KiwiSun tippek: Nyár végi energiabomba és a hosszan tartó barnaság titka

KiwiSun tippek: Nyár végi energiabomba és a hosszan tartó barnaság titka

Az egyre rövidülő nappalok bizony jelzik, hogy hamarosan megérkezik az ősz. 

Ez pedig azt jelenti, hogy lassan vége a vízparti napozásnak, a sok-sok strandolásnak és a csodás balatoni heteknek.

Ugyan lassacskán a miniszoknyák is a polc aljára kerülnek, de azért Te szeretnéd minél tovább megőrizni a kedvenc nyári bőrszínedet? Ha igen, akkor adunk néhány remek KiwiSun tippet, ami segíthet a hosszan tartó barnaság megőrzésében és a bőröd megóvásában. Pluszban, ezzel a néhány praktikával adhatsz egy energiabombát az immunrendszerednek és ragyogóbbá varázsolhatod bőrödet.

 

Tápláld bőrödet a megfelelő ételekkel!

Meglepőnek tűnhet, de bizonyos ételekben olyan anyagok vannak, amelyek segítenek tartóssá tenni a bőröd színét. Ezek az anyagok a karotinoidok néhány fajtája, melyek megtalálhatóak például a 

 

Továbbá érdemes vitaminokkal is próbálkozni, ugyanis nagyszerű kiegészítői a zöldségeknek, gyümölcsöknek. 

A fentiek mind-mind hozzájárulhatnak a tartós barnasághoz, de amellett sem szabad elmenni, hogy egészségesek, és tele vannak antioxidánsokkal. Ezáltal, többek között, segítenek megőrizni bőröd szépségét és fiatalságát.



Hidratálj és radírozz rendszeresen!

 

Mindenekelőtt, ez igaz az egész évre, nagyon fontos, hogy minden este lemosd az arcodról a sminket és a szennyeződéseket. A radírozást azonban nem szabad túlzásba vinni, maximum heti 2 nap ajánlott a használata. A jó hír, hogy a finomszemcsés radírozás nem tünteti el a barnaságodat, ám az elhalt hámsejteket, amik nem tesznek jót a bőröd üdeségének, nagyszerűen eltávolítja.

Ne feledkezz meg a hidratálásról sem!

Nézz körül a KiwiSun kozmetikumai között, ugyanis vannak kifejezetten sminklemosáshoz és arctisztításhoz való termékeink is. Ha még egy kis pluszt is szeretnél, próbáld ki a Hyaluron Serumunkat, ugyanis fantasztikusan védi a bőrödet.

 

KiwiSun kozmetikumok használata szoli előtt, után és közben

 

Nem csak szoli, de napozás előtt is használhatsz barnítókrémeket, ha gyorsabbá és tartósabbá szeretnéd tenni a barnulást. A lényeg viszont, ami miatt most itt is szerepel, az a bőrünk védelme, hidratálása és ragyogóvá varázslása. Ugyanis nem minden barnítókrém csak azért van, hogy minél hamarabb sötétebb legyen a bőrszíned, hanem van, amelyik óvja, puhává és bársonyossá is teszi azt. Nagyszerű hidratálókrémek is egyben. Számos ilyen terméket találhatsz a KiwiSun szalonokban, és munkatársaink örömmel segítenek Neked mindenben. A Te céljaidnak és szükségleteidnek legmegfelelőbb krémet fogják javasolni. 

 

A fentieken túl egész évben várunk Téged a KiwiSun szalonjainkban, hogy visszaadhassunk neked egy csipetnyi nyári életérzést! Ez pedig garantáltan segíteni fog a barnaság megőrzésében! ;)

 

Ha pedig kozmetikumaink is felkeltették az érdeklődésedet, akkor kattints az alábbi linkre és olvasd el a rövid ismertetőiket!

 

>>Tovább a KiwiSun kozmetikumokhoz

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION