a jól megérdemelt

kikapcsolódásra!

 

Összefoglalva, ha aggódsz a miniszoknya- és fürdőruha-időszak, vagy épp a leégés miatt, akkor:



Tetszett a cikk? Kiegészítésként olvasd el a Szenvedéstől mentes fogyitippek, hogy csúcsformádban érjen a tavasz című cikkünket is, hogy igazán csúcsformában lehess a szoknya- és bikiniszezonra!


Nos, kedvet kaptál már egy szuper, barnulós énidőre? Akkor látogass el még MA egyik szalonunkba! Itt tudod kikeresni, hogy melyik van hozzád a legközelebb: KIWISUN SZALONOK

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION